Ясновидки/врачки - тема 36

• 154 692
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • там, където ми харесва
Гледам, че в анкетата най-много гласове има за Валя от Ямбол. Познава ли? Гледа ли по тел.?

# 421
От както я има темата все тя е на първо място в анкетата, а не съм видяла някой някога да е ходил при нея. Тези анкети са без значение.

# 422
Утре имам записан час при Милка от Карайсен,поразпитах познати и за сега всеобщото мнение е,че познава,но ще видим.Като се върна при първа възможност ще напиша какво е моето впечатление.

Бихте ли казали на кой тел.номер свързахте се с нея,щото тук в форума има два различни стационарни номера.

Здравейте!
Бях написал отговор,но получих писмо от админа,че трябвало постовете ми да не са един след друг и са изтрили този с тел.номер.Та,свързах се с Милка на ето този№061322758 Вдига секретарка,която ще Ви запише час и обясни как да стигнете до къщата!
 Поздрави!

# 423
Здравейте ! Търся координати на Мадлен от гр.Варна и кога приема, чувала съм само хубави неща за нея. Благодаря!

# 424
  • София
Здравейте, тази Елвира има ли телефон? Може и друга с телефон, от която сте доволни
Имаше някакъв но до колкото помня беше импулсен. На мен все още не ми е отговорила на имейла.

Момичета , а как става заплащането при Елвипа щом отговаря на имейл?

# 425
  • там, където ми харесва
Въобще не отговаря на имейл.

# 426
  • бургас
Утре имам записан час при Милка от Карайсен,поразпитах познати и за сега всеобщото мнение е,че познава,но ще видим.Като се върна при първа възможност ще напиша какво е моето впечатление.

Бихте ли казали на кой тел.номер свързахте се с нея,щото тук в форума има два различни стационарни номера.

Здравейте!
Бях написал отговор,но получих писмо от админа,че трябвало постовете ми да не са един след друг и са изтрили този с тел.номер.Та,свързах се с Милка на ето този№061322758 Вдига секретарка,която ще Ви запише час и обясни как да стигнете до къщата!
 Поздрави!

Аз успях да видя предишния пост с тел.номер,благодаря ви.

# 427
# 428
Не мисля че този фейсбук профил е на Елвира. Аз получих тук и на имейла и два коренно различни отговора на един и същ въпрос. Или тя си противоречи или просто не са един и същ човек.

# 429
Добър ден ,пратих някои смси на Ивелинчето Христова ,  Grinning еми нищо не позна,та реших да пиша тук да знаете.!

# 430
Добре де. Ако някой има дарба не би трябвало да взима такива пари и да прави такава реклама. Както са били покойните преподобна Стойна и Баба Ванга. Не съм много ок да дам и без това нямащите ги примерно 50лв на някоя шарлатанка, която и тя не знае какво ми говори.

# 431
Здравейте! Чух за гледачка в Тръстеник, но не намерих много инфо. Моля, ако някой има впечатления, да ги сподели, ще съм благодарна.

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 17:37 от Chara Alf

# 432
Добре де. Ако някой има дарба не би трябвало да взима такива пари и да прави такава реклама. Както са били покойните преподобна Стойна и Баба Ванга. Не съм много ок да дам и без това нямащите ги примерно 50лв на някоя шарлатанка, която и тя не знае какво ми говори.
Добре де едно време хората са носели сирене, мед и какво ли не за такава услуга и така всъщност не е била безплатна. Едно време не са имали ток, вода, данъчни задължения и т.н. Днес си  плащаш тока , водата и т.н. Няма как да си платиш с буца сирене.

# 433
И към ден днешен има хора, които не са с фиксирана такса, а кой колкото желае да остави и това съвсем не са хора без дарба, дори напротив. Дали има някой, който им казва, че не желае да остави нищо, не ми се вярва - няма да има очи да се върне. Преди години имаше една баба, която не искаше пари, но приемаше подаръци - точно от типа на мед и др.неща. Не от времената, когато нямаше сметки за ток, а от съвременна България. А ако някъде усетиш, че става дума за чисто шарлатанство, силно подкрепям да не се оставя нищо - независимо дали има фиксирана такса или не.

# 434
 Здравейте! Посетих Жоро от Зеленчукова борса на шега, но имаше неща, които нямаше откъде да знае. Някой посещавал ли го и има ли мнение дали познава за в бъдеще. Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт