Ясновидки/врачки - тема 36

• 154 635
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Моето мнение е Не.

# 466
  • София-в сърцата на моите деца
Тя щом.се рекламира е ясна...
А нали имаше още една от такова предаване, беше една доста емоционална. Късокоса.
Николета се казва.
Свързах се нея по месинджъра.Иска ПРЯСНА снимка на животното и 30 лв по Изипей....
Дали да повярвам?
Тц, тая е много нахална. Псуваше като каруцарка.
Пусни във Фейса, че я издирваш. Има група Домашни любимци.

# 467
Пуснала съм къде ли не публикации. Обяви разлепих. Търся всеки ден.
Свързах се с Тинка от Бургас. В общи линии каза,че няма да я намеря...Но пък каза да търся... Звучи като "няма да я намериш, ама се заблуждавай,че правиш нещо като я търсиш". Това ме съсипа!

# 468
Свързах се с Тинка от Бургас. В общи линии каза,че няма да я намеря...Но пък каза да търся... Звучи като "няма да я намериш, ама се заблуждавай,че правиш нещо като я търсиш". Това ме съсипа!

По повод Тинка за ясновидство и предсказване на бъдеще не. Но за намиране или НЕ намиране на /нещо/ е добра
/поне от моя опит и наблюдения/..преди време на мои познати каза къде точно е скрита колата, която им бяха откраднали. А лично на мен при загубен поръчков мобилен телефон на 5дни ми каза да го пиша на пясъка и че няма да го намеря, така и стана, не го намерих.

# 469

По повод Тинка за ясновидство и предсказване на бъдеще не. Но за намиране или НЕ намиране на /нещо/ е добра
/поне от моя опит и наблюдения/..преди време на мои познати каза къде точно е скрита колата, която им бяха откраднали. А лично на мен при загубен поръчков мобилен телефон на 5дни ми каза да го пиша на пясъка и че няма да го намеря, така и стана, не го намерих.
О, това е ужасно! Дано при мен не е познала!

# 470
Мисля, че има Ангелска молитва за намиране на загубени домашни любимци. Не пречи да опиташ.

# 471
Мисля, че има Ангелска молитва за намиране на загубени домашни любимци. Не пречи да опиташ.
Може ли да ми дадете малко повече информация? За пръв път чувам.

# 472

А има ли Ангелска молитва, за негативни намеси (магии) и проклятия?

# 473
Ето ги Ангелските молитви: http://dreamland-bg.com/index.php?topic=1452.0

simonazh., виж 25-та молитва.

# 474

Ама вие вярвате ли в това, пробвал/а ли сте го? Да си призная, хич не съм набожна.

# 475
  • Пловдив
Здравейте!
Сигурно е писано, ама може ли скорошно мнение и координати на ходжата от с.Долно Воден, близо до Асеновград?

# 476
Здравейте!
Искам да отида при ясновидец или да ми гледат на кафе за проблеми в любовта. Бихте ли ме посъветвали към кого да се обърна в София. Благодаря!

# 477
  • бургас
Здравейте!
Сигурно е писано, ама може ли скорошно мнение и координати на ходжата от с.Долно Воден, близо до Асеновград?

Това намерих ------Ейваз Таир Чакър- потомствен Ходжа от с.Долни Воден ул Драва 28     
почивен ден - петък     не може с записване отивате и чакате обикновенно има хора от 7-8 ч да чакат започва да приема в 9
разваля магии
такса установена няма - колкото му оставите

# 478
Здравейте бих искала да попитамза мнение за Елза от Рудозем.Имате ли някакви наблудения.Благодаря предварително.

# 479

Ама вие вярвате ли в това, пробвал/а ли сте го? Да си призная, хич не съм набожна.

Вярвам, да!
Чета ги отскоро, така че нямам резултат за сега, но се чувствам много по-спокойна. Мисля, че няма какво да загубиш, ако ги четеш - току виж животинчето се намери. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт