Добър ендокринолог в София

• 732 026
  • 849
  •   2
Отговори
# 420
  • София-Младост
Благодаря ти ААХ, д-р Лазарова ще е на работа на 18.08.
На мен обаче ще ми изтече направлението Sad
Друго име да препоръчате от тази клиника?

# 421
Не знаех,че пак отсъства.  Каза ми да отида на вторичен преглед тогава, но съвпада с  крайната дата на  направлението.

# 422
Здравейте, трябва ми добър енодкринолог в Плевен.Д-р.Тодорова е в отпуск има чак часове за септември, а на мен ми се налага сега преглед.Помагайте!

# 423
  • Ню Йорк
Някой може ли да ми препоръча ендокринолог от Токуда. Искам платен преглед не ме интересува да работи със здравна каса.

# 424
Здравейте! След като изчетох цялата тема се насочих към  Д-р Лазарова в Университетска, опитах се да запиша час за майка ми, но да каза ми че първия възможен е на 19.08. Направлението й изтича дотогава за това се насочихме към Доц. д-р Танкова, Цветалина или  Доц. д-р Томова, Анелия. Имате ли впечатления или мнение? Много благодаря !!!

# 425
Здравейте! След като изчетох цялата тема се насочих към  Д-р Лазарова в Университетска, опитах се да запиша час за майка ми, но да каза ми че първия възможен е на 19.08. Направлението й изтича дотогава за това се насочихме към Доц. д-р Танкова, Цветалина или  Доц. д-р Томова, Анелия. Имате ли впечатления или мнение? Много благодаря !!!

Здравей!

На мен приятелка, диагностицирана с Хашимото, ми препоръча д-р Лазарова. И аз опитах да си запазя час, но и моето направление ще изтече докато се върне от отпуска. В сряда съм на преглед при д-р Томова, след него ще кажа какви са ми впечатленията, дано дотогава някой друг все пак сподели своите Hug

# 426

Здравей!

На мен приятелка, диагностицирана с Хашимото, ми препоръча д-р Лазарова. И аз опитах да си запазя час, но и моето направление ще изтече докато се върне от отпуска. В сряда съм на преглед при д-р Томова, след него ще кажа какви са ми впечатленията, дано дотогава някой друг все пак сподели своите Hug

И ние сме в сряда, без час според реда на пристигането се записвало. Надявам се някой да сподели до тогава.

# 427
Бях чувала добри неща за Д-р Галя Генчева от 22-ра п-ка и я посетих 2-3 пъти. Красива, млада и любезна .... Нямам впечатления за компетентността й, но се надявах, че е добра. Днес обаче ме разочарова с неадекватното си отношение, с което много ме обиди!!! В коридора на поликлиниката каза нещо, което не беше вярно и няма да я посетя повече ...
  Аз посещавам д-р Галя Генчева от поне 10 години. Друга жена като нея не познавам - толкова търпелива, човечна, кротка, добра. Станало е някакво недоразумение. Тя и на мравката път би правила и изобщо не мога да повярвам, че ще обиди човек. Освен това като специалист е много добра и дори според някакви класации е на трето място в България. Вече има и частен кабинет точно срещу ВМА на бул. Г. Софийски.

д-р Генчева кога взима смяни в 22 поликлиника, тя е в кв. Слатина нали ?

# 428
  • София
Аз за това все при доктор Начев се преглеждам (в Ендокринологията), при него някак (дори и да се чака) се вреждаш в деня, в който си решил и можеш да отидеш на лекар, а не да записваш часове за след половин година.
Въпреки че второ мнение може би няма да ми е излишно...   Hands Thumbsup

# 429
  • София-Младост
Здравейте! След като изчетох цялата тема се насочих към  Д-р Лазарова в Университетска, опитах се да запиша час за майка ми, но да каза ми че първия възможен е на 19.08. Направлението й изтича дотогава за това се насочихме към Доц. д-р Танкова, Цветалина или  Доц. д-р Томова, Анелия. Имате ли впечатления или мнение? Много благодаря !!!
Здравей!
Ако направлението е за първичен преглед помолете личният лекар да го анулира и да ви издаде ново с дата от август, така ще успеете.
Аз вчера бях на преглед при доц.Овчарова в Ендокринологията, прати ме на ехография на щит.жлеза  и днес дадох кръв...в петък вторичен преглед. Много чаках, час не се записва, влиза се по реда на идване пред кабинета. Тя преглеждаше от 9 до 11, но след нея явно нямаше друг лекар и доста се разпростираше във времето. Не мога да кажа конкретно мнение за момента, може би в петък.

# 430
  • София
Моля ви, момичета, които сте на прегледи тази седмица, да споделите след това впечатленията си.
Искам да отида на лекар в София на 15 август-трябва ми ендокринолог за андрогени извън референтните граници. Praynig

# 431
Здравейте!

Днес бях при доцент Анелия Томова на преглед. Първото ми впечатление е много положително, отзивчива е, направи обстоен преглед, дори си направи труда да провери къде мога да си пусна изследванията по фонда от допълнителното ми здравно осигуряване, за да не плащам излишно. Часовете при нея започват от 9 часа, но аз и още едно момиче преди мен бяхме там още в 8.30 и тя започна да преглежда към 8.45. Това е, което мога да кажа засега, тепърва ще правя изследванита и ще ходя отново.

Дано съм помогнала  Hug

Последна редакция: чт, 07 авг 2014, 09:59 от Морско_момиче

# 432
  • София
Много благодаря, Морско момиче!  Hug
Точно за нея ми трябват отзиви.

# 433
Да споделя и моето мнение за д-р. Мария Томова от ендокринологията в Университетска, София. Останах изключително разочарована!!! Лекарката е  млада, не казвам че това е минус, но на първо място се затрудни да попълни информацията в епикризата.   newsm78  Никакво отношение, преглед на щтитовидната жлеза се състоеше от опипване с ръка, никакви изследвания, предписване на същото лекарство,но в различна доза. Аз все още не мога да повярвам как може да практикуват по подобен начин. Самия преглед протече в рамките на 5 мин, за който чакахме 4 часа. Наистина силно препоръчвам да избягвате тази млада дама,докато не натрупа достатъчно опит!
Пожелавам успех на всички вас и малко повече късмет от нашия  Confused

# 434
  • София
до попитам относно д-р Лазарова- спазват ли се часовете, или се чака много?
Също и дали д-р Начев приема и на друго място, освен в Ендокринологията?

Последна редакция: пт, 08 авг 2014, 10:31 от stelaartois

Общи условия

Активация на акаунт