Добър ендокринолог в София

• 732 023
  • 849
  •   2
Отговори
# 450
Аз се записах в тази тема, но все пак много ти благодаря, за сега ми препоръчаха доц Сечанов и Ганчев. Пак са в ендокринологията, в Майчин дом ще го мисля , нека мине утре и да видя ще чакам ли да се вдигне хормона или направо мога да се оперирам, трябва да каже доктор Лазарова. Направо съм като в небрано лозе и да с хиперфункция съм ТСХ ми е 0,3. Като тази в Перник ми каза чакай 2 месеца  #Cussing out. да падне тавана на лятното кино ще чакам, та затова отидох в София.

# 451
  • София
Наистина трябва да попиеш Метизол за да се нормализират хормоните и после операция, аз пих 3 месеца и после се оперирах, предполагам си с Базедова като мен? При мен ТСХ-то беше 0.009. Rolling EyesГадост....кураж и не бързай. Hug

# 452
При кого се оперира Ани и доволна ли си, аз работя като учител и все пак и там трябва да предупредя, имам и клас. То им писна на децата март си счупих рамото , сега пак няма да ме има.  Cry. Преподавам специални предмети едно чудо, ще натоваря и колегите, по колко бяхте в болнични. Чух, че не трябва да се натоварват гласните струни , кой знае кога ще се върна...

# 453
  • София
Ще ти пиша на лични да не разводняваме темата.

# 454
Здравейте, някой има ли мнение/опит за Д-р Мариана Йончева от ВМА и МЦ Калимат?

# 455
може ли мнения за д-р Каменова? newsm78

# 456
Прочетох почти цялата тема и има много различни мнения и много лекари. Объркана съм и не съм сигурна към кой мога да се обърна.
Последно на ендокринолог бях при д-р Сабина Захариева в Майчин дом. Не мога да кажа,че съм доволна,защото очаквах нещо съвсем различно като лекар.
Макар,че тя е мила жена имам чувството, че и тя като всички лекари гледат само как набързо да те отпратят без да ти обърнат достатъчно внимание.
Аз като цяло не съм на "ти" с болестите и много неща не са ми ясни и очаквам от компетентно лице да ми обясни всичко и да говори с мен като с нормален човек. До сега за жалост съм попадала само на точно обратното отношение.
Моля ви за помощ или препоръка. Искам да намеря добър ендокринолог, който да е и мил човек и да говори с мен за здравословните ми проблеми по-подробно и да знае как да ме лекува.
Имам инсулинова резистентност + кисти на яйчниците и ЧПВ и гъбички.
Гинеколога, при който ходех и той гледа така набързо да ме изпрати всеки път. Манипулации да прави за 5 мин. даже и за по-малко време. Като си запазя час и пак чакам,защото хем е бърз ама не може да си спазва часовете и после понеже след мен чакат още 10 жени и гледа да ме мине набързо и айде.
Изобщо не съм доволна от лечението,което ми предписа.
Пих сиофор от който така и не спря да ми става лошо. Казах му го и той ми го смени с глюкофаж. И след два дни няма просто такива болки в корема. Три часа съм се въртяла в леглото и направо си умирах от болки. 
Гинеколога ми предписа и разни хапчета за предизвикане на цикъла ми,защото сега го няма.
Дадох куп пари за изследвания на хормони и дори не мога да разбера какво точно ми има.  Никой не ми обяснява нищо. Искам качествени лекари с качествено лечение.
Моля ви препоръчайте ми някой добри и внимателни лекари! Отчаяна съм вече! Confused

# 457
Аз ходих при доктор Лазарова, Майчин дом, доволна съм, говори с мене , но аз съм за операция и нямаше какво толкова. Иначе на ехограф ме гледа доктор Начев, той е малко бързак, но си свърши работата. За гинеколог имам си най-добрата ми приятелка  Wink, тя ме и оперира. Също смята, че съм загубила яйчниците заради жлезата Cry. Не знам какво е ЧВП. Гъбички съм лекувала , не са проблем, но трябва и двамата партньори да се лекуват Peace

# 458
Може и да съм пропуснала сред постовете, но не разбрах при д-р Начев от ендокринологията в Майчин дом се влиза платено или чрез здравната каса?
Имам направление и искам да го използвам, а така като чета за д-р Начев отзивите са добри.

# 459
  • София
Щом имаш направление, запиши час за Лазарова, при Начев се плаща. Simple Smile

# 460
Ясно, Благодаря.

# 461
Да напиша и тук резултати, ходих при доктор Начев и при доктор Лазарова, Начев ме гледа на ехограф и направо ме застреля, беше категоричен , че съм за операция, имам голям възел около 6 см и няколко малки. Та това е и  Лазарова така каза, та сега ще мисля операция, те не я подлагат на съмнения. Вчера разбрах, че имам проблем с жлезата и направо операция. Става ми лошо със сърцебиене съм и ме мотаят вече месеци, много съм ядосана, то си е имало причина. И трябваше да ми го каже кардиолог, че не съм за него, а за ендокринолог, направо съм бясна, чудя се за какво са тези джипки и аз ли трябва да се интересувам и да чета #Cussing out. Та ако можете да препоръчате добър хирург давайте, за сега са ме насочили към Сечанов и Ганчев-доценти са , може и на лични Hug

Препоръчвам доц. Пандев от ИСУЛ. Той оперира моя приятелка. Страхотен професионалист и човек!   bouquet

# 462
  • София
Също смята, че съм загубила яйчниците заради жлезата
какво имаш точно предвид, как жлезата е повлияла на яйчниците?

# 463
Ами аз не смятам, каза го моята гинеколожка. Хормоналния дисбаланс явно е повлиял да се образуват кисти. Те всъщност се появиха почти веднага след първата операция и така преседях 8 години и накрая ми отстраниха яйчниците. Е бях на 45 години, тъй че са си си свършили работата така да се каже. тъй или иначе влизам в критическа  след някоя и друга година.

# 464
  • София
Здравейте!

Бихте ли ми препоръчали добър ендокринолог за второ мнение,по възможност и да преглежда в събота?

Последните три пъти ходя при д-р Начев,който ме съветва да спра Еутирокса тъй като ТСХ е в норма и за момента периодично да го изследвам(с хипофункция съм и досега съм приемала Еутирокс 25),каза че имам съвсем леки и дискретни промени на щитовидната жлеза и нямам Хашимото,както ми бе установила д-р Катя Тодорова през 2008 г.,вече незнам и аз на кого да вярвам и какво да правя,като всеки казва различно мнение.

А пък преди няколко дни прочетох в нета че при хипофункция може да има забавяне на сърдечния пулс и разни други страшни неща и така се шашнах,на някой от вас при преглед от ендокринолг споменавал ли ви е такова нещо?

Общи условия

Активация на акаунт