Ясновидки/врачки - тема 36

• 155 594
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • плевен
Здравейте и от мен.  Аз също се свързах с Noni Ivanova . Мил , отзивчив и добронамерен човек,  който ми описа ситуацията с точност , даде ми прогнози и съвети за бъдещето . Това е човек ,готов винаги да помогне. 

# 121
Здравейте и от мен.  Аз също се свързах с Noni Ivanova . Мил , отзивчив и добронамерен човек,  който ми описа ситуацията с точност , даде ми прогнози и съвети за бъдещето . Това е човек ,готов винаги да помогне. 

По кое време на деня я търсите горе-долу? Мисля и аз да я пробвам. Simple Smile

# 122
информацията за Нони я пуснах аз, съседка ми е,  не е от тези дето ги има в нета, но ми разреши да я напиша тук. Няма информация защото това не и е основната професия и е на принципа от уста на уста, но мисля че в момента не ходи на работа и може да се отзовава.

# 123
А за Надя Андреева от Камено , някой чувал ли е нещо ? Моля споделете мнение дори и да не сте я посещавали. Според мен има много реклама и добри отзиви от,, доволни" клиенти .

# 124
Може ли повече инфо за Нони Иванова. Как да се свърже човек с нея и колко взима ,от кой град е ?

# 125
  • София
Може ли повече инфо за Нони Иванова. Как да се свърже човек с нея и колко взима ,от кой град е ?

Няколко поста на пред една дама и беше дала телефона. И беше написала, че на нея и е искала 10 лв. от София е.

# 126
  • Hell
информацията за Нони я пуснах аз, съседка ми е,  не е от тези дето ги има в нета, но ми разреши да я напиша тук. Няма информация защото това не и е основната професия и е на принципа от уста на уста, но мисля че в момента не ходи на работа и може да се отзовава.

От кой квартал е?
Бих искала да се видя с нея... как се случват нещата?

# 127
Desertrose, това значи ли че си спряла да се допитваш до Николай от Варна? Ти даде много добри отзиви за него. Как ги сравняваш Нони и Ники?

# 128
Здравейте, оказа се че моя съседка има способности. Гледа ми 2-3 пъти и има доста видения...за някои доста точно се справи за други малко импулсивно говори, но трябва малко да и обясниш за да навърже какво вижда. Гледа по телефон с уговорка...на мен ми погледна безплатно, но взема около 10 лв или който каквото и остави ако е доволен. 0882416638 Нони, ако някой иска да пробва, разреши ми да и оставя телефона. Но не е от тези дето работят "врачка" така че не е постоянно на разположение така да се каже. Аз самата съм в процес да видя кое от предреченото ще се сбъдне.
                                                                               Щом не работи врачка защо телефонът е импулсен!!!!!?????0882 е код на импулсен телефон-естествено,че ще ти ,,разреши,, да го публикуваш!!!!

# 129
  • плевен
На 1000 % мога да гарантирам , че номерът на Нони не е импулсен

# 130
Отговарям за Ники....той учи медицина и според мен му беше трудно да поеме вълната от обаждания Simple Smile не знам дали не му направих меча услуга тогава, иначе има доста добри попадения, не се отмятам от думите си. Мисля че и сега гледа понякога.
 Нони нека сама да си каже квартала ако иска, аз няма да и бъда секретарка. Тя да си преценява как да действа, аз само ви оставям телефона. С мен се вижда защото сме познати, но дали иска непознати да я срещат си е нейна работа.

# 131
  • София
Телефонът на Нони НЕ Е импулсен! Стига сте писали глупости!

# 132
Здравейте! Тъй като видях тези дни ,че сте писали за Нони, която може да прави консултация с нас по телефона, реших да се обадя да видя дали може да ми помогне за проблемите ми. Защото всички сме тук с определен проблем. Нещо ни тормози. И това беше идеалното решение, без да мърдам от нас, което в момента не ми е възможно- да поговоря с някой.
Първо -беше супер мила и отзивчива.. и после.. хора.. наистина каза неща, които са точно така.. в смисъл нямаше налучкване.. просто изказване като факт.. за жалост беше права, но точно това ме накара да видя, че не е някой който цели да лъже хората. Не позна само за едно нещо. Позна за всичко. За по далечното бъдеще сега няма как да кажа ето случи се, защото това време не е дошло. Но наистина съм благодарна. Вкара някакъв лъч светлина в живота ми,който имам чувство че се разпада.Въпреки че имаше и хубави и лоши неща в думите й, за миналото и настоящето , се радвам, че ги каза... защото ми показа, че наистина вижда нещо. Защото думите отговаряха на много известни на мен неща.
Всеки сам може да реши дали да се свърже с нея.. аз съм доволна. При условие, че можех да се свържа от уюта на собствения си дом, да получа човешко отношение и на всичко отгоре и отговори на неща които ме тормозят..Евала на момичето

# 133
Нони за какъв период в бъдещето ви казва неща - месеци, година?

# 134
Дни.. година.. това което каза например до 3 дни стана още днес. А и аз исках нещо конкретно в определена тема. И главно ме интересува не сега какво ще е, защото виждам на къде вървят нещата ,а по скоро по нататък във времето.. живот и здраве ще я чуя утре ако е свободна да доогледаме ситуацията Wink

Общи условия

Активация на акаунт