Какво искат да получат за Коледа вашите тийнейджъри?

• 19 834
  • 122
  •   1
Отговори
# 120
И аз май ще трябва да подаря смартфон, че синът ми започвал да се чувства изолиран (което не го вярвам, но се правя, че вярвам). Иска също киндъл и телескоп. Най-вероятно ще сложа и телескопа, а киндъл - за РД или по друг повод. Достатъчно му е. Пък и между Коледа и Нова година ще ходим до Лондон и несъмнено и там ще намаже нещо.

Titina, като прочетох за тенис сака, се сетих за себе си. Аз играех доста тенис, на практика докато завърша университета, и понеже навремето тези неща бяха супер скъпи, използвах всеки РД и друг празник да си поискам нов сак, маратонки, някоя блузка или поличка.

# 121
И там има мода, не е да няма 4 сака.
Не мога да разбера логиката- играеш с4 ракети, а сака трябва да е за 12. Иначе маратонките са консуматив- на всеки 2-3 месеца нови

# 122
И там има мода, не е да няма 4 сака.
Не мога да разбера логиката- играеш с4 ракети, а сака трябва да е за 12. Иначе маратонките са консуматив- на всеки 2-3 месеца нови

Щом детето има желание и полага усилия, лошо няма. И синът ми има четири стика за хокей, при положение че реално му трябват два - един за навън и един за вътре. При това той е вратар и стикът не се амортизира толкова бързо. Да са живи и здрави.

Общи условия

Активация на акаунт