Ясновидки/врачки - тема 36

• 154 731
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Исках да попитам доволни ли сте от отговорите на Елвира. Съмнявах се, че мъжът ми има интерес към друга. Тя ми отговори, че има криза в отношенията ни, но не може да каже има ли друга, защото касаело съпруга ми... Някак си двусмислено отговаряше.

# 406
Исках да попитам доволни ли сте от отговорите на Елвира. Съмнявах се, че мъжът ми има интерес към друга. Тя ми отговори, че има криза в отношенията ни, но не може да каже има ли друга, защото касаело съпруга ми... Някак си двусмислено отговаряше.
Всички в тази тема можем да ти "гледаме" така 😂 За да питаш, явно има криза.... И как ще касае него? Нали ти е съпруг?! Касае и теб... Аз ли нещо не разбирам? 😂

# 407
Здравейте! Елвира отговаря ли на някого? Аз преди 6 месеца й писах и нищо.

# 408
Всички в тази тема можем да ти "гледаме" така 😂 За да питаш, явно има криза.... И как ще касае него? Нали ти е съпруг?! Касае и теб... Аз ли нещо не разбирам? 😂
Именно, като настоях каза че няма изневяра, но общувал с жени, които не крият че го харесват... Сега ме е яд че въобще попитах.

# 409
На Вас по електронна поща ли Ви отговори?

# 410
Фейсбук

# 411
Как да я намеря по Фейсбук?

# 412

Именно, като настоях каза че няма изневяра, но общувал с жени, които не крият че го харесват... Сега ме е яд че въобще попитах.
Сигурно и вие общувате с мъже, които не крият, че ви харесват. Всеки човек е така. Аз не зная да има някой, който не е харесван от никого. И мъжът, който ви зарежда колата на бензиностанцията може да ви харесва и да го показва, и охраната на работа или в супермаркета и т.н. Никой не живее с орлите. Всеки общува и е харесван. Това не означава, че мъжът ви нещо прави, което е извън рамките на нормалното. А тази жена, как може изобщо това да го дава като отговор?? Чудя се вече тези жени поне срам нямат ли?

# 413
Радвам се, че не е ни е отговорила Grin

# 414
Утре имам записан час при Милка от Карайсен,поразпитах познати и за сега всеобщото мнение е,че познава,но ще видим.Като се върна при първа възможност ще напиша какво е моето впечатление.

# 415
  • бургас
Утре имам записан час при Милка от Карайсен,поразпитах познати и за сега всеобщото мнение е,че познава,но ще видим.Като се върна при първа възможност ще напиша какво е моето впечатление.

Бихте ли казали на кой тел.номер свързахте се с нея,щото тук в форума има два различни стационарни номера.

# 416
  • там, където ми харесва
Търся мнение за Таня от с. Тънково Бургаско. Знам, че е писано в другите теми , но ако някои скоро е ходил при нея ,  моля да сподели.

# 417
Върнах се от посещението си при Милка и както обещах споделям лични впечатления!Относно здравословното ми състояние да кажем,че позна 3 от 5 предположения.Относно личния живот каза,че няма да има сътресения /това може да го каже всеки/.Без да обяснявам подробности ще споделя,че в живота ми предстоят близнаци,но тя през цялото време говореше само за 1 дете...Предстои да разберем.Каза също,че имам съседи,които живеят на втория етаж и от там идва много негативна енергия - 100% истина!Имаше и още дребни неща като работа и там предстои развръзка.Най-сладкото оставям за накрая: Каза,че родителите ми са там/и двамата са починали/ и майка ми казва,че много ме обича и да и простя за всичко,а баща ми казва,че е много доволен от мен от това как съм го гледал накрая и т.н.,но както говори неща от този тип спря и ме попита сестра ти се казва Мария нали HushedOpen Mouth Аз официално нямам сестра,но съм осиновен и преди няколко години се намерихме със сестра ми,която се казва Мария..."никой не знае за това"“Милка ми каза:баща ти ми каза за нея и да ти кажа,че тя е сестра ти не търси повече доказателства.Каза,че знае и още неща,но някой или нещо не му позволяват да ги каже.
Като общо заключение съм по - склонен да мисля,че има дарба и бих отишъл втори път. Понеже не съм от най-активните тук ще си оставя мейла ако някой има някакви въпроси относно Милка и същевременно моля всеки,който има добри лични впечатления от някоя гледачка да ги сподели в мейл към мен!Поздрави на всички и дано всичко,което си пожелаете се сбъдне!

victory7704@abv.bg

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 15:47 от victory1

# 418
Търся мнение за Таня от с. Тънково Бургаско. Знам, че е писано в другите теми , но ако някои скоро е ходил при нея ,  моля да сподели.
Коя е тази Таня от Тънково. Аз съм ходила при една Фатме, която пък изобщо нищо не познава

# 419
  • бургас

Преди една година и няколко месеца бях при нея,единствено което позна,че бившия ми е голям боклук Smile за бъдещето нещата които каза абсолютно нищо не се сбъдна.

Общи условия

Активация на акаунт