Добър ендокринолог в София

• 731 662
  • 849
  •   1
Отговори
# 375
По най-прясна информация графикът на д-р Лазарова от УСБАЛЕ е зает до края на септември за прием с направления.

# 376
Някой с впечатления от доц. д-р Анелия Томова от ендокринологията в София?

# 377
  • София
В петък ще ходя на преглед при доктор Томова и ще пиша ... Принципно исках при доктор Лазарова, която е хвалена тук, но тя не работи с фондове, а аз имам допълнително здравно осигуряване с Евроинс и доктор Томова е човека.

Ще пиша като се върна от преглед  Simple Smile

# 378
Здравейте,
Бих искала да ми препоръчате добър ендокринолог в София за баща ми. Много ще съм ви благодарна! Тук във форума прочетох добри отзиви за д-р Начев. Доколкото се ориентирах преглежда в МЦ Панацея. Някой скоро ходил ли е на преглед при него?
Благодаря предварително!

# 379
  • София
Ехо,

Здравейте,

Обещах да пиша след прегледа и ето ме на  Hug
Отидох в ендокринологията в петък 01.11 и добре, че имах свободен ден  Crazy
Преди това исках да си запиша час, но от регистратура ми казаха,че щом съм с фондовете (допълнително здравно осигуряване) няма нужда и всеки ден от 08:30 до 13:30 ще ме приемат.
Ендокринологията е в сградата на Майчин дом на улица Здраве.
От форумите бях чела добри неща за доктор Томова и исках тя да ме прегледа, но се оказа, че е излязла в отпуск и ме прегледа доктор Начев.
варираше между два кабинета и четири редици пейки с чакащи хора, за това оправдавам припряността му и въпреки всичко ме прегледа обстойно, назначи изследвания и след тях ще се запиша пак при него, ако е удобно.
Все още не знам дали фонда покрива хормоните, които трябва да ми бъдат изследвани ..... ще разбера в петък (тогава взимам заплата и ако не ги покрива ще ги платя Crossing Arms )
Начев е ок, това е заключението, работи под напрежение, преглежда добре и ако ти има нещо ще разбереш и ще го излекуваш, ако е възможно разбира се.

Това е, пак ще пиша, когато мине всичко.....

Между другото, назначи ми и биопсия, от която не знам, защо не се притеснявам, по-скоро ме натъжава факта, че ще трябва да лежа ден-два в болница  #Crazy, а аз не искам освен, ако не раждам, тогава да  Laughing

# 380
  • София
Някой да има актуални координати(тел.и работно време) за ендокринолог д-р Съботинова,кабинета и е на Коперник  до 22-ра поликлиника.Искам да си запиша час за преглед но не успявам,звъня на тел.9714820 но никой не вдига по всяко време на деня.Ще съм благодарна ако някой актуални координати да сподели.

# 381
Здравейте момичета! Аз съм от Русе. Дъщеря ми е с пролактин вариращ на горната граница или надвишава с 200 единици. Ходихме във Варна при доц. Николова която и направи изследвания, не откри нищо на щитовидната, но тъй като дъщеря ми има кисти в гърдата, тя каза да решим проблема с кистите, Мамолозите казват да търсим хормонална причина. Обърках се вече къде да ходя. Кажете ми добър ендокринолог в София. Аз лично съм ходила преди 7г, при д-р Визенкова, но от тогава е изтекло много вода. Четох в нета за доц. д-р Русанка Ковачева, някакви отзиви за нея. Препоръчайте ми лекар който най накрая ще ни реши проблема!

Д-р Емил Начев, д-р Катя Тодорова и проф. Захариева са най-добрите в областта. Видяли са много пациентки и има добър опит. Милана съм през Ковачева и не струва - груб човек, пести информация за да се връщаш всеки 3 месеца при нея и не си разбира добре от работата. При нея всичко е реклама.

# 382
Ако можете  препоръчайте ми  ДЕТСКИ ЕНДОКРИНОЛОГ ...
Синът ми е на 6 м. с поставена диагноза хипотиреоидизъм - неуточнен / понижена функция на щитовидната жлеза / в Стара Загора искам втори мнение, но ми е трудно по имена да реша при кого да му запиша часа за преглед. Благодаря!

# 383
# 384
trada ... Благодаря !

# 385
Здравейте. Правих изследване ТСХ, което е в норма. Мисля да отида на ендокринолог, но питанката ми е дали само на ехографа може да се види , ако има нещо или трябва да си пусна всички хормони за изследване ТСХ, ФТ3, ФТ4, МАТ и ТАТ ? Чудя се какво да правя, досега не съм ходила на ендокринолог, но мисля да отида, защото имам световъртежи и т.н. , а вече минах през повечето лекари и нищо. Мисля да се запиша при др Начев. Вие какво ще ме посъветвате? И изобщо какво се вижда на този ехограф, специално за щитовидната жлеза?  Глупави въпроси, ама и аз вече не знам какво да питам Rolling Eyes

# 386
  • София
Не знам, защо, но напоследък, виждат някакви издутини, буци и възли почти при всеки решил да отиде на преглед и го пращат на биопсия.

