Парфюмни размисли и страсти - 222

• 66 674
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Само не казвайте,че спират да внасят Муска и Уда  на Валентино ?!?! ММ ще е бесен.Откакто излезе този Уд не се разделя с него 😜

Те са лимитирани издания.

# 511
  • Бургас
MissFlor, аз бих ти препоръчала насляпо - the only one d&g. Има и сладост, има и трайност. Не напряга, въпреки интензитета, който си носи...
BrightCrystal, понасяш ли го отровното момиче? На мен засега ми е леко тегав. За кой сезон мислиш, че е подходящ?
Утре си чакам соир пантерката с голямо нетърпение. Фен съм й  какво да се прави. Даже се чудя, че малко се споменава тук.
Не само,че понасям Poison girl,но ми е сред топ парфюмите евър.Kissing Heart Нося си го целогодишно,лятото обаче доста по-пестеливо,защото си е отровен,пробвай го сега в такова време.elian,според мен щом имаш Пантерата другата не ти е нужна,имат достатъчно прилики.

# 512
  • София
Angeligue Noire е невероятен просто! Дения, ще го купиш ли?

# 513
La Panthere Edition Soir Cartier за мен лично е по-хубавият парфюм от ЕДП. Не го усещам по-сладък, но е по-силен, има леко животно в него, което не се усеща много. За мен този парфюм има много голяма трайност и излъчване и се харесва от околните. Строг е, елегантен. Излъчва мощно и се усеща силно. Много красива бутилка и въобще е изпипан парфюм, ако харесваш такива.
Разликите с ЕДП не са големи и за мен е абсолютно ненужно да се притежават и двата. По-добре е да се купи нещо друго хубаво. Например:
https://www.fragrantica.com/perfume/Juliette-Has-A-Gun/Mad-Madame-15563.html

# 514
Кристалче, Денси, благодаря за отзивите, много полезни, както винаги Heart Eyes
Ясно, ще се насоча към нещо друго, макар че основният проблем е, че не знам какво искам, т.е. уж нямам нужда от нищо ново, хем искам нещо, което да ме отвее и покори.
За съжаление в БЗ, Прити Шоп и Дъглас нищо не ми е харесало, че да се стигне до покупка, нямам вдъхновение..

# 515
  • Бургас/Пз
La Panthere Edition Soir Cartier за мен лично е по-хубавият парфюм от ЕДП. Не го усещам по-сладък, но е по-силен, има леко животно в него, което не се усеща много. За мен този парфюм има много голяма трайност и излъчване и се харесва от околните. Строг е, елегантен. Излъчва мощно и се усеща силно. Много красива бутилка и въобще е изпипан парфюм, ако харесваш такива.
Разликите с ЕДП не са големи и за мен е абсолютно ненужно да се притежават и двата. По-добре е да се купи нещо друго хубаво. Например:
Мога само да кажа, че след ревюто на Денси в блога й просто отидох в парфюмерията и си го купих. Изключителна покупка на сляпо, но без капка съжаление. Носи ми голямо удоволствие, особено когато съм облечена с костюм /напоследък залитам по комбинацията на риза с вратовръзка  Blush/  винаги посягам към него. В работата - половината го харесват много, другата половина стоят на половин метър от мен като съм с него.  Mr. Green Мъжът ми и децата го обожават. Имах намерение да купувам чистата версия, но го пробвах от моя приятелка, имаше нещо което ме подразни и реших, че не си заслужава, при положение, че имам Соар  Heart Eyes Обаче много се замислям за Лежерната предвид идващата пролет.

# 516
ani_d страхотно доверие, благодаря ти много! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не правете обаче така, пробвайте винаги. Heart Eyes Hug bouquet

Днес съм с Si Le Parfum Giorgio Armani. Ето него го препоръчвам за проби на всички без вдъхновение. Че и насляпо става, с някои условности, разбира се.
Между другото отдавна искам да ви попитам за Си Армани. Тук не се коментира много, харесвате ли серията? Кой парфюм носите или кой бихте купили?
Аз имам Si Le Parfum, но искам отдавна да си купя версията Si Rose Signature II Eau de Parfum Giorgio Armani и/или Si Intense Night Light Giorgio Armani.
Si също е много сладък парфюм, но има доста касис, който дава силно резлива нотка и пречи на сладостта да залепва. Харесва се много от хората и носи комплименти, има отлични трайност и интензитет. Черните версии са страшно силно и мощни.
Имам и Червеният, но той е напълно различен парфюм.
Та какво ви харесва от Si?

# 517
Имам SI EDP и го мъча вече няколко години. Даже последните дни нарочно го изкарвам на преден план, та дано свърши по-бързо. Много го харесвам в началото, но в един момент стана досаден, сладост, сладост и пак сладост.
Денси, ще се радвам на по-подробно описание на Si Le Parfum. По-силен ли е като концентрация и кое е различното от първообраза. Честно казано рядко се задълбочавам в тестването на фланкъри, но понякога пък са по-добри от оригинала.

# 518
  • Бургас
Аз харесвам Mad Madame,но първо проби,защото е супер сложен парфюм!Не харесвам Си нито Интенз версията му,дори това е меко казано,Si Rose Signature също не е мой,както и безхарактерния и немощен Si passione.

# 519
  • София
От мен един глас за черния

# 520
  • София
Аз първия Си не го харесах, обаче не помня защо.
Червеното Си ми е някакво пролетно парфюмче. Напомни ми на Quatre Boucheron, който носих лятото.

# 521
Ще споделя и аз за Си ЕДП, който имам. Подобно на Емиа и аз го мъча от няколко години. Определено класен и пипнат аромат, но за мен е душлив и тежък. В пирамидата няма мед, но сякаш съм в каца с такъв. Само при минусови температури го нося, тогава ми е уютен и топъл. Другите версии не познавам, макар че наскоро ми дадоха мостра на червения. Пудрен и близък до кожата, не ми хареса.

# 522
Имах Si EDP Intense, може би единственият парфюм, от който направо ми гади. Все още е доста популярен и го усещам често на места с много хора. Не го харесвам изобщо, досаден, лепкав и задушаващ е за мен. Заради него дори нямам желание да пробвам някой друг от серията Si .

# 523
  • Sofia
Имам  само Si intense,  харесва ми без да е изключителен- ванилена сладост с разливи берита. Останалите  не харесвам достатъчно- първообразът ми напомня   Hypnose, едт е слабичък, Le parfum ми идва прекалено смолисто-балсамов, бензоинът  ми обръща  стомаха. Розовите  версии съм тествала бегло,  а понеже не понасям круши и ананас в парфюм, и Passione  не харесвам.

# 524
  • София
За втори ден нося Aura в студеното. Зеленината много му се губи - само лек повей на изветрял камфор, ту бял чай (все още не много изсъхнал, суров, само листенцата са използвани). При мен виолетки няма, а зелена ябълка, както мъжът ми усети още миналата година. Но и тя не е много доминираща като в класическите ябълкови парфюми.
Ванилията обаче е приказна - фина, топла, разтопена върху кожата. Не е оригинална, но е хубава.
Когато се движиш пеш по улиците на заледения град, Aura ти дава обещанието за пролет, кара те да забележиш, че денят е по-дълъг. Може би затова е толкова красив на сняг.

Общи условия

Активация на акаунт