Добър ендокринолог в София

• 728 745
  • 849
  •   1
Отговори
# 555
  • София
важна е комбинацията от добър апарат и добър диагностик! само едното не стига. От кой град си?

# 556
София, голЕмото село Simple Smile

# 557
На 100% съм съгласна с написаното от Rumcajs. Голямо висене е там, не се спазва реда, тия на регистратурата си чоплят носовете и винаги не си уцелил точния момент за нещо. Трагедия е. Има добри лекари там, спор няма, но в тази каша шанса да получиш точната диагноза е минимален. Аз първо бях при Лазарова, беше внимателна и обстойна. Тя ме заведе за консултация при Начев, дръпнат, припрян, дори не помня какво смотолеви и изобщо не ми беше от полза.
И аз подкрепям напълно казаното от Rumcajs и Галактическа принцеса. До момента не бях ходила в Ендокринологията, но е пълен хаос. Тичане от кабинет в кабинет и до лабораторията. Чакане с часове въпреки, че уж си с записан час. Лист и аз също не получих.
Иначе аз съм с диабет, който се отключи след стрес /починаха и двамата ми родители, спонт аборт/, като години преди това се борих с инсулинова резистентност и поликистоза, и еднометриоза, и Хашимото.
Сега, обаче, имам уголемен възел на щитовидната и бях насочена към тази клиника за биопсия, като по принцип ходя на ехография при д-р Ников, от който съм доволна - прецизно, няма бързане..Но като не е от същата клиника, все едно я няма ехографията, въпреки че е от преди 2 седимици и пак трябваше да направя. Начев погледна буквално за секунди и отсече - има възел, но не е за биопсия според него. защото той не можел да каже въз основа на чуждите ехографии дали е нараснал. Така претупан ми се видя прегледа, надраска нещо нечетливо, нищо не обясни... А по стари изследвания от 2012г. възелът е нараснал и сега се чудя да търся ли още едно мнение и при кого да отида? Може би д-р Иванова пак там. Или ако може да ме насочите за още едно мнение?

# 558
Mira_p, ако трябва потърси още едно мнение. На мен ми е трудно да взема решение след претупан преглед. Не си е работа, а е сериозно.

# 559
Довери се на Начев, добър е не си давай парите повече, ако имаше и капка съмнение за операция щеше веднага да ти каже точно това, той е малко опериран от такт, но е мнооого добър Peace

# 560
  • София
Здравейте, помагайте, моля.Ако може да ми препоръчате добър ендокринолог, по каса.Изпуснах си часа за д-р Лазарова, а и след написаното в темата не съжалявам много.Искам да изследвам хормони и ехография.Направлението ми е до 13.06.Ще съм благодарна много! Hug

# 561
  • София
Ориентирам се към д-р Кръстев, д-р Гатева или д-р Темелкова.За д-р Темелкова май е само платено? Отзиви за някой от тези лекари-Мерси Hug

# 562
  • София
на мен Гатева ми е била лекуващ лекар, мила е, уж е внимателна,но ако засече някой проблем спира с изследванията дотам, затова на мен не ми помогна изобщо. д-р Бакалов пак от Александровска е добър диагностик, работи по каса,но по спомен чаках около 2м за час при него.

# 563
Не се отказвайте от доктор Лазарова. Има доволни и недоволни. От две години съм при нея и нищо не може да ме откаже. Ядосвам се най вече на тези, които работят на регистратурата и затова че след като вземеш час  се чака още дълго, но си заслужава.

# 564
Не се отказвайте от доктор Лазарова. Има доволни и недоволни. От две години съм при нея и нищо не може да ме откаже. Ядосвам се най вече на тези, които работят на регистратурата и затова че след като вземеш час  се чака още дълго, но си заслужава.
И аз се бях насочила към нея, но постовете, описващи какъв хаос е в тази болница и как се губи време ме отказаха. Аз съм работещ човек и не мога с часове да седя и да бродя от опашка на опашка пред кабинетите им. Да си оправят организацията, дотогава ще търся друго място с повече ред и уважение към пациента.

# 565
И аз се бях насочила към нея, но постовете, описващи какъв хаос е в тази болница и как се губи време ме отказаха. Аз съм работещ човек и не мога с часове да седя и да бродя от опашка на опашка пред кабинетите им. Да си оправят организацията, дотогава ще търся друго място с повече ред и уважение към пациента.
Ако го намериш това място моля сподели и аз го търся.

# 566
Ако го намериш това място моля сподели и аз го търся.
Честно казано мисля да пробвам в Токуда. Колкото пъти съм имала нужда аз или мои близки, винаги нещата са били много добре организирани. ДКЦ-то им работи и в събота, сега дали точно ендокринолози има не знам, но като цяло съм доволна, мои близки лежаха и в болницата, всичко беше перфектно.

# 567
Чувала съм ,че ендокринолозите не са им на ниво.

# 568
  • София
Пак  съм аз-при д-р Кръстев никой ли не е ходил? За д-р Темелкова ако някой има час и няма да го ползва, да ми пише на лични, ако може.Мерси! Simple Smile

# 569
Здравейте, да се вкюча и аз по темата с ендокринолога. Мен от 2002г ме приеха в отделението, още бяха до Министерство на земеделието. Доц. Сабина Захариева, невероятен човек и спецуалист с диагноза Пролактином, 5 пъти над нормата. Изледване, лечение и през 6мес в отделението. През това време с лекуващи лекари съм била, Лозанов- син, Начев, Милчева, Орбецова и Шигърминова. Като лечението трая 5год, докато се разбие образуванието. Миналата година ми се наложи преглед, уреден ужким при Начев- съжалих 100пъти че ходих. Нищо не му се разбира като говори и пише, не търпи въпроси. УЖАС...... Продъжих си по старумо.....От известно време качвам см в талията, нокти се чупят, коса пада, нервна, с една хронична умора- не съм аз. Миналата зима ми казаха Хашомото, 6мес Селен и нищо. Насочила съм се към нов преглед при др Дениз Юмер Бакалов.

Общи условия

Активация на акаунт