Парфюмни размисли и страсти - 222

• 66 787
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Аз бих пробвала едно виалче Аура, не повече.🙄

# 376
Аз съм с Alien тази сутрин. Подсетихте ме за него на предишните страници. Не го бях носила повече от 3 години. Като връщане назад във времето ми подейства Simple Smile.

# 377
  • София
Аура на Мюглер беше линеарна и без ванилия преди няколко дни, но такова бежествено ухание се носи от шала ми, не е истина. И ванилията е там.  Heart Eyes
Не пръснах на шала нарочно, и въпреки това се усеща много добре.

Този аромат не е любим в темата, чудя се защо. Носи ли го изобщо някой, и при какви темератури?

Аз, аз. На студено. Още когато го пробвах на някакво летище, беше топло и хич не ме впечатли. Но когато се качих в самолета и вътре стана студеничко, се усети едно чудно ухание. При мен изкарва виолетки и разбрах, че това е неговата температура.

# 378
Здравейте! Бихте ли ми казали, в кой от парфюмите на шанел  няма алдехиди. Или поне, не толкова осезаеми като при коко ноар. И друг въпрос? С този коко ноар нещо не можем да се разберем. Първоначалното пръскане около до 20 минутки след това, ме напряга много. След това става по- търпим... А така ми харесваше на блотер. Кое му е времето за носене? В москва на -16 всичко живо с този парфюм, включително мъже. И сега като се пръсна, не мога да се отърся от чувството, че мириша на джендър.😅

# 379
Мнение за Tom Ford Santal Blush?

# 380
  • София

Аура на Мюглер беше линеарна и без ванилия преди няколко дни, но такова бежествено ухание се носи от шала ми, не е истина. И ванилията е там.  Heart Eyes

Този аромат не е любим в темата, чудя се защо. Носи ли го изобщо някой, и при какви темератури?

Дези, утре ще го опитам отново. Когато го пробвах миналата година беше точно по това време и любимият ми надуши зелена ябълка, коментираше, че била много вкусна. За мен беше леко ванилов и умерено билков.

# 381
Хубав, стои близо до кожата, не е плътен и шлейфов, но трае прилично. Добра база, но мен ме дразнят съставки в средата, има хлебна нотка и не мога да го нося. Насляпо абсурд, специфичен е.

# 382
Хубав, стои близо до кожата, не е плътен и шлейфов, но трае прилично. Добра база, но мен ме дразнят съставки в средата, има хлебна нотка и не мога да го нося. Насляпо абсурд, специфичен е.

Ох, знам.. ама много ми го хвалят, а и на Том Форд ми харесват повечето и.. в София няма как да се помирише някъде,  нали?

П.С: във Фрагрантика как се нарича хлебната нотка? На английски имам предвид 😊

# 383
Това е нотка на хляб, не е показана.
Има го в Сефора и в бутиците на ЕЛ.
Какво като ти го хвалят? Не вярвай на хвалби, нито на плювни по парфюми, това е индивидуално.

# 384
  • Бургас

Аз, аз. На студено. Още когато го пробвах на някакво летище, беше топло и хич не ме впечатли. Но когато се качих в самолета и вътре стана студеничко, се усети едно чудно ухание. При мен изкарва виолетки и разбрах, че това е неговата температура.
И аз съм го пръскала на студ и при мен изкарва виолетки,но не натрапчиви и много хубава ванилия,най-хубавия парфюм на Мюглер за мен е Аура.Силвия,пробвай Габриел на Шанел сега точно в това време е изключително пристрастяващ,а Коко Ноар през пролетта.Аз също познавам някой от ароматите на Екс Нихило,но не са моята бира,оставиха ме равнодушна,не ме радват.

# 385
Аз много харесвам Аура, но не го бях носила в студено време, а се оказа, че е толкова хубав през зимата. Виолетката никаква я няма, но каква мента само излезе, заедно с ванилията разбира се. Другият ми зимен любимец, който много се променя в студеното е Twilly d’Hermès, където моята "приятелка" туберозата почти се покрива и главен герой става джинждифилът.

Вчера пък разнасях Valentino Donna Rosa Verde - ами жесток е този парфюм, такава радост ми носи, толкова ми е жизнерадостен, толкова чист и същевременно фин и елегантен. Той и Parfait de Rôses Lancome са любимите  ми парфюми, които открих през 2018 година.

# 386
Момичета, какво мислите за Guilty-Gucci? Как се държи в студеното време?

# 387
Mиналата седмица бях с него и почти не го усещах, незнам защо. Нов ми е и незнам при друго време как се държи...

# 388
Mиналата седмица бях с него и почти не го усещах, незнам защо. Нов ми е и незнам при друго време как се държи...

Аз преди 30 минути си пръснах от него на едната китка, на другата Аурата. Нея я усещам доста, Guilty-то почти не.

# 389
Аз харесвам повече Gucci Guilty Intense, но и при мен не е много траен.

Общи условия

Активация на акаунт