Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 71

• 57 216
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
pepe83,
благодаря за включването! И браво за успеха!😘Как се поръчва от I herb? Все ми излиза този сайт, като търся някоя добавка. Но до сега не съм се интересувала. А гледам, че там цените са по-добри.

http://m.bg-mamma.com/?topic=1085195

# 196
  • София
Здравейте, предстои ми поставяне на Рвмс. Питането ми е кой го поставя и къде? Като преглед ли е или по_скоро като трансфер?

Слага го лекуващият ти лекар в кабинета, където преглежда. Процедурата е съвсем кратка, не е нищо особено като усещане.

Аз имах ПВМС на 19.12.18 и процедурата беше следната: на пункцията ми взимат кръв, след 2 дни сутринта отново взимат кръв и същия ден след около 2 часа, се поставя чрез катетър лекарството от акушерка в съвсем друг кабинет от лекарския. Не се усеща нищо и трае 3 мин.
Така е при пациентите на д-р Стаменов.

# 197
Аз се чудя как да излъжа това ФСХ да падне. Пия добавките на Денис. Но този път не падна за три месеца прием. Ако не падне ФСХ, подозирам че ще си я карам на спонтанен цикъл..

# 198
Здравейте, предстои ми поставяне на Рвмс. Питането ми е кой го поставя и къде? Като преглед ли е или по_скоро като трансфер?

Слага го лекуващият ти лекар в кабинета, където преглежда. Процедурата е съвсем кратка, не е нищо особено като усещане.

Благодаря!

# 199
Здравейте дами, имам въпрос към пациентките на д-р Стаменов. Много ще съм благодарна за мнението ви. Hug
Трябва ли предварително да се обсъди с него варианта за ПИД или това е изцяло решение на пациентката? По телефона ми казаха, че понеже понякога д-р Стаменов прави комбинирани трансфери замразяват на 3ти ден, после може да се чака до 5ти ден след размразяването. Аз обаче имам история с мисед заради тризомия 9 и не искам до преживявам отново този ужас. На 39 години съм и едва ли яйцеклетките ми пращят от здраве. Затова си мисля, че е по-добре изчакване до 5ти ден и ПИД. Може и да не ми се наложи да взимам това решение, но се притеснявам д-р Стаменов да не се подразни, че без да съм го обсъдила с него си решавам какво до правя. Вие какво ще ме посъветвате? Blush

Последна редакция: нд, 13 яну 2019, 10:53 от Боби ;)

# 200
  • София
Хубаво е да го обсъдите. Ако няма как, като ви се обадят ембриолозите да кажат какво се е оплодило, кажете на тях, че искате ПИД и защо. Те предават на доктора.

# 201
Не мисля,че би се издразнил. Ако нямаш час за друго и ще записваш час само за това,няма смисъл. Доста ще почакаш и според мен излишно.
На мен още на преглед номер 1 ми каза,че ще е добре да направим ПИД , макар че съм много млада. Особенно щом имаш аборт,със сигурност не би възразил.
Както се изрази онзи ден ,когато го попитах нещо,отговора му беше "ти казваш,ти си шефа". Така че,давай смело като звъннат.
Успех:)

# 202
Аз нямам време за записване на час. Може да се наложи в неделя да взимам решение. Единствено ме притеснява, че не съм го обсъдила с доктора.

Последна редакция: нд, 13 яну 2019, 10:54 от Боби ;)

# 203
Ако бях аз,нямаше да го мисля. Решението е твое,направи това,което смяташ за редно.

# 204
Няма да имаш никакви проблеми с него относно ПИД Simple Smile

# 205
  • София
Кажи утре на ембриолозите, те му докладват всичко, ако е измислил друго ще ти се обадят пак да те уведомят.

# 206
Благодаря ви на всички. Hug Дано се стигне до там да решавам за ПИД-а.

# 207
Боби,
Виждам че искаш ПИД. Стаменов нищо няма да каже. Просто го кажи утре на биолозите. Не знам колко струва, но ако можеш да си го позволиш, просто действай. Забравих, че ти сподели за Тризомия 9. Да. Ако и аз преживея това, ще го изискам. Дори няма да го мисля.
На моя трансфер като се обадиха биолозите и настоях да се съобразят с имплантационния ми прозорец така, че да ги прехвърлят на 5ти ден. Казах им, че ако трябва да ми сложат на сметката каквото дължа и така..Стана така както казах. Нищо не платих за това, че ги отглеждаха до 5ти ден. Дори исках ...не си спомням как се казваше..нещо като "излюпване" - асистиран хетчинг.. Но те казаха, че няма нужда. С всичко това искам да ти кажа: Ти си кажи, а те ще те насочат какво да правите.

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 20:49 от Шакира

# 208
Ох, дай Боже само да стигнат до ПИД. Досега бях спокойна, но вече взе да ме втриса. До този момент ембрионите ми винаги са достигали ден 3 и ще ми е истински шок ако тези не успеят. После и до ден 5 ще е едно треперене...
Асистиран хетчинг май е това, за което говориш. Аз май трябваше по-скоро да искам Макс, но нали знаеш, че не очаквах такъв резултат от пункцията. Всичко се разви толкова бързо, че се оказах абсолютно неподготвена. Blush

Последна редакция: нд, 13 яну 2019, 10:56 от Боби ;)

# 209
Дай Боже все така за хубави неща да те сюрпризират😉

Общи условия

Активация на акаунт