Парфюмни размисли и страсти - 222

• 66 729
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
За него, за него.
Налична е от две години някъде и това е един от големите успехи на Герлен. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Няма абсолютно никакъв смисъл да обикаляш толкова места. Повече от 4-5 парфюма не можеш да пробваш и то само ако имаш отлично обоняние, иначе са два, та отдели цялото си внимание на един магазин, друг ден, на друг и така.
Смятам обаче, че ще приключиш още в първия утре и няма да ти се налага да обикаляш. Пробвай задължително на кожа.

# 406
  • София
Дения, аз ще си позволя да ти предложа за проба мой любимец, който съм споменавала и преди - Fatal Charme Xerjoff, би трябвало да е зареден в новата си бутилка/кутия в КампоМарцио. Сладост има, но е едновременно някак хладен и на мен ми дава простор за дишане, трайността е отлична при мен, шлейфът му е много добър също, но не е нахален, всичко му е по мяра за моя вкус.  Heart Eyes

Честита Нова Година, парфюмни, здраве и радости от всякакъв калибър!  Tada

# 407
  • София
За него, за него.
Налична е от две години някъде и това е един от големите успехи на Герлен. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сууупер. А ванилията също ли я има? Аз къде съм бляла... Предният път (миналата година) чаках да отида в Милано, за да си я купя Grinning Така е, като чукча не читател, а писател...

# 408
За него, за него.

Сууупер. А ванилия та също ли я има? Аз къде съм бляла... Предният път (миналата година) чаках да отида в Милано, за да си я купя Grinning Така е, като чукча не читател, а писател...
Има я и още как и е великолепна. Heart Eyes
Че и намаления правят по -20, че и -25% е имало и цената е като никъде по света, защото в бутиците на Герлен тези парфюми никога не виждат намаление.
Има ги в Парадайз, Мол София и Сердиката.

# 409
  • София
Дения, аз ще си позволя да ти предложа за проба мой любимец, който съм споменавала и преди - Fatal Charme Xerjoff, би трябвало да е зареден в новата си бутилка/кутия в КампоМарцио. Сладост има, но е едновременно някак хладен и на мен ми дава простор за дишане, трайността е отлична при мен, шлейфът му е много добър също, но не е нахален, всичко му е по мяра за моя вкус.  Heart Eyes

Ще го пробвам, аз нямам нито един парфюм на марката... Утре консултантите няма да са във възхита, дано само и не фалирам... 😂

# 410
Ааа, как няма да са във възхита, те обичат да показват, да разказват. Само си приготви много време, защото няма тръгване от тези магазини. Аз съм винаги над час, но съм стояла и по три, че и съм се връщала после за покупката.

# 411
Момичета, мнение за Amouage - Dia?

И, към densi, под "фламенко приятелка" имаш предвид Ramon Monegal Flamenco ли?

# 412

Да.

Диа е разкошен парфюм, много е красив, но сега му е студено. Страшно женствен е.

# 413
  • София

Ще го пробвам, аз нямам нито един парфюм на марката... Утре консултантите няма да са във възхита, дано само и не фалирам... 😂

Ами, Денси е права, че сигурно няма да си тръгнеш бързо, разчитай на много истории и приятно прекарано време и дано успееш да запазиш самодисциплина и да вземеш само 1 парфюм за събитието. Joy Ако харесаш повече, не купувай всичко накуп и веднага, дай си време, върни се за тестове пак друг път, не бързай. Wink

# 414
  • Франция
Дения, любовната серия на Roja Dove на мен ми навява много силни асоциации с класическите парфюми на Герлен и ако събитието е тематично парти в стил 20-те (времето на старите Герлени), то може би някой от тях ще е точно в десетката.
Пробвай ги много внимателно обаче! Аз имам много неприятен опит с тях. Могат да бъдат супер агресивни, задушливи и притесняващи, особено на топло. Който и парфюм да харесаш на блотер, тествай непременно на кожа, с хубаво напръскване, както се парфюмираш обикновено и иди да обядваш Simple Smile Ако не те остави на мира, напомня натрапчиво за себе си или не ти дава да усетиш аромата на храната си, то това не е правилният парфюм.

# 415
  • Бургас

Никога Диа без тест,силно алдехиден на мен ми е адски ретро,лично аз не бих носила този парфюм.

# 416
  • Франция
Прозрачен цветен алдехид, с лек "метален" привкус, тип ретро парфюм от 70-те. В стила на Rive Gauche на Ив Сен Лоран и Calandre на Пако Рабан. Ако обичаш тези два парфюма, можеш да го вземеш на сляпо, иначе рискът е много голям.

# 417
  • София
Много благодаря на всички за отзивчивостта, момичета Simple Smile
Днес пък цял ден разносвам (пак заради вас, подстрекателки) Scandal by night. Доооста е сладък. И съм супер шокирана колко много се харесва на противоположния пол... Имах среща с няколко приятели по различно време и нямаше нито един, който да не отбележи колко му харесва парфюмът ми. На мен също ми харесва, но не съм Уау. Все пак вероятно ще го купя... 😁

# 418
Аз в момента разносвам на лявата ръка Flowerbomb на дясната Nero Assoluto...Утре поотделно,че от мен се носи Мон Герлан..
Мноого съм доволна от последната поръчка..А Бомбата е със секретен код ,вече я регистрирах на сайта.
Странно но МГ на мен е по-траен в студено ,отколкото в топло време...

# 419
  • Бургас
Scandal by night и при мен се харесва и от мъже и от жени и винаги е много добре приет,сама не бих го купила,но подаръче може.Много е секси,браво,че си купила Цветната Бомба,Мон при мен е еднакво траен през всеки сезон и го нося винаги.Очаквам и негови нови версии,както и новия Нежен Шанс и новия Опиум.

Общи условия

Активация на акаунт