Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 71

• 58 502
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Момичета може ли да ми кажете колко струва SDI тест на спермограма в клиниката?

# 601
150лв. Работи се само неделя и резултати има готови в понеделник сутрин,

# 602
Момичета, при правена биопсия чакате ли да ви излязат резултатите и тогава да правите ЗЕТ? Защото не ми се искаше да губя и този месец.. но май няма как..
Биопсията след овулацията ли се прави или зависи каква е? 

# 603
150лв. Работи се само неделя и резултати има готови в понеделник сутрин,
Това е цената само за SDI или заедно със СГ? В друга клиника е по спомен около 350 лв. за SDI + отделно за разширена СГ, тъй като била задължителна, за да може да се направи анализа на фрагментациите.

# 604
Чака се,иначе няма смисъл от цялата биопсия...
Може да се наложи лечение ,както са казали или да излезне изместване на имплантационния прозорец и това ще се съобрази с бъдещия трансфер.
Биопсия се прави след овулация.

# 605
За СДИ+ Крюгер=150лв. Разширената сперм излиза на същия ден или на др. сутрин, а СДИ в понеделник сутрин
Дорияна- имунологична и за имплантационен прозорец е само 5 дни след О; микробиологична- по всяко време

# 606
За СДИ+ Крюгер=150лв. Разширената сперм излиза на същия ден или на др. сутрин, а СДИ в понеделник сутрин
Дорияна- имунологична и за имплантационен прозорец е само 5 дни след О; микробиологична- по всяко време
Може ли още един въпрос- в един месец може ли пункция и след овулацията биопсия ( трансфер няма да има)? Или биопсията ще остане за следващия месец?

# 607
  • София
може

# 608
Аз съм тази, която след биопсия и последвало имунологично лечение забременя и роди.
Вчера ми беше отново биопсията за да пробвам за втори път.

# 609
  • София
А ако случайно се забременее естествено в месеца, в който ще се взима биопсията, възможно ли е процедурата да повлияе негативно? Сигурно звучи глупаво, но нали биопсията е след ОВУ и ако има оплодена яйцеклетка си мисля, че биопсията може да попречи на евентуална имплантация? С други думи да се пазя ли в месеца на биопсията да не прецакаме нещо с ММ?

# 610
Може ли да споделите какво беше лечението ви и колко време след него направихте трансфер. Благодаря

# 611
В месеца на биопсия не се правят опити.

# 612
  • София
В месеца на биопсия не се правят опити.

Благодаря Simple Smile

# 613
Правихме имунологична и такава за изместване на имплантационния прозорец. Благодаря да отговорите, ще е най-добре наистина да изчакаме.

# 614
Може ли да споделите какво беше лечението ви и колко време след него направихте трансфер. Благодаря
Аз съм с Хашимото, открито малко преди да започна опити. Това е автоимунно заболяване, което според мен ми обърка цялата имунна система.
След неуспешен трансфер и смяна на доктора, след биопсията се установиха НК клетки в лигавицата на матката. Аз сама потърсих консултации с имунолози и генетици. Откриха се НК клетки и в кръвта. Лечениехо ми беше един месец и след контролата като видях че резултатите са почти сходни с изходните, настоях за трансфер, но преди това имунолозите ми включиха Имуновенин. Той модулира имунната система. Бях на Имуновенин до 7-ми месец на бременността.

Общи условия

Активация на акаунт