Ясновидки/врачки - тема 36

• 155 593
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, някой да е ползвал услугите на Силвия Петрова , гледа на Таро и знам, че живее в Гърция, попаднах на нея във фейсбук, доста интересна ми се видя. Мъдри мисли, интересни публикации и т.н. Благодаря.

За тази жена ли питаш - https://www.facebook.com/people/%D0%A1%D0%B8%D0%BB%D0%B2%D0%B8%D … /100006606849081?

Нямам впечатления, но изглежда интелигентна жена. И аз търся човек, който гледа на таро.

# 106
Здравейте, някой да е ползвал услугите на Силвия Петрова , гледа на Таро и знам, че живее в Гърция, попаднах на нея във фейсбук, доста интересна ми се видя. Мъдри мисли, интересни публикации и т.н. Благодаря.
Преди 4 години ми гледа,но за съжаление нищо не се случи от предсказанията. Понякога си мисля,че съм карък за гледането. Мои приятелки са доволни от някой,аз ги посещавам и.... нищо.

# 107
  • София
Каква е таксата на Силвия Петрова?

# 108
Ззравейте отново има ли някой,който може да помогне за направена магия за раздяла,не искам да правя магия а да се изчисти ще съм мн благодарна някой ако може да ме насочи в Пловдив или Пловдивска област благодаря

# 109
Каква е таксата на Силвия Петрова?
Пишете и на лично във фейса.

# 110
Някой ходил ли е при Надя Андреева от Камено? Лекува всякакви болести . Моля споделете мнение .

# 111
Мнения за Марияна Желева?

# 112
Пиша тук за да споделя едно свое мнение. Напоследък ми се случва, да слушам коментар на хора, че видите ли врачките или там тези, при които ние доброволно ходим били такива или онакива. Не ни казвали, това което искаме да чуем или пък не били прави в тълкованието си.
Моят личен опит показа, че много от тези врачки и ясновидци, въобще са си едни търгаши, които изкарват пари на гърба на нас, тези които търсим помощ и имаме проблеми. Да, никой не ни е виновен за ситуациите в които сме изпаднали, но нали те пък са за това да ни дават съвети и да ни посочат верния път, по който да коригираме нещата, а и си плащаме за това, даром нищо не искаме.
Да, някой ще каже, че съм наивна и сигурно ще е прав, но иначе за какво са те и за какво са им дадени "дарби"...?
За мен отговорът не е еднозначен, тези които наистина имат дарби, знам, че ги има, те наистина помагат, но и ни казват, че сами също трябва да се потрудим.
Да, прави са, та това ми се искаше да кажа. " Трудете се хора, дерзайте, разглеждайте правилно ситуациите в които се намирате и търсете решението на проблемите, а не се надявайте някой с магия или каквото и да е там, да ви реши проблемите.."
Магиите са нещо, което също изисква труд и познание...
А това за любовта и магията хич не го разбирам, как ще държиш някой против волята му...?
Просто размисли в понеделник, но ми се искаше да ги споделя.
Тук има много търсещи и им пожелавам успех, нека намерят! Аз намерих своята съветнича/ясновидка и й благодаря.

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 14:37 от bella74

# 113
И аз да вметна нещо от опит. Тези, които казват това, което искаме да чуем не винаги познават. На мен много просто ми четат мислите. Ама защо ми е да ми казва това, което си мисля, че да ме подведе?

Например да каже "Приеми работата", защото е прочела мислите ми, а после да се окаже, че колегите и шефовете са гадняри. Лесно се намира някой да ти прочете мислите и надеждите и да ти ги повтори сякаш ще станат точно така. И това е дарба, но не е гадаене.

Предпочитам да не ме лъжат с напразни надежди и да ме пратят за зелен хайвер. Както го направиха някоко до сега. Една ме прати в друг град на работа, та после едвам успях да се измъкна, защото фирмата не искаше да ме освободи. А не можех и миг повече да седя с подлярите.

# 114
Предложете ми гледачка/врачка в Перник /Дупница ...

# 115
Здравейте на всички !!!Преди всичко Ви моля да не ми пълните пощата със въпроси няма да Ви отговарям.Тук ще напиша мнение което мисля че ще Ви каже всичко.Не съм писала от много време но сега искам да Ви кажа мнение за една женица чиито номер взех от форума.телефона и е 0882416638 .Позитивна,Добронамерена,Приятна и отзивчива.Много неща ми позна имайки предвид че при мен кашата е голяма и са намесени много хора доста добре се ориентира.Също даде прогнози за бъдеще и то доста добри.Когато се сбъднат пак ще пиша.Според мен си струва да се общува със госпожицата.С Уважение Саксийка.

# 116
Здравейте на всички !!!Преди всичко Ви моля да не ми пълните пощата със въпроси няма да Ви отговарям.Тук ще напиша мнение което мисля че ще Ви каже всичко.Не съм писала от много време но сега искам да Ви кажа мнение за една женица чиито номер взех от форума.телефона и е 0882416638 .Позитивна,Добронамерена,Приятна и отзивчива.Много неща ми позна имайки предвид че при мен кашата е голяма и са намесени много хора доста добре се ориентира.Също даде прогнози за бъдеще и то доста добри.Когато се сбъднат пак ще пиша.Според мен си струва да се общува със госпожицата.С Уважение Саксийка.

Това реклама ли е или е реален пост на реален потребител?
Скоро не е имало набези от саморекламиращи се врачки и ясновидци.....
Кажи ни поне в кой град е, има ли тарифа, каква е?

# 117
тарифата е 10.00 лева .Поне на мен ми поиска толкова .Изпратих ги вчера по еконт и още не беше потвърдено че ги е получила ми отговори на въпросите. от София е.

# 118
Как се казва жената?

# 119
  • София

Noni Ivanova. Но в нета нищо не откривам за нея....

Общи условия

Активация на акаунт