Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 71

• 58 523
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
И аз така мисля да отида пред кабинета и да я попитам.Явно тези от регистратура не могат да ми помогнат.Благодаря на всички за насоките.

# 511
Винаги е по-добре да се отиде на 2-3 ден, за да се проследи целия цикъл до ову, особено ако не знаеш какво ще правите или д-р още не те познава и не знае спецификата при теб. На 9-ти ден и на мен ми беше казала за спонтанен цикъл, но като обърнах внимание, че ми е кратък 24- 25 дни, се разбрахме да отида на 6-7.

# 512
Аз ходя винаги на 8 ден-с кратък цикъл съм.И съм на спонтанен...в завидсимост от големината след 2-3 дни -пункция.

# 513
  • София
Най-добре съгласувайте с репродуктивния си специалист кога да отидете. Аз вече веднъж  сгреших след като се съгласих на даден час от регистратура да ида на 10 ден за проследяване. Фоликула беше нарастнал доста и вероятността да се спука беше доста голяма и ми беше казано от лекаря ми, че няма да има пункция този месец. Изпуснат шанс и един месец повече чакане. Опитвам се да не ги виня, но малко си е на конвейер работата.

# 514
И аз така мисля да отида пред кабинета и да я попитам.Явно тези от регистратура не могат да ми помогнат.Благодаря на всички за насоките.
Мен ме вика на 2 ден когато ще съм с много лека стимулация на хапчета, а на 8 ден, когато ще бъде чист спонтанен без хапчета.

# 515
Здравейте,може ли някой да ми даде телефона на който се дават сведения за бебчетата в кувьози в Надежда

# 516
  • Варна
Usmivka83 според мен на Централата набери номер за Връзка с отделения или ако не е те ще те пренасочат, споко
Момичета, възстановиха ли се прегледите след грипната епидемия? Имам час за ФМ в четвъртък Simple Smile

# 517
  • Sofia
феталните прегледи не са спирани, аз имах на 1.02 и си се състоя, само ЖК са отменени.

# 518
  • и тук и там :)
Момичета, имате ли впечатления от мамолозите в Надежда?.
Трябва да правя пункция на киста в гърдата 🙄

# 519
Аз съм ходила при Танушева. Хареса ми отношението и, обяснява обстойно. Но прегледа ми е бил профилактичен. Откри ми малка киста, но каза само, че ще се наблюдава.

# 520
Здравей те момичета!
Днес реших да си изследвам витамин В12 и вит.Д Резултатите излязоха и незнам дали са ок, а с доктора ще се видим чак на 19.02. Може ли за съвет от тези, които имат повече информация 😊
Вит. Д - 28,43 ng/ml гранични нива - 21-29  ng / ml
Вит.В12 384,60 pmol/l при референтни стойности! 45-569
Благодаря! 😊 

# 521
Момичета здравейте, кажете как се справят след отрицателен тест защото аз отново съм съкрушена.. Чувствам се като премазана, пребита не знам как да го опиша...

# 522
0810 спокойно и аз съм така

# 523
  • София
Момичета здравейте, кажете как се справят след отрицателен тест защото аз отново съм съкрушена.. Чувствам се като премазана, пребита не знам как да го опиша...
Здравей. Горе главата си казвам и че няма да постигна нищо хубаво за мен и моето семейство, ако се предам духом. Заслужава си да бъдем борбени до заветната цел, а тя е да си имаме здрави бебета в най-скоро време.

# 524
Плача един,максимум два часа и приключвам.
Стягам се и продължавам напред,защото нищо няма да променя така или иначе. Трябва да съм готова за следващото изпитание. Това не е било моето/вашето бебе и толкова. Просто чака точния момент, за да дойде.
Горе главата и успех другия път!

Общи условия

Активация на акаунт