Край на вечния въпрос „С какво да се отопляваме?“ - TESY предлага решения за всеки дом и джоб

• 13 061
  • 305
  •   1
Отговори
# 60
Отопляваме се с конвектори. Имаме и маслен радиатор, но рядко го ползваме.

# 61
Отопляваме се с печка на дърва.

# 62
За съжаление с климатици. Нямаме друг вариант към момента, въпреки би ми се искало.

# 63
Живеем в апартамент. Отопляваме се с конвектор

# 64
Отопляваме се с парно на дърва

# 65
  • София
Отопляваме се с парно. Жилището е топло. Като цяло съм доволна.

# 66
Използваме предимно климатик , а в кухнята пускаме понякога и конвекторна печка.

# 67
  • Пловдив
Жилището ни е в нетоплофициран район. А изборът ни за отопление беше парно. Решението, Котел на ток и вътрешна инсталация из всички стаи, включително баня и коридор.

# 68
Отопляваме жилището си с печка на пелети, с въздуховоди във всички стаи.

# 69
Имаме парно което е на газ,доволна съм топло е

# 70
В кухнята, която е общо помещение с , имамримаме климатик. Но в спалнята и детската сме на маслени радиатори. Това, според мен е най- добрият избор след пелетна или обикновена камина. На климатик не мога да спя- наложи ни се веднъж и всички бяхме болни след това. Може и климатика да не е бил качествен, не знам. Но маслените радиатори са моето най-добро решение.

# 71
  • Пловдив
Вкъщи се отопляваме най-разнообразно Laughing
В кухнята и едната детска стая сме с климатици, в хола и спалнята - с маслен радиатор. Втората детска в момента е в ремонт, но за там сме предвидили конвектор. Коридорът, пералното и банята се отопляват от преминаващите през апартамента тръби на централното парно.

# 72
Отопляваме се с климатици и съм много доволна. Чисто, топло и сметките ни са сравнително ниски.

# 73
  • София
Oтоплениетo на жилището ни е централно парно. През есента преди да го пуснат използваме радиатор.

# 74
  • София
Отопляваме се с парно .A на вилата климатик и камина на дърва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт