Звездни компромати- 390 част

• 71 623
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Колко деца имат с Енрике?
Близнаци- момче и момиче

# 646
Момичета, вие го взехте на майтап, но наистина има съмнения за бременността на Ана, имат само близнаците и никой никога не е споменавал или загатвал изобщо за бебета, защото никой не я е засичал бременна. Даже са се усъмнили в това, няма нито снимки, нито нищо, нито папарашки, нито техни и реално след уж раждането, тя е качила една с корем, за да опровергае слуховете, че са ползвали сурогатна майка.
Много добре знаете, че в повечето случаи случайно все някой се изпуска или папараци долавят нещичко, а при тях нищо. Имам роднини, които живеят близо до тях и понеже знаят, че съм фенка на песните и на самия Енрике Simple Smile)))) и ме осведомяват за новинките, е, при тях е нямало, докато изведнъж не са оповестили, че имат деца.

# 647
  • Sofia
Можеше първо  да сърчнеш гугъл за Ана, има достатъчно  бременни снимки  дори и по бански ( да не каже някой , че е с фалшив корем).

# 648
Курникова грам не е била интересна и следвана от папараците в последните има-няма 10 години.
Енрике изкарва от време на време някоя песен, но май също не предизвиква интереса на фотографите.
Въобще някой виждал ли е техни масови снимки из медиите, както на Вики Бекъм и Анджелина Джоли?

Като добавим, че и самите Ана и Енрике, не се бутат пред папараците и смятам, че е напълно възможно никой да не разбере. Не всички известни изпитват нужда да ни информират за всяка секунда от живота си чрез социалните медии. Simple Smile

# 649
Имаше снимка на бременната Ана. Не е нужно да си госпожа Гочеф, че да биеш тъпана за всяко пръдване.

Първото може и да е монтаж, но втората снимка си е на баш бременен корем
https://24novini.bg/media/k2/items/cache/2bab3fe1f5c438a1345c3a3 … pg?t=-62169984000

http://tennis24.bg/pictures/pic_big/old_website/85549h7G0d071573 … 27bd79862fe7d.jpg

# 650
Ева Мендес също не се появи бременна.
Има хора, които не искат да се разчува. Възможно е да са губили други бебета преди и затова не са искали пак да тръгват слуховете и всички да ги питат какво става.

Можеше първо  да сърчнеш гугъл за Ана, има достатъчно  бременни снимки  дори и по бански ( да не каже някой , че е с фалшив корем).
Ако става дума за тази, тя е от 2011-та или по-стара. И според мен тогава беше бременна, но е загубила бебето...

# 651
тази снимка е стара, сега не ми се търси от коя година е, но както и да е, тяхна си работа Simple Smile))))

# 652
...но втората снимка си е на баш бременен корем
И според мен, точно за тези кадри писах, но са от 2011-та...

Това е смешен монтаж, който се вижда с просто око.
2010-та излиза снимката, може и от преди това да е.
Оригиналната.

# 653
  • До сърцето...
Уф, нека се радват на бебоците! Какво значение има - сурогатна или не? .... тяхна си работа

# 654
  • София
Принципно сурогатна майка може да се ползва не само по желание, но и по принуда, така да се каже, ако майката има някакви проблеми - физиологични, в зачеване, износване и т.н. С което не искам да кажа, че Курникова не си е износила децата, нямам идея. Но са ми много симпатична двойка с Енрике. Любов са си.

# 655
# 656
Е, тук не се вижда какво има отдолу Simple Smile

Пак казвам, според мен тя си ги е износила, просто не е искала да се шуми около тях затова няма снимки...

# 657
точно тази снимка единствена е качила доста след уж раждането, за да опровергае слуховете на тамошните и медиите, че не ги е износила, друга нова и такава снимка няма Wink

А и понеже казахте, че не стоят в прожекторите, отдавна ги следвам в някои социални мрежи, Енрике пуска основно за новите песни и концертите си, но Ана си е точно като тази Мона ли беше, качва под път и над път всекидневно какво яде, къде лежи, как си разхожда кучетата и къде се пече Wink , постоянно гледа да информира какво прави, та това много ме учудва, че точно на бременността няма нищо и по нейно време, както и да е, пак казвам, за мен е странно

Последна редакция: пн, 24 дек 2018, 00:41 от aDream

# 658
А и понеже казахте, че не стоят в прожекторите, отдавна ги следвам в някои социални мрежи, ....но Ана си е точно като тази Мона ли беше, качва под път и над път всекидневно какво яде, къде лежи, как си разхожда кучетата и къде се пече Wink , постоянно гледа да информира какво прави.

Понеже аз го написах...
Къде това? В официалния й Инстаграм видях средно по 1 снимка на месец.

# 659
Скоро попаднах на това.

И коментар към колажа:Преди около два месеца, в един и същи ден, по едно и също време, на две различни места я София, две непознати една на друга дами решиха да ни облекат еднакво с Неви и да ни направят фотосесии, които нямат общо помежду си😂😂
Nevqna Vladinova❤️ направи този колаж и решихме да го пуснем преди Коледните празници❄️❄️❄️
Весели празници на всички ❄️🍷❤️
Аз  мисля, че тук Невяна прилича на много по  голяма, отколкото е.т.е не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт