Добър ендокринолог в София

• 732 020
  • 849
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Здравейте!

Записах се за безплатните прегледи на щитовидната жлеза чрез телефона,който е даден в линка,ето подробности:

http://novanews.bg/news/view/2014/10/16/89602/%D0%B1%D0%B5%D0%B7 … 0%B0%D0%B4%D0%B0/

# 466
  • София
Здравейте, момичета! Искам да ви попитам, тъй като смятам да си взема направление за ендокринолог за Лазарова...и ми се иска да ми пусне за изследване някои хормони..дали дава тя направление за такива или да се насоча към някого другиго. Личната ми лекарка каза, че може да ми издаде направление за ендокринолог , но не и за самите хормонални изследвания. Също да попитам, на този телефон в статията, всеки ли може да се запише за ехограф на щитовидната жлеза или само при проблем? Защото не разбрах...

# 467
  • София
Мисля,че всеки може да се запише,аз като се обадих никой не ме е разпитвал,каквото и да било,предложиха ми свободни часове и дати,аз съответно си избрах,искаха ми трите имена и телефон за връзка и това беше.

# 468
  • Ню Йорк
Здравейте, момичета! Искам да ви попитам, тъй като смятам да си взема направление за ендокринолог за Лазарова...и ми се иска да ми пусне за изследване някои хормони..дали дава тя направление за такива или да се насоча към някого другиго. Личната ми лекарка каза, че може да ми издаде направление за ендокринолог , но не и за самите хормонални изследвания. Също да попитам, на този телефон в статията, всеки ли може да се запише за ехограф на щитовидната жлеза или само при проблем? Защото не разбрах...

Ходила съм при Лазарова и май ми пусна някакви хормони, ама дали ги плащах не помня. Май си се плащат. За да са безплатни изследванията обикновено приемат в болницата, тогава всичко е безплатно.

# 469
  • София
Благодаря ви за отговорите, момичета!  Hug Но относно изследванията на хормоните, знам, че се поемат от касата няколко от половите и два на щитовидна жлеза. Друг е въпроса обаче, дали гинеколожката или ендокринолога ще благоволи да даде направление, защото мисля са им ограничени и както чета в някои теми, момичетата пишат, че ги дават на познати или просто свършват много бързо. Много тъпо...не ми се дават толкова пари за всички хормони, при положение, че знам, че някои от тях могат да ми минат през касата и да спестя някой лев. За какво ги плащаме ти я здравноосигурителни вноски....не знам...абсурдна работа.... Tired

# 470
Бях чувала добри неща за Д-р Галя Генчева от 22-ра п-ка и я посетих 2-3 пъти. Красива, млада и любезна .... Нямам впечатления за компетентността й, но се надявах, че е добра. Днес обаче ме разочарова с неадекватното си отношение, с което много ме обиди!!! В коридора на поликлиниката каза нещо, което не беше вярно и няма да я посетя повече ...
  Аз посещавам д-р Галя Генчева от поне 10 години. Друга жена като нея не познавам - толкова търпелива, човечна, кротка, добра. Станало е някакво недоразумение. Тя и на мравката път би правила и изобщо не мога да повярвам, че ще обиди човек. Освен това като специалист е много добра и дори според някакви класации е на трето място в България. Вече има и частен кабинет точно срещу ВМА на бул. Г. Софийски.

д-р Генчева кога взима смяни в 22 поликлиника, тя е в кв. Слатина нали ?
Записах цялото и работно време:
понеделник - следобед от 1 до 18
вторник - сутрин от 9 до 14 (в 22 поликлиника, намира се близо до х-л Плиска)
              и следобед от 16 до 19 ( в кабинета и на Г. Софийски74,където работи и по здравна каса)
сряда - сутрин от 9.30 до 12 (в кабинета си. Записване на час на тел. 0888 10 20 64)
           - следобед от 1 до 18 в 22 поликлиника
четвъртък - (съм забравила да запиша, но май беше до 16 ч в 22 дкц)
петък - от 9 до 14 в 22 дкц

# 471
  • София
Здравейте!

Днес минах на безплатният профилактичен преглед,бях при д-р Галя Генчева,останах с добри впечатления от нея,но всичко мина много набързо понеже чакаха страшно много хора пред кабинета и затова ще ви помоля,ако някой се е сблъсквал с киста,която днес се видя на ехографа,какво следва,Докторката каза,че е много малка-4 мм.и засега само ще се наблюдава но аз много се шашнах и тази мисъл не ми дава мира откакто разбрах,ще се радвам,ако някой има опит по този въпрос да сподели.

# 472
  • София
Кисти под 1см не се приемат за опасни, особено ако хормоните на ЩЖ са ок. Всички образувания над 1см подлежат на рутинна биопсия. Не се притеснявай, наистина много хора имат подобни кисти и нищо им няма. Simple Smile

# 473
Какво се прави при кисти под 1см. и увеличени антитела-т.е. хашимото?

# 474
  • София
има специална тема за Хашимото, виж я в търсачката, там момичетата най-добре ще ти кажат :}

# 475
Идете на термодиагностиката в 22ра поликлиника в София, доктора там ми каза какво да търсят специалистите и беше 100% прав, писала съм много, че той ми разплете 6 годишната сага и пак ще пиша! Благодарение на неговата информация в ендокринилогията знаеха какви изследвания да направят за да уточнят диагнозата, а от там и лечението. Само мога да съжалявам, че 6 години попадах на коне с капаци.
Иначе за хормоните е виновна не само щитовидната, а и надбъбречната и хипофизата, при мен се оказа тумор на надбъбречната, която никой никога не ми беше изследвал! На термодиагностиката всичко се видя като на длан!
Здравейте, искам да попитам дали  информацията за д-р Маринов към днешна дата е актуална 20.11.2014 г
Благодаря предварително!

# 476
# 477
  • София
Здравейте момичета! Искам да попитам дали д-р Начев работи някъде (където и да е) с направления? В УСБАЛЕ доколкото разбрах е само на платен прием, за Панацея не намирам информация  newsm78

# 478
Не работи с касата, за да работи трябва да има договор Peace. Освен това ехографа се плаща навсякъде, тъй че все е тая със и без направление. Той основно гледа на ехограф и после ти прави консултация. Ехографа при него е 30лв и после не ти взема за преглед Peace

# 479
  • София
на мен ехограф не ми трябва така или иначе, но пък ми трябва добър специалист с договор по НЗОК за да става по лесно хоспитализацията, че за мен излиза по евтино да е в болница. Просто имам съмнения ,че нещо изпуснаха с мен в Александровска и съм се насочила към УСБАЛЕ и някои от специалистите там, само където не им е актуална информацията за лекарите с договори с НЗОК

Общи условия

Активация на акаунт