Ясновидки/врачки - тема 36

• 155 455
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Момичета мисля,че за Смолян ,но има имейл пишете и там май имаше инфо?Може и София да е казала ?Кой ти слуша аз се
 бях шашардисала.Разгледах и сайта  интересни неща, лицензирана .Обаче да ви кажа понеже съм малко недоверчива наистина не вярвах ,че човек може да вижда по този начин?Телепатия.. после четах за нея аз мисля ,че е телепат или медиум кои виждаха починалите?.И Докато говорих с нея и като ми каза,че няма място не съм питала .Това ми се стори  като я питах ,ама ако е от  Гръцко не знам ще излъжа ако кажа нещо което не знам.Може и Свищов да е казала.Аз бях нощтна и ще ви оставям ,трябва да спя че съм като пребита.Хубав ден.
                Каква е таксата и?

# 91
Аааа сетих се за името на жената гадаеща по мейл. Steff Много добри впечатление ми направи и позна как ще стане едно нещо. А не вярвах, но факт е че стана и успях. Simple Smile Тук в по-стари теми видях, че е Роси Стефанова. Значи само Светлана от Герена и Роси са ми познавали и жената в чужбина. За некадърните и лъжците писах в черния списък.

Моят опит е крайно негативен с всякакви магове и врачки. Накратко само Светлана от Герена, една по имейл (не й помня името, не искам ЛС Wink и една жена в чужбина са ми познавали.

# 92
Дайте имейл на тази Стефи, как сте се свързали с нея. БЛАГОДАРЯ

# 93
Говорих с Елисавета по телефона. Каза, че преди няколко години е участвала в На кафе при Гала. Някой може ли да намери предаването и да го качи?

# 94
  • Варна
Здравейте, някой ходил ли е при Мадлен от Варна? Живеела някъде срещу завод "Дружба". Моля да споделите, доволни ли се от нея?

# 95
Имаше писано нещо за тази жена по-назад в темите. Не, не съм ходил при нея и не мога да дам мнение.

# 96
Здравейте. По повод Мадлен.На мен лично не ми помогна,но имаше хора които бяха много доволни от нея. Моя позната беше изключително доволна,но аз... Не знам от какво има значение вече. На едни могат да помагат,на други не.

# 97
здравейте на писаното от мен за жената която отговаря по имейл не е никоя от тия които цитирате ,преди време е гледала но в последствие е заминала на работа извън граница като е нормален човек и не е човеек който обира големи суми гледа на карти и също така може да пиете кафе във вас като изпратите снимка на чашата ви по пощата,за правене или разваляне доколкото разбрах по думите й може да помогне за отстраняване на любовници и за любов,в тази сфера не се занимава с правене и разваляне на магии.Който иска да опита и да сподели колко е точна в отговорите си да ми пише на лични за повече инфо.Stuck Out Tongue
А за тази Мадлен да в един от високите блокове е до Нап-Варна но и на мен никаква помощ само казваше че все съм имала направено и да съм ходела за разваляне,така няколко пъти ме връщаше.......

# 98
Галка, закоя жена става въптос как й е името?
В тема 29 го има мейла на Роси Стефанова Steff2009. Тя от кой град е и дали гадае на живо? Предпочитам да си платя, защото е добра. Все пак не е длъжна да отговаря безплатно.

Моля, дайте новия телефон на Светлана от Сухата река. Все някой тук го има. В годината, когато си взе новия номер след мен дойде друга клиентка, със сигурност е тук във форума, но се крие и не иска да сподели номера.

# 99
Jasper пиши ми на лични защото не съм я питала и да не става като реклама ще ти дам координати

# 100
Може ли и на мене координати на тази жена.

# 101
Здравейте,
Някой скоро свъзвал ли се е с Елвира. Дайте мнения познава ли.
Координати за нея, и лично приемали и къде. Телефон,имейл или адрес.

# 102
Елвира познаваше, но не знам какво стана. Аз също на скоро се опитах да се свържа с нея но без успех. Ако някой е успял да се свърже да каже.

# 103
Здравейте, оказа се че моя съседка има способности. Гледа ми 2-3 пъти и има доста видения...за някои доста точно се справи за други малко импулсивно говори, но трябва малко да и обясниш за да навърже какво вижда. Гледа по телефон с уговорка...на мен ми погледна безплатно, но взема около 10 лв или който каквото и остави ако е доволен. 0882416638 Нони, ако някой иска да пробва, разреши ми да и оставя телефона. Но не е от тези дето работят "врачка" така че не е постоянно на разположение така да се каже. Аз самата съм в процес да видя кое от предреченото ще се сбъдне.

# 104
  • Балчик
Здравейте, някой да е ползвал услугите на Силвия Петрова , гледа на Таро и знам, че живее в Гърция, попаднах на нея във фейсбук, доста интересна ми се видя. Мъдри мисли, интересни публикации и т.н. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт