Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 71

• 57 062
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Може би Кацаров, той е по операциите.

# 121
Кацаров е да. Ние го избрахме с четене по форумите, има и положителни и отрицателни мнения, хора на които е помогнал и на които не е. Но това над което се замислих е, че и в двете болници, в които правихме АРТ не ни насочиха към андролог, който и да е. Казваха, че мъжкият фактор не е проблем при ИКСИ и за някои двойки наистина е така. Дори не бях чувала за този тест, който очевидно показва различни неща от СГ. При нас помогна, но не е панацея разбира се. Все пак споделям опита си с идеята, че мога да помогна на някой, независимо към кой андролог ще се насочите .

# 122
Здравейте мили дами! За много години! Пожелавам на всички здраве, късмет и збъдване на съкровената ни мечта за рожба! На 09.01 ми изтича договорът за съхранение на ембриончета и се опитвам да се свърза с болницата, за да разбера как се продължава. Но на  този телефон 0887 701 927 не ми отговарят, нали това е телефона. Не би ли следвало да ме информират все пак, че изтича и да ме питат дали да го подновяват. Въобще как процедират, трябва ли да ходя до болницата веднага да платя за да не ми направят нещо с ембриончета? Благодаря предварително за отговорите и се извинявам ако задавам глупави въпроси!

# 123
  • София
На нас ми бяха казали, че ако забравя да платя на време, няма да ги унищожат, а просто ще си видя дължима сума пари по сметката в приложението или като отида на преглед ще ми кажат, че дължа пари.
Договора бил такъв, че ако изрично не се прекрати с наше искане за унищожаване, той ще се продължава автоматично.

Можеш да си провериш в приложението дали ти стои като задължение вече.
А също така все пак продължавай да опитваш да се свържеш с тях за повече разяснения.

Можеш да пробваш и на общия телефон на инвитро сектора.

# 124
  • София
Докато не отидеш да си анексираш договора, не ти се появяват нови задължения. Не ги унищожават без ваше изрично съгласие, но най добре да идеш, когато имаш възможност и да си подпишеш анекса и съответно да си платиш съхранението. Може да е и след 2-3-5 седмици. Когато ти е удобно.

# 125
Как беше съотношението Естрадиол=фоликул?
Нещо ми се върти в главата, че около 300 на фоликул беше?
Което пак не означава дали има яйцеклетка, нали така? Или пак нещо си измислям?

# 126
Здравейте, можете ли да ми кажете как протича първичния преглед в болницата?

# 127
Как беше съотношението Естрадиол=фоликул?
Нещо ми се върти в главата, че около 300 на фоликул беше?
Което пак не означава дали има яйцеклетка, нали така? Или пак нещо си измислям?

Минимум 150 на фоликул.

# 128
  • София
и с естрадиол 80 сме вадили яйцеклетка.
с 400 извадихме 4 яйцеклетки.

Шакира, ти като пиеш естрофем малко е безсмислено да мериш естрадиол май  Rolling Eyes

# 129
Здравейте, можете ли да ми кажете как протича първичния преглед в болницата?
Зависи при кой лекар си разбира се, но като цяло е бързичко, не очаквайте 30 мин разговори... При нас  погледнаха изследванията и спермограмата- казаха супер са, но нямате цветна снимка и направо записах час за такава. Така че ако нямате - със сигурност това ще е следващата стъпка. Успех Blush

# 130
  • София
и с естрадиол 80 сме вадили яйцеклетка.
с 400 извадихме 4 яйцеклетки.

Шакира, ти като пиеш естрофем малко е безсмислено да мериш естрадиол май  Rolling Eyes
Абсолютно

# 131
При мен пък на първичния само дето носих папката с всички искани изследвания. Въобще не влезе в употреба. Д-р Стаменов изцяло гледаше заявката за първичен преглед, която бях попълвала. За всеки случай мисля при следващия преглед пак да си я нося. Също така имах и преглед, не знам дали това е стандартната процедура.
На мен никога не са ми искали цветна снимка, но предполагам че е защото като отидох за първи път при репродуктивен специалист бях горе долу прясно оперирана и при операцията са ми правили хромопертубация /май така се казваше/. В епикризата ми пише, че и двете тръби пропускат свободно. От тогава обаче са минали 3 години и половина.

# 132
  • София
мда и след моята лапаро бяха минали 2г и Стаменов поиска снимка, направихме я мн бързо, и на моя първичен нищо не видя от папката която носех, освен епикризата от лапарото...
Та така, реално той си е особен доктор, до колкото знам обаче първичните изследвания които искат вече за прегледа се гледат от лекарите, особено ако пациента за първи път е при репродуктивен специалист,

# 133
А има ли шанс цветната снимка да е в деня на първичния преглед? (13-ден от цикъла ще ми е)

# 134
  • София
Има ама е малък според мен

Общи условия

Активация на акаунт