Добър ендокринолог в София

• 732 063
  • 849
  •   1
Отговори
# 435
Записвам се да следя темата, защото се оказа, че явно имам проблем със щитовидната жлеза, имам сърцебиене, пулс 100 и високо кръвно 160 на 100. за сега нещата ги овладява кардиолога. Правих TSH по самоинициатива и беше 0,32 при норма 0,35 до 5. Показах ги на една местна ендокриноложка, която каза, за сега нищо , ела след месец и половина, аз обаче нямам намерение да ходя при нея. София ми е на 30 км и затова се интересувам от темата. Вече почти мина месец, пия берлиприл за кръвното и бизохексал за пулса, добре се чувствам, но това не е лечение. Не съм правила и ехограф. Така, че приемам всякакви предложения за добър ендокринилог в София. А между впрочем съм със отстранени яйчници, заради кисти и от тогава ми започнаха проблемите с какво ли не. Благодаря предварително Hug

# 436
  • София
Д-р Лазарова-Майчин дом,работи с касата. Hug

# 437
Благодаря за отговора, има ли ехограф, и предварително ли трябва да се запиша и на кой телефон , може и на лични, все пак не съм изчела цялата тема, може и да го има някъде.  Hug

# 438
Момичета, може ли мнения за д-р Петя Каменова? Добра ли е, точна, прецизна?

# 439
  • Ню Йорк
Понеже гледам, че има много питания за лекарите от ендокринологията /Хачев, лазарова и т.н/. Там часове не се спазват, то такива и няма. Цялата тълпа се изсипва сутринта и чакаш докато можеш и докато минеш, по някога може и да не минеш. Казвам го от личен опит, тяхна пациентка съм от 5 години, лежала съм там, но нищо не се променя. Дори и на платен прием е същото висене. Наистина чудесни специалисти са повечето лекари там, но човек трябва да си вземе отпуска за да се прегледа.

# 440
до попитам относно д-р Лазарова- спазват ли се часовете, или се чака много?
Също и дали д-р Начев приема и на друго място, освен в Ендокринологията?

Здравейте! Аз също се интересувам дали д-р Начев приема и на друго място, освен в Ендокринологията? Доколкото разбрах май преглежда и в "Панацея" и в клиника "Надежда"... и дали и там много се чака или се спазват часовете?  bouquet

# 441
Леле, ти ме разби, това как ще го организирам, не ми е много ясно, ще се обадя пък ще видим, благодаря все пак Hug

# 442
Не знам, защо, но напоследък, виждат някакви издутини, буци и възли почти при всеки решил да отиде на преглед и го пращат на биопсия.

Аз имам назначена такава, ще я правя в ендокринологията в сградата на Майчин дом и дори имам запазено легло, на което обаче не смятам да легна.

Дори вече не смятам да се психясвам, имам чувството, че хората станахме много плашливи и всяко малко нещо го преписваме на мозъка, на сърцето на щитовидната жлеза... тъпчем се с витамини, добавки, а иначе си работим в дразнещия офис, с дразнещите шефове или колеги или и двете, имаме по някой дразнещ приятел, който търпим и ние не знаем защо, гледаме сдухващите новини, в които всеки умира мъчително изтезан, всеки краде и накрая никой, за нищо не е виновен, даже и филмите не те разтоварват , а по-скоро те побъркват.... ами за какво си говорим, нищо не променяме, живеем примирени и после се разболяваме... не знам, в днешно време е трудно да си бунтар с два кредита и три гладни гърла, но някак трябва да се успокоим, да си отворим широко очите и това е, каквото ще да става...... dancing

Да, няма лошо да се следим и да се грижим за себе си, идете, прегледайте се и аз правя това, нека хванем нещата на време, нека сме здрави и силни, но пазете си силите, нервите и психиката най-много. На много лекари се нагледах, знам , разбирам ги от една страна, защото аз получавам по-голяма заплата от много от тях за да седя 8 часа в офис и да говоря по телефона, а те спасяват животи, учат по 100 години , търпят какви ли не неща и се наглеждат на какви ли не ситуации ...., но аз нямам вина, че искам да имам бебе и да съм здрава и за това съм зачестила посещенията си при гинеколога или си изследвам щитовидната жлеза, хормоните.... Някои са толкова намръщени, отегчени, деспотично озлобено гадни, че вече имам чувството , че с кеф ти казват, че си болен ..... Както и да е, съжалявам за лошият feedback, но много си напатих напоследък.

Принципно за доктор Начев вече писах по-горе, симпатична личност.., когато аз отидох преглеждаше в два кабинета, своите и пациентите на доктор Томова и му беше доста трудно, но съм доволна от него и бих го препоръчала даже. Той на самият преглед решава, кои хормони да се изследват и какво точно да се направи.

Така че, който се интересува дали има проблем със щитовидната жлеза или гласните струни, да отиде в Ендокринологията (в сградата на Майчин дом, лявото крило като влезеш през арката на Александровска болница ) и да се прегледа.

Поздрави   bouquet

BeautyLover, това все едно съм го писала аз... Hug

# 443
Да се отчета до къде стигнах, вече записват часове в Университетския център, имам час за 2.09. Записах при доктор Лазарова, но ми казаха, че ще трябва да си направя ехография и ми дадоха тел. на доктор Начев. Говорих и с него и той каза, че няма проблем, да се обадя като стигна. Явно при него няма часове. Имам едно питане, ако все пак реша да си платя преглед и при него дали изследванията, които ми предпише също ще трябва да платя. Аз имам направление и това хич не ме устройва, да плащам нещо дето ми се полага. Иначе ми се вижда странно да ме лекува Лазарова и да не е ехографист, така ми казаха от регистратурата newsm78. Смятам, че ще е по-добре този дето ме гледа на ехографа, той да ми предпише и лечението. Питането е към тези дето са ходили при Начев, дали после са си платили и изследванията или те по принцип се плащат. Благодаря предварително Hug

# 444
  • София
А някой да има телефон на доц.Анелия Томова?
Аз ходих при нея на преглед, но не й взех телефона и сега няма как да си обсъдя резултатите от изследванията  Tired

# 445
  • Димитровград
Момичета дъщеря ми има голям проблем с окосмяването.Моля препоръчайте ми добър ендокринолог в София.Благодаря предварително.  bouquet  bouquet  bouquet

# 446
  • София
при който и да идеш от ендокринологията в сградата на Майчин дом или Александровска, няма да сбъркаш!Добре е,че обръщаш внимание на този проблем докато е време!

# 447
Момичета, може ли мнения за д-р Петя Каменова?

# 448
Да напиша и тук резултати, ходих при доктор Начев и при доктор Лазарова, Начев ме гледа на ехограф и направо ме застреля, беше категоричен , че съм за операция, имам голям възел около 6 см и няколко малки. Та това е и  Лазарова така каза, та сега ще мисля операция, те не я подлагат на съмнения. Вчера разбрах, че имам проблем с жлезата и направо операция. Става ми лошо със сърцебиене съм и ме мотаят вече месеци, много съм ядосана, то си е имало причина. И трябваше да ми го каже кардиолог, че не съм за него, а за ендокринолог, направо съм бясна, чудя се за какво са тези джипки и аз ли трябва да се интересувам и да чета #Cussing out. Та ако можете да препоръчате добър хирург давайте, за сега са ме насочили към Сечанов и Ганчев-доценти са , може и на лични Hug

# 449
  • София
Сиситонс, за жалост това е българската действителност и аз сама се диагностицирах, д-р Начев само потвърди диагнозата. С хиперфункция ли си?
Заповядай в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=766604.0;topicrefid=4, попрочети, всички ще ти препоръчат проф.Пандев от Исул и аз съм оперирана при него, направи консултация и с него ако трябва. Бързо оздравяване. Hug

Общи условия

Активация на акаунт