Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 71

• 57 183
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, момичета!
Препоръчайте ендокринолог в болницата за една приятелка на която и се налага защото има високо ТСХ и май няма да стартират стимулация заради това.

# 181
  • София
Здравейте, момичета!
Препоръчайте ендокринолог в болницата за една приятелка на която и се налага защото има високо ТСХ и май няма да стартират стимулация заради това.
Д-р Начев, д-р Хедер

# 182
Здравейте мимичета ,след неуспешно икси през септември се готвех за зет в средата на януари ,но за наша най голяма   изненада на 3 ти януари видяхме двете чертички ! Имам два спонтатнни аборта енин нормален и един асистиран с мъжки фактор сме .И така всичко беше чудесно не ми се пушеше,не ми се пиеше кафе ,миришеше ми на всичко,пишках често  и т.н. ,само че пред няколко дни изчезнаха много от симптомите,гърдите ми не са така подути ,пие ми се кафе ,не пишкам често както преди и реших да отида на доктор (12 дни закъснение)  не се вижда и сакче ,според него е рано ,записа ми час чак за 23.01 ,не живея в Бг и ми се струва че апаратурата е малко поостаряла! Опитвам се да мисля позитивно но много ме е страх да не е извънматочна ! Не мисля че има смисъл да пискам чхг защото при последния опит беше 12 800 и се оказа кухо и всучко свърши още преди да повторя кръвния ... някакви подобни случки,как да съм търпелива чак до 23 като ме е страх ... ?

# 183
  • София
Шакира, какво стана? Как мина пункцията?

# 184
За съжаление при мен нямаше ефект.Пиеш ли го в комбинация с ресвератрол?
Да, така ми е изписано, но DHEA-та  май ще я спра. Получавам сърцебиене.

# 185
FX2012 това със симптомите е много относително. Моите гърди бяха леко напрегнати само около датата на цикъла, т.е началото на втори месец .  След това се отпуснаха и така си останаха. Нито се напрегнаха, нито пораснаха. Вече съм в края на осми месец и са все същите. За ЧХГ съм съгласна с теб. Ако имаш възможност, отиди по-рано на лекар, ако ли Не, ще трябва да изтърпиш някакси времето. 

# 186
Здравейте, предстои ми поставяне на Рвмс. Питането ми е кой го поставя и къде? Като преглед ли е или по_скоро като трансфер?

# 187
Nandin4e,
изкарах една яйцеклетка, която след като са я инжектирали със сперматозоида и не се е развила. Казаха, че не била зряла. Е, защо тогава ме пунктираха с фоликул 16.5?! Питам се..И ми е гадно, но живота продължава. Добре, че си имам Вики и бързо се стягам, като си я гушна. Не мога да очаквам на 44 читави яйцеклетки, изкарани с помощта на Естрофема. Сега съм се разчела за Коензим Q 10 Убиквинола, че подхранвал митохондриалното ДНК...И пак ще се хвана като удавкик за сламка в тия добавки. Аз все се чудя дали този вирус не ми унищожи яйцеклетката? От 2 дни с хрема, премина през гърло и днес цялото тяло ме боли. Сигурно е грип. Че насила се движа, но трябва и детето да си гледам. Дали, мамка му и вирусче не ми инфектира клетчицата?!?!?!?
Питах ги дали настинката ми не е повлияла. А биолозите казаха, че повече би повлияло на Левкоцитите и евентуална липса на имплантация, ако предстои трансфер.

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 21:55 от Шакира

# 188
  • София
Не се тормози миличка.
Знаеш, че пътя не е нито кратък нито лек. Аз пиех алфалипоева киселина и спирулина преди опита и ходех на боуен терапия. На 42г извадиха 9 яйцеклетки 😱.
Вярно, че единствената оцеляла до ден днеш е моето Вики, но такава бройка не съм и сънувала, а и се оплодиха 7 (2 не са ги и пробвали, че били незрели).

# 189
Ехааа..Браво на теб! 9 не мога и да сънувам. Максимум съм стигала 3 броя.
Знам, знам. Уж и двамата с мъжа ми си казахме каквото стане, обаче явно и двамата го искаме доста. Днес е щял да направи голяма катастрофа, след като съм му казала.. Но ще се стегнем. Това се очакваше. Нищо, че очаквахме и чудеса.
Да ми мине грипа и почвам яко спорт, влизам пак в света на здравословната храна и ще видим. Пък ако не стане, не стане. Ще си дам още няколко шанса. Въобще тялото ми ако поддаде. И така.

# 190
  • София
Шакира аз след поредния неуспех март месец миналата година започнах да приемам омега 3, витамин Е и рестревастрол. Поръчвах си ги от iherb, казаха ми кои са по качествени. Също така четох колко вредят въглехидратите и минах на режим без въглехидрати. Записах се на кръгови упражнения. Незнам дали това до някяква степен е повлияло или помогнаха другите манипулации които прави Стаменов, но след доста опити стигнах до положителен тест. Успех

# 191
Здравейте, предстои ми поставяне на Рвмс. Питането ми е кой го поставя и къде? Като преглед ли е или по_скоро като трансфер?

Слага го лекуващият ти лекар в кабинета, където преглежда. Процедурата е съвсем кратка, не е нищо особено като усещане.

# 192
Искам да ви покажа какво намерих: 3 месечен курс за подобряване качеството на яйцеклетките
https://natural-fertility-info.com/increase-egg-health
Който не разбира добре английски, телефона превежда директно.😉

# 193

Слага го лекуващият ти лекар в кабинета, където преглежда. Процедурата е съвсем кратка, не е нищо особено като усещане.

Аз имах ПВМС на 19.12.18 и процедурата беше следната: на пункцията ми взимат кръв, след 2 дни сутринта отново взимат кръв и същия ден след около 2 часа, се поставя чрез катетър лекарството от акушерка в съвсем друг кабинет от лекарския. Не се усеща нищо и трае 3 мин.

# 194
  • София
Аз пих добавки близо година, че и повече. Не мога да кажа, че усетих някаква разлика от тях. Почнах и спорт три пъти седмично - около година и половина. Свалих някой друг килограм. Но това, което сработи най-вече беше стимулация в два поредни месеца (тъй като първият посъбужда яйчниците) и ЕЦ на третия месец.
Иначе и при мен проблемът беше доста слаб, почти никакъв отговор на стимулациите.

Общи условия

Активация на акаунт