Добър ендокринолог в София

• 731 651
  • 849
  •   2
Отговори
# 360
  • София
Прегледът може да се направи по каса, но ехографията наистина е само със заплащане. Аз също съм доволна от д-р Начев и от д-р Лазарова за преглед (тя не прави ехография). 

Д-р Начев не работи по здр каса  Peace

Това и съм написала - ехографията се заплаща, а преглед може да се направи и по каса при друг лекар - дала съм пример с Лазарова. Явно не съм се изразила достатъчно ясно.

# 361
Здравейте, интересува ме дали д-р Мариета Лазарова приема и пациенти без направление, т.е. платен прием.
Благодаря!

# 362
  • София
Здравейте, интересува ме дали д-р Мариета Лазарова приема и пациенти без направление, т.е. платен прием.
Благодаря!
Не познавам доктор, който да не приема платено

# 363
  • София
Здравейте.
Някой от Люлин да е ходим в Люлин-мед, Св.София или болница Люлин на ендокринолог? Пузнах си някои изследвания и искам тези дни да отида някъде. Ще си взема направление, но се е случвало да ми кажат по телефона, че трябва да чакам доста за час щом съм с направление.
Чудя се къде точно да си запиша час, а и ми е сложно, защото сега ще почивам само в Четвъртък, а другата седмица чак в Неделя.И само в тези дни ми е възможно.
Та ако някой ми каже услужлив ендокринолог из Люлин, при който мога да мина с направление и да запиша час за четвъртък... ще съм много благодарна.

# 364
Специално в Люлин има добра възможност - в МБАЛ Люлин (Люлин 6) при д-р Йордан Влахов, но вече не работи със ЗК в болницата. Преглед и ехограф - 40 лв. Дали въобще работи със ЗК не съм питала.
Дълго търсих добър ендокринолог, за мен беше важен специалиста!
Успех! Simple Smile

# 365
Момичета, ако някоя от вас са я снимали за пролактином, може ли да ми кажете каква снимка ви правиха?
ЯМР, скенер, рентген?
На мен са ми предписали рентген, но не знам дали е подходящият вариант, навсякъде чета, че правят ямр  Thinking

Всичко това по препоръка на АГ, но  явно трябва и към ендокринолог да се обърна. Някой скоро да е ходил при Лазарова, много ли се чака за час?

В момента съм на бромкриптин.

# 366
red shoe, според мен ЯМ е най-доброта диагностика, аз първо минах на скенер и нищо не се видя , а при ЯМР аденом на хипофизата .За рентген да не говорим.А бромокриптина е стар препарат, Достинекса е много по-добър .

Последна редакция: пн, 19 авг 2013, 21:42 от trada

# 367
trada, благодаря   bouquet
Дано ми дадат и направление, че вече ми писна да плащам за всичко  Close

ЛЛ едва ли може да издаде такова, нали?

# 368
do kolkoto znam trjbva da otide6 na endokrinolog toi pi6e molba do zdravnata kasa i te ti otgovarjt da li odobrena no otnema dosta vreme ako ima6 vazmojnost si plati i minavai.

# 369
  • София
И аз тук с проблем!
Трябва ми добър гинеколог -ендокринолог в София.
Днес ходих при една докторка и изобщо не съм доволна.
Не ми се иска да обиколя всички доктори в София, за това моля Ви препоръчайте ми  добър!
Благодаря на всички!  bouquet  bouquet  bouquet

# 370
Благодаря!

Приема, но по-скоро ще те изчака да й донесеш направление, отколкото да бърза да ти вземе парите.

# 371
Момичета ,моля ако някой има координати на Д-Р Пламен Попиванов от Александровска да ми ги пусне Praynig Praynig PraynigИмам някакъв телефон ,който постоянно ми дава заето..Не знам работно време ,а искам да запиша час..Може и на часна практика(ако се занимава изобщо) ,дано някой се включи  Praynig

# 372
Здравейте, записвам се за темата!

Откриха ми киста на щитовидната жлеза преди 2 седмици, като че ли оттогава ми започна проблемът и с преглъщането - получавам едно ужасно стягане в гърлото, понякога имам чувството, че въздухът няма да ми стигне, тежест в гърдите, сърцебиене..И това почти всеки ден през последните 2 седмици, а през това време бях на път. От утре почвам да си решавам проблема. Мисля да ида при Лазарова, още утре ще звънна за час. Забравих да добавя, че изследванията на ТАТ, МАТ и TSH са ми в референтните граници. Надявам се да ми оправят проблема.. На някой друг случвало ли му се е подобно задушаване/стягане в областта на гърлото? Отворена съм за съвети.

Благодаря предварително!

# 373
Да добавя още нещо, за 12 лв. си направих ехографския преглед на щитовидната жлеза от МЦ Хармония - предлагат доста добри промоционални пакети, освен това имат и ваучери за намаления по сайтовете Simple Smile Доста полезно! Успех!

# 374
  • София
И аз онзи ден си направих ехография в МЦ Хармония и ми потвърдиха диагноза отпреди 15г., коаято не съм лекувала обаче - имам малка кистичка от дясната страна и ме насочиха към ендокринолог, та сега и аз се чудя при кого да си запиша час  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт