Край на вечния въпрос „С какво да се отопляваме?“ - TESY предлага решения за всеки дом и джоб

• 13 056
  • 305
  •   1
Отговори
# 30
Отопляваме се с парно и климатици.

# 31
  • В градината...
В къща от 130 кв.м. се отопляваме с котел на пелети, като горим сламени пелети - по 130лв. тона.
Зимата изкаравме с около 600лв., като топлим двата етажа непрекъснато, включително и бойлера. Навсякъде  вкъщи  е много топло. Средно на месец от октомври до април - 85-90лв.

# 32
В къщи сме с парна инсталация на пелети. За преходните сезони имаме конвектор в стаята на детето. На пролет ще купуваме и за нашата спалня.

# 33
  • Елхово
Отопляваме се с парно с пилети!

# 34
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Вкъщи се отопляваме с климатици.

# 35
  • Бургас
В едната стая отопляваме с климатик, в другата с печка на дърва.

# 36
  • Бургас
Отопляваме се смесено-с климатици и с конвектори.

# 37
  • София
Отопляваме в едната спалня с климатик, в другата спалня едно малко радиаторче, а в хола с конвектор.

# 38
Отопляваме се с климатик и печка духалка.

# 39
В апартамента се отопляваме с парно. А в къщата, където ходим се отопляваме с локално отопление.

# 40
  • София, България
Отпляваме се с тръбите от парното ( иначе  не го включваме )  и конвекторни печки.

# 41
на TEЦ сме.

# 42
  • 1st floor
Отопляваме се с парно към Топлофикация София. Понеже цялата сграда ползва, се оказа доста икономично. В предишния апартамент положението не беше така. Явно се крадеше на поразия и сметките бяха баснословни. Махнахме парното и се отоплявахме с различни уреди - от духалки в кухнята, през маслени радиатори в две от стаите, до конвектор в хола. Конвекторът беше точно Теси. Още си го пазим, макар да не се е налагало да го ползваме. Не знам колко икономичен е бил, защото пускахме и другите уреди, но бях много доволна от него. Изключително бързо загряваше огромния хол. Естествено преди покупката се консултирахме какъв точно да бъде за тази кубатура.

# 43
Живеем в двустаен апартамент. В хола сме с климатик, в спалнята с конвекторен радиатор

# 44
  • Пловдив
Живеем в двустаен апартамент. В двете стай сме с конвектори. Единия е Tesy. Доволни сме.

Общи условия

Активация на акаунт