Аз имам назначена такава, ще я правя в ендокринологията в сградата на Майчин дом и дори имам запазено легло, на което обаче не смятам да легна.

Дори вече не смятам да се психясвам, имам чувството, че хората станахме много плашливи и всяко малко нещо го преписваме на мозъка, на сърцето на щитовидната жлеза... тъпчем се с витамини, добавки, а иначе си работим в дразнещия офис, с дразнещите шефове или колеги или и двете, имаме по някой дразнещ приятел, който търпим и ние не знаем защо, гледаме сдухващите новини, в които всеки умира мъчително изтезан, всеки краде и накрая никой, за нищо не е виновен, даже и филмите не те разтоварват , а по-скоро те побъркват.... ами за какво си говорим, нищо не променяме, живеем примирени и после се разболяваме... не знам, в днешно време е трудно да си бунтар с два кредита и три гладни гърла, но някак трябва да се успокоим, да си отворим широко очите и това е, каквото ще да става...... dancing

Да, няма лошо да се следим и да се грижим за себе си, идете, прегледайте се и аз правя това, нека хванем нещата на време, нека сме здрави и силни, но пазете си силите, нервите и психиката най-много. На много лекари се нагледах, знам , разбирам ги от една страна, защото аз получавам по-голяма заплата от много от тях за да седя 8 часа в офис и да говоря по телефона, а те спасяват животи, учат по 100 години , търпят какви ли не неща и се наглеждат на какви ли не ситуации ...., но аз нямам вина, че искам да имам бебе и да съм здрава и за това съм зачестила посещенията си при гинеколога или си изследвам щитовидната жлеза, хормоните.... Някои са толкова намръщени, отегчени, деспотично озлобено гадни, че вече имам чувството , че с кеф ти казват, че си болен ..... Както и да е, съжалявам за лошият feedback, но много си напатих напоследък.

Принципно за доктор Начев вече писах по-горе, симпатична личност.., когато аз отидох преглеждаше в два кабинета, своите и пациентите на доктор Томова и му беше доста трудно, но съм доволна от него и бих го препоръчала даже. Той на самият преглед решава, кои хормони да се изследват и какво точно да се направи.

Така че, който се интересува дали има проблем със щитовидната жлеза или гласните струни, да отиде в Ендокринологията (в сградата на Майчин дом, лявото крило като влезеш през арката на Александровска болница ) и да се прегледа.

Поздрави   bouquet

# 387
  • с/у ОколоМръсТното
Така че, който се интересува дали има проблем със щитовидната жлеза или гласните струни, да отиде в Ендокринологията (в сградата на Майчин дом, лявото крило като влезеш през арката на Александровска болница ) и да се прегледа.

Мисля, да се възползвам от съвета ти  Hug

# 388
  • София
Здравейте,

Такаааа.... може би ви стана ясно от предишния ми коментар, колко негативно настроена съм напоследък към болници, лекари и прочие, та в крайна сметка се отказах да ходя на биопсия, и това е, отложих го във времето, не отидох просто.

Обещах да дам feedback за това как протича и какво са ми казали , но за сега не мога да го изпълня. Не си оставям магарето в калта, ще си следя здравето , но за сега това си го спестявам, не че и е кой знае какво....

Така че, от мен толкова, но стискам палци на всички , които се лекувате, които сте открили нещо обезпокояващо и сте решили да го преборите   bouquet

# 389
Бях чувала добри неща за Д-р Галя Генчева от 22-ра п-ка и я посетих 2-3 пъти. Красива, млада и любезна .... Нямам впечатления за компетентността й, но се надявах, че е добра. Днес обаче ме разочарова с неадекватното си отношение, с което много ме обиди!!! В коридора на поликлиниката каза нещо, което не беше вярно и няма да я посетя повече ...
  Аз посещавам д-р Галя Генчева от поне 10 години. Друга жена като нея не познавам - толкова търпелива, човечна, кротка, добра. Станало е някакво недоразумение. Тя и на мравката път би правила и изобщо не мога да повярвам, че ще обиди човек. Освен това като специалист е много добра и дори според някакви класации е на трето място в България. Вече има и частен кабинет точно срещу ВМА на бул. Г. Софийски.

Общи условия

Активация на акаунт