Боя за коса - Blond44 - Клуб на блондинките

• 73 577
  • 823
  •   1
Отговори
# 540
  • София
8 според мен

# 541
Този цвят 8-ца....или по скоро  7-ца е?

по скоро 9-ка или 10-ка. На мен ми прилича на перхидрол върху много тъмна коса с остатъчни рижи отенъци. Не бих го нарекла “цвят”.

# 542
  • BG-DE
Точно на черна коса след блондор, преди да е матирана, ми прилича и на мен 😊

# 543
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета....
Така е.
Исках да разбера нивото на цвета .
А за да се тонира и да има все пак някакъв цвят, Бихте ли ме посъветвали каква боя и какви номера да се ползва?

# 544
Благодаря ви, момичета....
Така е.
Исках да разбера нивото на цвета .
А за да се тонира и да има все пак някакъв цвят, Бихте ли ме посъветвали каква боя и какви номера да се ползва?
Ами върху прясно обезцветено, трудно нещо ще задържи. Зависи какво искаш. Ако това е твоята коса, остави я да почине и я тонирай със шампоан според мен за начало. Иначе малко 6% окислител с 9-ка боя в тона, който искаш бих пробвала аз. По-малко окислител от препоръчаното бих сложила и след седмица две трябва да се повтори.

# 545
  • Пловдив
Не е пресно обезцветеното....
На няколко месеца е. Първо беше балеаж.. след това реших да изсветля цялата коса, но вече само с боя и тъй като основата е много тъмна се получава този никакъв цвят.

# 546
Не е пресно обезцветеното....
На няколко месеца е. Първо беше балеаж.. след това реших да изсветля цялата коса, но вече само с боя и тъй като основата е много тъмна се получава този никакъв цвят.
Корена е хубав цвят. Проблема е от останалата черна боя. 6% окислител, но трябва са потъмниш, обезцветиш пак/ с неясни последствия/ или да отрежеш.
Това е мое лично мнение на непрофесионалист, разбира се.

# 547
  • Пловдив
Най-добрия вариант май ще се окаже да правя само корен и да изчаквам да си израсте и без това постригах една част от косата.... вместо да се правя експерименти и да е съсипя тотално.

# 548
Не пречи да правиш маски с матиращ шампоан някакъв, докато изрежеш рижото. Може и масла да слагаш и ще се подхрани.

# 549
Девойки, искам да се посъветвам с вас, относно предстоящо боядисване в домашни условия. Коса ми  в момента е това:
Скрит текст:
Това е от уж добър фризьор правено. Аз си бях руса надолу, но беше израстнала моята коса и вдигнахме русото с белеаж. Оставих естествен корен, защото преди това си го боядисвах по-светъли уж да не се занимавам допълнително с корена в следствие. И сега не ми харесва, има разлика и някак си не си пасва изрусеното с моя естествен. Искам да го боядисам в по-светъл и лек нюас и да се прелива добре с русото, което също има нужда да се освежи. До сега не съм се боядисвала с руса боя и доста ме е страх. Все на фризьор ходя, но ако ще поддържам този имидж е добре да се науча да го освежавам сама. Корена, ако го докарам един път лесно се поддържа. Прикачам снимка на горе долу търсения резултат:
Скрит текст:

# 550
Гледам никой не е отговорил, та...Няма магична боя, която след като се боядисаш да се слее с корена и да не пада и така да си се слива. ... един път да го издокараш..

# 551
Имам предвид поне да са близки тонове и нюанс. Не знам дали 10 за дължината и 8 за корена е достатъчна разлика.

# 552
Каквото и да направиш ще падне боята и ще изглежда като твоята в момента. Балеажа иска поддържане. Според моята фризьорка 3 бои са нужни. Една за корена, една за преливане междинна, една за най-светлото. Като първо се изсветляват краищата, които после се тонират.

# 553
не съм казала обратното, ето опитвам се да го поддържам...

# 554
  • София
И за двете мацки с въпросите - по един оцветяващ балсам, тип Леганца - Кафе лате 71 или 94.

Общи условия

Активация на акаунт