Парфюмни размисли и страсти - 222

• 66 694
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Чудесно описание на белия чай. На мен ми беше трудно така по спомени. Но ето, че от описанието разбрах кое ми е харедало-крем и пудра. И това,че не е точно като чайовете-не е супер акватичен и тревист(Зеления чай за мен е ужас някакъв, точно треволяци и билки и много остър). Има и нещо цветно, много е елегантен и ефирен. Принципно е аромат по описание и тип,който не бих харесала. Но има нещо, което го отличава от свежите водички.
И определено не е безличен.

# 76
  • До сърцето...
Може ли да ми обясните - като на блондинка - къде точно е този Олфактив на Попа?! Два пъти обикалям там, като кокошка у ветър, не открих този Калин - то пък хич да няма нищо в нета, много кофти за такива като мен. Вярно, че имаше ремонт вторият път, ама ...  Blush
Този на Раковска си го наобикалям, но спрях да питам за Попа, че ме хвана срам.

# 77
  • София
Не е на Попа. Малко след Витошка продължаваш по Патриарха в посока Петте кьошета.

бул. Патриарх Евтимий №45

# 78
  • До сърцето...
Много благодаря, Дения! Flowers Rose

И да благодаря за темата Flowers Hibiscus

На Коледа още не съм решила, май ще е Mad Madamе, но на Нова година е като традиция да съм с парфюма на семейството - Черната орхидея.  Подарък е дечковците и татко им, и ми е много новогодишен точно затова - те са с мен и аз със тях Hug

# 79
Нямам специален парфюм за празници - аз ги подбирам според сезона. Никога нямам повече от два-три парфюма в наличност и колекции не правя - изпръсквам и купувам следващия, разбира се пак съобразено със сезона. Та в момента разполагам с Terre d'Hermes и Euphoria Man Intense - един от тях ще бъде.

И едно бързо питане. Колебая се в избора на парфюм за синът ми. Харесва свежаци като XS, Версаче фреш, дълго време беше буквално обсебен  от Антонио Бандерас - Блу, не можех да го накарам да тества друг аромат, това беше парфюмът за него. Колебая се между Davidoff Cool Water, Bvlgari Aqva Pour Homme и Terre D'Hermes.
Много ви моля за малко помощ, а и други предложения, че аз в стремежа си да е най добрия може и да не уцеля. Simple Smile

Ох как харесвам и аз класическия XS... Много тривиално, знам, но си падам открай време по такива свежи аромати и колкото и да придобивам парфюмен опит, продължавам да си ги тача. От така изброените аз съм за Terre D'Hermes, обаче ако е за младо момче (18+ - 20+), Аквата може повече да му пасне на вкусовете щом предпочита откровени свежаци. Но пък той и Terre не е някакъв труден парфюм, аз между другото също съм заклет почитател на BVLGARI AQVA, но го пръскам лятото - той и без това не е особено траен, сега през зимата навярно съвсем ще се изгуби. Не знам какво да те посъветвам... Класическия L'eau d'Issey - Issey Miyake също е такъв тип парфюм, по каквито посочваш, че си пада синът ти, но отново е летен. Изобщо всичките, които си изброила, са предимно летни парфюми, без Terre D'Hermes да кажем - той може и в друг сезон да пасне. В това време лично аз харесвам и Armani Code, но той няма нищо общо с типа аромати, по които посочваш, че си пада момчето и не знам как би го възприел. Освен всичко е и доста сладък. Със сигурност Cool Water недей - мирише ми на ароматизатор за тоалетни. Винаги съм бил почитател на летни свежарки, но последният е едно голямо НЕ за мен.

Argent, мисля,че ти ми беше препоръчал Бюти на Е.Арден. (дано не бъркам).Много ми хареса,тествах го вчера. Чист,хубав,кремест аромат. Напомня наистина на Крем нивея или нещо подобно,но в хубав смисъл. Определено ми допадна.
Благодаря за препоръката.

Не допусках, че може да ти допадне особено, защото сподели, че не си падаш по тип сапунени парфюми. Хайде, той не е точно сапунен, но пак е от категория "чисти аромати". Радвам се, че ти е допаднал. За жегите е екстра - дневен, непретенциозен парфюм. Но ако го предвиждаш за сега - да знаеш, че ще се изгуби и няма да се разкрие по най-добрия начин. В горещи дни е супер освежаващ и е много подходящ за такова време. Освен това, по мои наблюдения, е и доста по-траен в сравнение с 5th Avenue! На жена ми, когато ги пръска, Петото Авеню й се изгубва за отрицателно време и изобщо не го регистрирам, все едно се е напръскала с дезодорант, докато Beauty дори шлейф й прави.

Deetron, благодаря за разясненията, относно Roma на Laura Biagiotti от предишната тема!

# 80
Благодаря за мненията за Белия чай! Зеленият никак не ми харесва, но този има голям шанс да ми допадне.

# 81
  • Бургас
Здравейте!Дали някъде може да се намери Roberto Cavalli-Just Cavalli Her?
Или аз не мога да търся,или го няма никъде.

