Ясновидки/врачки - тема 36

• 154 694
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте! Посетих Жоро от Зеленчукова борса на шега, но имаше неща, които нямаше откъде да знае. Някой посещавал ли го и има ли мнение дали познава за в бъдеще. Благодаря !

Аз не съм, но се интересувам. Ако споделиш контакти и впечатления (дали е приятен най-вече), може да го посетя и после ще дам обрарна връзка Simple Smile

# 436
Здравейте! Посетих Жоро от Зеленчукова борса на шега, но имаше неща, които нямаше откъде да знае. Някой посещавал ли го и има ли мнение дали познава за в бъдеще. Благодаря !

Аз не съм, но се интересувам. Ако споделиш контакти и впечатления (дали е приятен най-вече), може да го посетя и после ще дам обрарна връзка Simple Smile

Приятен е, каза неща, които няма как да знае, каза ми и неща за в бъдеще, дали ще се случат е въпроса. Ще споделям , ако стане нещо.

# 437

Приятен е, каза неща, които няма как да знае, каза ми и неща за в бъдеще, дали ще се случат е въпроса. Ще споделям , ако стане нещо.

А адрес, телефон и такса? Ако искаш на лично съобщение, както сметнеш за добре.

# 438
Някой, да бъде така добър да предостави новия номер на Тони от Бургас, или Бургаско. Благодарности.
Новият и номер е 0876626843.Преди 2 дена бях при нея и съм много доволна

# 439
Тя гледа ли по телефона?

# 440
Здравейте! Искам и аз да попитам няма ли никой в София или край София, който да разваля магии? Или някой свещеник, който да чете Киприянови молитви? Имам знаци - от известно време всички познати и непознати започнаха да се чувстват доста зле в мое присъствие, стават агресивни. На работа без причина ме души гърлото и не мога да говоря, просто гласът ми изчезва без причина. Колегите започнаха да ме избягват без причина. Вече е така на всяко поредно работно място, а смених много от както е така... преди никога не са ме отбягвали толкова много хора. От пръв поглед вече не ме харесват, та и да сменя работата пак ще е така.

Продавачките, които преди ме обслужваха добре, сега гледат по-бързо да ми чекират нещата и все едно ги мятат, само и само да им се махна от главата. Вече ме е страх да ходя по учреждения и да си плащам сметките, защото винаги при мен както и да се държа и да се усмихвам хората ще се сопнат и ще им стане изнервено от енергията ми. Едвам си намерих работа, но и тази ще напусна, защото енергиино хората не ме харесват. Омръзна ми вече да съм обществен враг номер 1. Пускам тази тема за да я забележи някой, защото ако пусна мнение в темата с врачките няма да ми се отговори. От известно време и онлайн хората не ми понасят аурата и предпочитат да не ми четат мненията. Изведнъж натоварвам всички и никой не може да ме понася. Писах в Руската църква, но още повече се влошиха нещата. Вече няколко години не мога да изкарам на едно работно място повече от няколко месеца, чувствам се като в клетка, душенето във врата, отдръпването на всички хора ей така без причина. ПОМОЩ! Anguished

# 441
Някой, да бъде така добър да предостави новия номер на Тони от Бургас, или Бургаско. Благодарности.

А някой знае ли къде по точно се намира и каква и е таксата или колкото оставиш ?

# 442
  • там, където ми харесва
За тази Тони от Бургаско нищо не е писано. Разрових се из форума.Дайте малко повече инфо след като я съобщавате. Колко взема , познава ли за минало и бъдеще , къде се намира?

# 443

А някой знае ли къде по точно се намира и каква и е таксата или колкото оставиш ?
Такса няма ,колкото и оставиш

# 444

Добре, а къде се намира ?

# 445

Тел и е написан ,ако искате и се обадете .Не и правя реклама ,но наистина е много добра

# 446

Тел и е написан ,ако искате и се обадете .Не и правя реклама ,но наистина е много добра

Виж, не случайно питам къде се намира, защото ако е много далеч няма смисъл да и звъня и да я притеснявам и да и кажа ... А да извинявай ама много далеч си. Разбрах че е от Бургаско, обаче това е много относително, не разбирам щом си ходила защо просто не напишеш къде се намира?!?!?

# 447
Дайте някой добър ясновидец от Благоевград!

# 448
  • там, където ми харесва

fche   - Пощата ти е пълна и не може да ти се изпрати съобщение. Близко до Средец била.

# 449

Виж, не случайно питам къде се намира, защото ако е много далеч няма смисъл да и звъня и да я притеснявам и да и кажа ... А да извинявай ама много далеч си. Разбрах че е от Бургаско, обаче това е много относително, не разбирам щом си ходила защо просто не напишеш къде се намира?!?!?

Аз съм ходила преди време ако става дума за същата Тони около Бургаско.Не съм доволна.В едно село до Средец е, не помня името.Учи дъщеря си на занаят,гледа на карти,ако не ме лъже паметта.Детето те гледа в устата през цялото време..мен лично това не ми хареса изобщо в крайна сметка човек не ходи от хубаво и става дума за личния му живот,наличието на още слушатели за мен не беше окей, дори това да беше дъщеря й.Циганка е/ аз съм ок с този факт,казват че много ги бива и много познават/също много ми я похвалиха,но това което ми предсказа тогава..при мен не се случи..

Общи условия

Активация на акаунт