Ясновидки/врачки - тема 36

• 155 545
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Дайте телефон на Нони и как превеждате парите ,колко иска ?

# 136
Здравейте! Тъй като видях тези дни ,че сте писали за Нони, която може да прави консултация с нас по телефона, реших да се обадя да видя дали може да ми помогне за проблемите ми. Защото всички сме тук с определен проблем. Нещо ни тормози. И това беше идеалното решение, без да мърдам от нас, което в момента не ми е възможно- да поговоря с някой.
Първо -беше супер мила и отзивчива.. и после.. хора.. наистина каза неща, които са точно така.. в смисъл нямаше налучкване.. просто изказване като факт.. за жалост беше права, но точно това ме накара да видя, че не е някой който цели да лъже хората. Не позна само за едно нещо. Позна за всичко. За по далечното бъдеще сега няма как да кажа ето случи се, защото това време не е дошло. Но наистина съм благодарна. Вкара някакъв лъч светлина в живота ми,който имам чувство че се разпада.Въпреки че имаше и хубави и лоши неща в думите й, за миналото и настоящето , се радвам, че ги каза... защото ми показа, че наистина вижда нещо. Защото думите отговаряха на много известни на мен неща.
Всеки сам може да реши дали да се свърже с нея.. аз съм доволна. При условие, че можех да се свържа от уюта на собствения си дом, да получа човешко отношение и на всичко отгоре и отговори на неща които ме тормозят..Евала на момичето
Радвам се, че има още някой, който има добри впечатления от някоя " врачка". Хубаво е, че и тази жена гледа по телефона. Това много го уважавам.
Писала съм за Лина и друг път тук в постовете си и тя е така ,с нея може да се свържеш по телефона и  да получиш консултация.
Ще споделиш ли координатите й и каква е тарифата?

# 137
Телефона й е 0882416638
10лв е цената

# 138
Телефона й е 0882416638
10лв е цената
Как плащате ,по какъв начин и от къде е по принцип жената ?

# 139
вече не е 10лв.Wink

# 140
# 141
Е като вече не е 10 лв,колко е цената ? И по кое време е удобно да и звънна?  Thinking

# 142
  • София-в сърцата на моите деца
Нони , кажи колко ти е цената ?

# 143
Е като вече не е 10 лв,колко е цената ? И по кое време е удобно да и звънна?  Thinking

Май всички налапахме въдицата на поредния саморекламиращ се ясновидец.
При все, че съм споделяла, че ползвам услугите на добра ясновидка и аз се подлъгах да звънна. Е таксата била 20 лева и видите ли тя не била си пуснала сама рекламата, а някаква жена без да я пита го била направила. Но след, като казах, че съм видяла телефонът и от БГ мама, тя започна да ми цитира постовете на момичетата и момчетата тук.
Ха сега ми кажете, дали тя сама не си е пуснала рекламта?
Няма лошо в това, дано е полезна. Дано.

# 144
  • София-в сърцата на моите деца

Май всички налапахме въдицата на поредния саморекламиращ се ясновидец.
При все, че съм споделяла, че ползвам услугите на добра ясновидка и аз се подлъгах да звънна. Е таксата била 20 лева и видите ли тя не била си пуснала сама рекламата, а някаква жена без да я пита го била направила. Но след, като казах, че съм видяла телефонът и от БГ мама, тя започна да ми цитира постовете на момичетата и момчетата тук.
Ха сега ми кажете, дали тя сама не си е пуснала рекламта?
Няма лошо в това, дано е полезна. Дано.

Nonka_89..................................дано поне нещо познава , щото до края на деня ще стане и 50лв Laughing

# 145

bella74 на вас позна ли ви нещо от сегашния период? Thinking

# 146
Здравейте на всички регистрирах се специално да дам отзиви за Нони,тази сутрин и се обадих жената беше много възпитана и любезна гледа ми,като  цяло успя да ме разгадае,каза ми много вярни неща,а относно бъдещето само времето ще покаже дали ще стане така както ми каза.Аз съм мн доволна мн мила и приятна жена успех на всички

# 147
  • Пловдив
Здравейте на всички регистрирах се специално да дам отзиви за Нони,тази сутрин и се обадих жената беше много възпитана и любезна гледа ми,като  цяло успя да ме разгадае,каза ми много вярни неща,а относно бъдещето само времето ще покаже дали ще стане така както ми каза.Аз съм мн доволна мн мила и приятна жена успех на всички
И да си дойдем на думата колко ви взе, ако не е тайна  ?

# 148
20лв пратих ги по еконт

# 149
  • Пловдив
20лв пратих ги по еконт
Еееее,явно жената стана популярна и сега не са й достатъчни 10 лв .
Жива и здрава да е ,но нали уж помага !

Общи условия

Активация на акаунт