Парфюмни размисли и страсти - 222

• 66 758
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
А на мен ето това Гучи ми е трайно и жестоко в студа,един от фаворитите ми на 2018,с голяма радост се пръскам.
https://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Guilty-Absolute- … -Femme-48090.html

# 391
Може ли мнения и описания на Метресата и Бодуар който ги познава? Любопитни са ми като аромати.
Метресата е единственият парфюм от Агентите, който не харесвам и бързо разкарах. Сладък е пудрен и сапунен едновременно. Какафоничен и не ми е секси на мен.
Будоар мирише на малки лилави карамфилчето. Той е плътен, супер силен, страшно шлейфов и особен аромат. Силно запомнящ се, всъщност е незабравим веднъж помирисан. Труден, мазен, страшен и за мен вече неносим парфюм. Обсъждахме го и носехме тук преди 11 години.
Метресата може да се вземе и насляпо, но на доста хора е нетрайна и по принцип не е от харесваните парфюми, а Будоар и или любов или омраза веднага, средно положение няма. Той е напълно неподходящ за насляпо, дори и да се намери изгоден, защото е спрян от години.

# 392
Аз много харесвам Гучи Гилти, 3та бутилка пръскам.  Студено му е сега, над 18-20 градуса му е времето. Средна трайност и шлейф.

# 393
  • София
Момичета, помагайте! Искам нов парфюм за едно събитие - искам да е сравнително сладък, чувствен и секси, запомнящ се, шлейфов, но приятен за околните. И да може да се пробва в София! Различен от Alien, La vie est Belle и т.н.
Не искам да е много масов, затова по-скоро ниш 🤔

# 394
Момичета, помагайте! Искам нов парфюм за едно събитие - искам да е сравнително сладък, чувствен и секси, запомнящ се, шлейфов, но приятен за околните. И да може да се пробва в София! Различен от Alien, La vie est Belle и т.н.
Килиън има много там, които мога да ти предложа, но не споделяш бюджет.
Амуаж...
Много има наистина.
Дай повече инфо. секси и сладък не са добри категории и не предполагат някакъв лукс. За мен това не са елегантни парфюми, подходящи за събития.
Иначе Хипнотичната отрова на Диор. Няма да те забравят, но ще има и отвратени.

Ето Фламенкото на приятелката ти е напълно подходящ. Водих го на супер бутикова и претенциозна френско - българска  сватба и пожъна безброй комплименти, а и издържа над 16 часово стоене и танци в сериозна жега.

Черепа Мементо Мори на Килиън- никога няма да те забравят с него. Отговаря абсолютно точно на така поставените ти изисквания, но трябва да дадеш 550 лв. или 505 беше не съм сигурна точно. Винаги ме питат с какво съм като го нося.
Амбровите на Килиън и на Том Форд.
Един Лирик на Амуаж незабравим е.

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 17:41 от densi

# 395
А на мен ето това Гучи ми е трайно и жестоко в студа,един от фаворитите ми на 2018,с голяма радост се пръскам.
https://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Guilty-Absolute- … -Femme-48090.html

И аз, и аз! Отдавна не съм улучвала толкова "мой" парфюм /беше сляпа поръчка/, доверих се на Ковачева и сега се размазвам от кеф! Hands Plus1Flowers Hibiscus

# 396
  • София
Килиън има много там, които мога да ти предложа, но не споделяш бюджет.
Амуаж...
Много има наистина.
Дай повече инфо. секси и сладък не са добри категории и не предполагат някакъв лукс. За мен това не са елегантни парфюми, подходящи за събития.
Иначе Хипнотичната отрова на Диор. Няма да те забравят, но ще има и отвратени.

Ето Фламенкото на приятелката ти е напълно подходящ. Водих го на супер бутиков френско- българска  сватба и пожъна безброй комплимнети, а и издържа над 16 часово стоене и танци в сериозна жега.
Сладък не в смисъла на Black Opium, а по-скоро нещо с лека ванилия. Цената няма значение.

Добавка:
Събитието е вечерно, не е строго официално, съсредоточено ще е върху танци. Нещо като парти в стил 20-те Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 17:46 от Дения

# 397
По-горе допълних виж.
Fan Your Flames Nishane обаче не знам къде можеш да го пробваш. Имам ревю за него в блога. Има и други подходящи на марката.
Shalimar Souffle Intense Guerlain можеш да пробваш, както и ексклузивите на Герлен. Кюир Белуга и Тонката са великолепие. Ето тях ти ги предлагам. Има ги в Дъглас. Около 400 лв. са.

А ако цената наистина няма никакво значение ти предлагам да отидеш в Campomarzio и да пробваш любовната серия на Roja Dove. Ti Amo е най-великият парфюм, който съм мирисала последните три години. Обаче те предупреждам, че тази серия не оставя никого равнодушен и после не можеш да спиш.

https://www.fragrantica.com/perfume/Roja-Dove/Ti-Amo-34996.html

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 17:53 от densi

# 398
  • София
По-горе допълних виж.
Fan Your Flames Nishane обаче не знам къде можеш да го пробваш. Имам ревю за него в блога. Има и други подходящи на марката.
Shalimar Souffle Intense Guerlain можеш да пробваш, както и ексклузивите на Герлен. Кюир Белуга и Тонката са великолепие. Ето тях ти ги предлагам. Има ги в Дъглас. Около 400 лв. са.

А ако цената наистина няма никакво значение ти предлагам да отидеш в Campomarzio и да пробваш любовната серия на Роджа. Ti Amo е най-великият парфюм, който съм мирисала последните три години. Обаче те предупреждам, че тази серия не оставя никого равнодушен и после не можеш да спиш.
Tonka imperiale на Guerlain ли?
Ti amo гo заглеждам, но ме е страх да пробвам даже Grinning

# 399

И аз, и аз! Отдавна не съм улучвала толкова "мой" парфюм /беше сляпа поръчка/, доверих се на Ковачева и сега се размазвам от кеф! Hands Plus1Flowers Hibiscus
И аз се доверих на Ковачева:)))

# 400
Защо те е страх? Laughing
 Пробвай го и когато ти се разтреперят колената и ти се завърти леко главата поискай Британията ......и тогава се отдалечи от ръбове зад теб, и се приготви да имаш вечна мечта и да спреш да се обличаш и да пазаруваш, защото от закуски не става спестяването. Whistling
https://www.fragrantica.com/perfume/Roja-Dove/Britannia-38675.html

А, между другото Долче Амалфи Xerjoff отговаря на всичките ти изисквания. Страхотен парфюм е.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 401
  • Sofia
Белугата седи близо до  кожата. Тя е за по-интимна близост и може да бъде  заглушена в навалицата от хора с агресивни парфюми.

# 402
  • Бургас
Дения,пробвай,пробвай Ti amo на Roja невероятен е,няма от какво да се страхуваш.Stuck Out Tongue Winking EyeПодкрепям Денс също за нещо на Амуаж,със сигурност ще впечатлиш и ще бъдеш запомнена според мен.

# 403
Белугата седи близо до  кожата. Тя е за по-интимна близост и може да бъде  заглушена в навалицата от хора с агресивни парфюми.
Така е да, ще трябва да се напръска сериозно.

# 404
  • София
Утре ще ми е ден за проби. Планирам да посетя Campomarzio70, за да пробвам Flamenco отново и да подновя Oud Satin mood, та ще пробвам и този Roja и явно Xerjoff... За съжаление Lira е изчерпана, а много я харесах на мострата, която пробвах. После минавам през Патриарха да видя там какво става и накрая завършвам в Дъглас. Ужас. Само не разбрах - за Tonka Imperiale ли става дума? Аз не знаех, че тази серия на Guerlain e налична тук 😎

Общи условия

Активация на акаунт