# 82
 И аз се изненадах,но ми допадна Бюти. Сега не го предвиждам. И сякаш белиа чай ми харесва една идея повече. 5 Авеню не е особена траен, шлейфов никак. Но  не е такъв тип парфюм,лек е и нежен,удеща се до кожата. При мен трайността е около 3 часа да речем интензивно, но си го усещам и пръскам предимно като офисен и ежедневен, коета ме устройва. Подновявам, това никак не ми пречи. Сега не им е времето на тях-определям ги като пролетни,въпреки че Авенюто за мен е класически и супер универсален и може да се носи по всяко време. Сега ще се изгубят по-скоро в студа. Тези дви отново ще се пробвам да посегна към Алиен. Стискайте ми палци.Упорита съм,не се отказвам.

# 83
Ох как харесвам и аз класическия XS... Много тривиално, знам, но си падам открай време по такива свежи аромати и колкото и да придобивам парфюмен опит, продължавам да си ги тача. От така изброените аз съм за Terre D'Hermes, обаче ако е за младо момче (18+ - 20+), Аквата може повече да му пасне на вкусовете щом предпочита откровени свежаци. Но пък той и Terre не е някакъв труден парфюм, аз между другото също съм заклет почитател на BVLGARI AQVA, но го пръскам лятото - той и без това не е особено траен, сега през зимата навярно съвсем ще се изгуби. Не знам какво да те посъветвам... Класическия L'eau d'Issey - Issey Miyake също е такъв тип парфюм, по каквито посочваш, че си пада синът ти, но отново е летен. Изобщо всичките, които си изброила, са предимно летни парфюми, без Terre D'Hermes да кажем - той може и в друг сезон да пасне. В това време лично аз харесвам и Armani Code, но той няма нищо общо с типа аромати, по които посочваш, че си пада момчето и не знам как би го възприел. Освен всичко е и доста сладък. Със сигурност Cool Water недей - мирише ми на ароматизатор за тоалетни. Винаги съм бил почитател на летни свежарки, но последният е едно голямо НЕ за мен.
Argent, много ти благодаря за съвета и че се отзова на питането ми.
Избрах Bvlgari Aqva Marine, струва ми се най-безобиден и лесен за харесване, а и не го е имал.  Поръчах една стотица да има да се полива, той "врачанста школа" за нищо я няма, умножава поне х4, до мокро. Simple Smile
И аз прецених, че на Cool Water като че ли му е минало времето, много съм го харесвала, но на фона на новите нещо ми се губи. А в Terre D'Hermes има едни специфични нотки на влага и пара и мненията за него са доста полюсни. Аз лично го харесвам, но аз съм пристрастено "Ермеско момиче" Relieved А Armani Code взех за таткото, ще си краде винаги когото пожелае. Simple Smile Прави ми впечатление, че не посяга към повечето от неговите парфюми, единствено от време на време го усещам, че е с Версаче Ерос. Simple Smile Не е парфюмно пристрастен поне за сега, то и ЛМ не беше, но ми прави впечатление, че бройката на парфюмите му скоростно набъбва и ги редува постоянно. Покрай мен и те изтрещяха парфюмно.Simple Smile

Парфюм за денея Jour d`Hermes Absolu, разкошен е в студа! Обичам го този парфюм! Cupid

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 11:06 от Sysly

# 84
Продава ли се Армани приве някъде в София?

# 85
Продава ли се Армани приве някъде в София?
Не, за съжаление.

# 86
  • Пловдив
Току що си поръчах отливка на Spiritueuse Double Vanille Guerlain for women ... Доколкото успях да разуча имат прилики с така желания от мен Nuit Et Confidences.. Сега как ще изтрая до събота не знам!!!
В крайна сметка за празниците НЕ ЗНАМ с кой парфюм ще съм...

# 87
Току що си поръчах отливка на Spiritueuse Double Vanille Guerlain for women ... Доколкото успях да разуча имат прилики с така желания от мен Nuit Et Confidences.. Сега как ще изтрая до събота не знам!!!
В крайна сметка за празниците НЕ ЗНАМ с кой парфюм ще съм...
Имат да определено, но Герленът е по-хубав и по-скъп.

# 88
  • Пловдив
Направо ми идва да те разцелувам... Толкова много исках нещо красиво ванилено, така силно си го пожелах!!! Като се полея ще докладвам!!!

# 89
  • Бургас
Spiritueuse Double Vanille Guerlain for women и на мен много ми харесва.Аз обмислям да си купя някой от ексклузивите на Герлен или парфюм на Roja.Но ще поръчам още някоя мостра,харесвам няколко парфюма и съм в чуденка.Цените им са брутални,но що да не се зарадвам един живот живея!Днес разносвам Амуаж Honour,че дори и запитвания относно парфюмът ми получих и то не от близки хора,все повече го харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт