Парфюмни размисли и страсти - 222

• 66 696
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Успокоих се.
А днес пробвах и Molinard Secret sucre, но не успях да придобия особени впечатления, освен, че е приятен, сладък и леко пудрен след това.

Такъв е ...фин и женствен  Wink

# 451
Здравейте, парфюмни!
Имам  въпрос към вас ( за тези, които го познават) - Ambre Eternel Guerlain - прилича ли по нещо ( дори усещане) на Ambre Narguille и изобщо какво “животно” е - мога да се сдобия с него насляпо и определено няма къде да го пробвам...
Благодаря, феички!

# 452
Момичета, кой е сезона на  Gabrielle? Дадоха ми моста и да знам кога да я отворя, да не я хабя. Макар че силно се съмнявам да ми хареса нещо шанелско.

# 453
Момичета, кой е сезона на  Gabrielle? Дадоха ми моста и да знам кога да я отворя, да не я хабя. Макар че силно се съмнявам да ми хареса нещо шанелско.
Точно сега Габриел е голяма красота ....бързо отваряй мострата...хахаха.

# 454
Здравейте, парфюмни!
Имам  въпрос към вас ( за тези, които го познават) - Ambre Eternel Guerlain - прилича ли по нещо ( дори усещане) на Ambre Narguille и изобщо какво “животно” е - мога да се сдобия с него насляпо и определено няма къде да го пробвам...
Благодаря, феички!

Абсурд, различни вселени са. Имам ревю за Амбър Етернел, виж го, ако искаш и никога не придобивай този парфюм насляпо. Вероятността да не ти хареса е 90%. На повечето хора им мирише на стар, прашен шкаф. Супер богат е, аз го харесвам и го нося, но съм наистина от малкото.

# 455
  • Бургас
Добро утро парфюмани,във всяко време на годината си нося Габриел,защо да не харесаш парфюм на  Шанел,този според мен е от лесно харесваните.Пробвай го сега точно,особено красиво се разкрива,той ми е един от най-удобните парфюми.Green Heart

# 456
Точно сега Габриел е голяма красота ....бързо отваряй мострата...хахаха.
Благодаря Flowers Bouquet

# 457
Нито сега мога да нося Габриел, нито в топло. Един от най-простите и лоши парфюми на Шанел е.

# 458
Здравейте парфюмни феи, след няколко месечно присъствие във вашата тема, мога да потвърдя с две ръце, че наистина водите към пристрастяване! 😘
Включвам се с въпрос относно два парфюма на Дона Карън Be delicious blossom и Nectar love, вече съм на вълна нещо по-свежо, пролетно, но и да е трайно по възможност...
Ще се радвам да прочета мнения и съвети от вас
Хубав зимен ден! 😘 😘 😘

# 459
  • Бургас
Антонина,аз съм за Be delicious blossom или само за Be delicious.И ти предлагам още два свежака за проби Нилските градини и Chanel Chance Еau Vive.Heart

# 460
Не от най- трайните, излъчващи и интересни парфюми. Пробвай ги на кожата и сама прецени. Аз не бих ги купила. От двата определено по- хубавият и изпипан парфюм е Nectar love.

# 461
Be Delicious Blossom e много по-траен за мен,но пък е доста по стар...аз винаги давам път на най-новите аромати...

# 462
  • София
На мен също и двата парфюма не ми харесват, но мнението ми е крайно субективно, така че всичко е въпрос на някакви проби. Аз бих избрала други "свежарски аромати" - Chanel Eau vivе, tendre или fresh...

# 463
Любим мой свежар е този - Cristalle Eau Verte Chanel for women-хем е мнооооого свеж,хем си има и тежест/визирам тежи си на мястото/ Simple Smile

# 464
Любим мой свежар е този - Cristalle Eau Verte Chanel for women-хем е мнооооого свеж,хем си има и тежест/визирам тежи си на мястото/ Simple Smile
Любим летен парфюм. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт