Добър ендокринолог в София

• 731 575
  • 849
  •   1
Отговори
# 345
ZDraveite,iskam da popitam dali na nqkoi se e sluchvalo da ima nepriqtyno 4uvstvo pri preglyshtane i pri napipvane na gryklqna da use6ta topchence? MOlq daide syvet i  kajete dobyr endokrinolog v Sf koito gleda na ehograf.na 22 god.sym jena.Mnogo 6te sam vi blagodarna ,sy6to i cenata za pregleda !

# 346
patenceta_, аз мога да ти препоръчам д-р. Начев от клиниката по ендокринология в сградата на Майчин дом (ако питаш за София). Ехографът струва 30лв., а отделно прегледа не знам дали се плаща.

# 347
  • София
 Прегледът може да се направи по каса, но ехографията наистина е само със заплащане. Аз също съм доволна от д-р Начев и от д-р Лазарова за преглед (тя не прави ехография). 

# 348
Още един глас и за двамата и от мен! Самата д-р Лазарова е толкова лъчезарен човек, какъвто рядко се среща напоследък  Simple Smile

# 349
Начев прави ли прегледи по НЗОК в Ендокринологията?

# 350
Когато аз ходих - април месец тази година, д-р. Начев не преглеждаше чрез здравната каса. С направления работи д-р. Мариета Лазарова. Simple Smile

# 351
  • София
Аз съм доволна от д-р Атанасова от Александровска болница.Днес ме изписаха от клиниката.Подхожда внимателно и с разбиране.

# 352
Момичета, някой знае ли д-р Начев в BG ли или пък да не е в отпуск, защото GSM му е изключен, а трябва да отида за промяна на дозата.

# 353
  • София
 Обади се в Ендокринологията да попиташ за Начев. Там би трябвало да знаят.

# 354
д-р.Начев е в отпуск

# 355

trada, а знаеш ли докога? Ще започвам другата седмица инвитро и Начев ми каза преди това да пусна ТСХ и да се видим, ама сега ...

# 356
не незнам до кога, просто го чух от хора ,че е  в отпуска.Обади се в ендокринологията и питай.

# 357
не незнам до кога, просто го чух от хора ,че е  в отпуска.Обади се в ендокринологията и питай.
От обяд съм зазвъняла, ама никой не вдига

# 358
  • UK
Прегледът може да се направи по каса, но ехографията наистина е само със заплащане. Аз също съм доволна от д-р Начев и от д-р Лазарова за преглед (тя не прави ехография). 

Д-р Начев не работи по здр каса  Peace

ZDraveite,iskam da popitam dali na nqkoi se e sluchvalo da ima nepriqtyno 4uvstvo pri preglyshtane i pri napipvane na gryklqna da use6ta topchence? MOlq daide syvet i  kajete dobyr endokrinolog v Sf koito gleda na ehograf.na 22 god.sym jena.Mnogo 6te sam vi blagodarna ,sy6to i cenata za pregleda !

Да, случвало ни се е, но със започване на правилно и подходящо лечение, всичко това бързо отминава споко, намери си читав ендокринолог и му се довери в лечението bouquet

# 359
по данни на хората е отпуска до 01.09. чак

Общи условия

Активация на акаунт