Ясновидки/врачки - тема 36

• 154 783
  • 744
  •   3
Отговори
# 585
Жената на която попаднах в Пловдив.Сега ще споделя.Бях много разтроен.Свършен брак,нова връзка с изневери...лутах се.Случайно попаднах на.номера и в нета.Обадих се и споделих,че имам нужда от гледане.Зададох един безплатен въпрос и от отговора се разплаках.Просто толкова имах нужда от помощ.Само да споделя,че съм много уравновесен човек на 38 год.с хубава кариера.За 1-ви път изпадам така.Жената ми гледа безплатно.След това звънях още.Имаше си такса по-принцип 15 лв.След време в което сме говорили и ми е помагала след това и изпратих пари,и то защото аз исках.Но в момента още съм объркан,но тя ми каза,че неможе да ми помогне защото няма тази сила.Каза ми,че имам магия но не може да ми я оправи нито да ме насочи някъде.А аз вече ходя при психиатър....Чесно казано в миналото всичко ми позна,но за бъдещето не...Но аз я препоръчвам ако искате.Уникален човек е.
Може ли да ми пратите на лично координатите ?
много благодаря !

Ако може ми ги пратете и на мен
Изпратих Ви на ЛС.

# 586
Жената на която попаднах в Пловдив.Сега ще споделя.Бях много разтроен.Свършен брак,нова връзка с изневери...лутах се.Случайно попаднах на.номера и в нета.Обадих се и споделих,че имам нужда от гледане.Зададох един безплатен въпрос и от отговора се разплаках.Просто толкова имах нужда от помощ.Само да споделя,че съм много уравновесен човек на 38 год.с хубава кариера.За 1-ви път изпадам така.Жената ми гледа безплатно.След това звънях още.Имаше си такса по-принцип 15 лв.След време в което сме говорили и ми е помагала след това и изпратих пари,и то защото аз исках.Но в момента още съм объркан,но тя ми каза,че неможе да ми помогне защото няма тази сила.Каза ми,че имам магия но не може да ми я оправи нито да ме насочи някъде.А аз вече ходя при психиатър....Чесно казано в миналото всичко ми позна,но за бъдещето не...Но аз я препоръчвам ако искате.Уникален човек е.
Може ли да ми пратите на лично координатите ?
много благодаря !
Изпратих ви на ЛС.
И аз бих желала

# 587
Здравейте, исках да помоля някой, който е ходил на гледачка в Пловдив и е наистина доволен да ми препоръча. В момента се намирам в много черен период от живота си. Усещам как навлизам в поредната депресия.... Наистина имам нужда от помощ. Моля ви споделяйте някой от който наистина сте доволни.
Здравей,ако искаш мога да ти дам контакти на жена която гледа на.Таро от Пловдив.Аз съм в това състояние и се обаждах на нея.Ако искаш пиши на ЛС.
.      Може ли тук да споделиш контакта .Забранили сте си личните.

# 588
Здравейте, исках да помоля някой, който е ходил на гледачка в Пловдив и е наистина доволен да ми препоръча. В момента се намирам в много черен период от живота си. Усещам как навлизам в поредната депресия.... Наистина имам нужда от помощ. Моля ви споделяйте някой от който наистина сте доволни.
Здравей,ако искаш мога да ти дам контакти на жена която гледа на.Таро от Пловдив.Аз съм в това състояние и се обаждах на нея.Ако искаш пиши на ЛС.
Не съм искал съгласие от жената да и публикувам тел.Ще ви го пратя на ЛС.

# 589
Чесно казано в миналото всичко ми позна,но за бъдещето не...Но аз я препоръчвам ако искате.

Мен това изречение доста ме смути. След като не е познала за бъдещето, защо я препоръпвате?

# 590
Здравейте!
Някой чувал ли е за ходжа Орхан от село Буково, което се намира в района на Гоце Делчевско? Мои познати са чували от други хора, че бил помагал, но само толкова. Нищо конкретно няма като информация, а и в нета нищо не откривам.
Моля, ако някой има повече информация да сподели.
Благодаря!
Ще попитам моя позната от района и ще пиша,ако има инфо.

Може ли само име на жената? Преди време попаднах на една Роси и може да е същата. Ако е тя,мога и аз да дам мнение...

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 11:42 от AnMary

# 591
Ако е Роси от Пловдив - аз съм твърдо НЕ. Нещото, за което питах се случи на 100 % наопаки.

# 592
Здравейте!
Някой чувал ли е за ходжа Орхан от село Буково, което се намира в района на Гоце Делчевско? Мои познати са чували от други хора, че бил помагал, но само толкова. Нищо конкретно няма като информация, а и в нета нищо не откривам.
Моля, ако някой има повече информация да сподели.
Благодаря!
Ще попитам моя позната от района и ще пиша,ако има инфо.

Може ли само име на жената? Преди време попаднах на една Роси и може да е същата. Ако е тя,мога и аз да дам мнение...
Елена се казва.

# 593
Чесно казано в миналото всичко ми позна,но за бъдещето не...Но аз я препоръчвам ако искате.

Мен това изречение доста ме смути. След като не е познала за бъдещето, защо я препоръпвате?
Явно за хората това не е проблем - виж, ще се избият да искат координати. 😀 Вярно, че когато имаме проблеми, може да сме с объркани възприятия, но чак пък толкова ... От тази тема съм останала с впечатление, че много хора не търсят ясновидство, а някой да ги излъже срещу заплащане, че всичко ще бъде наред, макар и те да не предприемат нищо, за да им се случи промяна и да не търсят отговорите в себе си. 

# 594
   Относно Нонка - не си вдига тел. Тук има хора, които са говорили с нея, нека да кажат мнение. Много се споделя на лични, а не се пише в самия форум. Така трудно търсещият ще намери търсеното.
Ако знаете координати на Роси Стефанова - имаше мнение, че познава. Сега има споделяне пак за Роси - че не познава. Това едно и също лице ли е?

# 595
Ами аз търся отговорите в себе си но когато хич не ти върви в нищо и то от години, от 2001 вече. Може и да не е магия, а семейно проклятие, но определено не е просто лош период.

А Роси Стефанова ми позна че ще спечеля един проект. Жалко че и тя като Петя Ирина ме "праща" да живея в град, който не искам. Там ми бил късмета, но никога не ме е влечало мястото.

# 596
Няма лошо да се търси ясновидство, но да ти казват, че някой не познава, да няма други мнения, които да казват, че има и познаваемост за бъдеще при някои и да търсиш точно този човек за информация... Нужно ли е да казвам как звучи това!?

Ирина очевидно прави всички емигранти, мен също. Има някаква дарба, но не мога да разчитам на всяка нейна дума.

# 597
Ирина Ирландия ли ти каза? Това със смяната на град или държава им си е любимата тема на повечето ясновидки. Иначе за здравето беше точна на 99%.

# 598
И при мен позна много неща, както за мен, така и за мои близки, а и преди години съм я посещавала - бъдещето го позна точно.

Запраща ме в Скандинавия - да, знам, стандарт висок, красота голяма, но като за екскурзии. Не щЪ целогодишно да се омотавам в шалове. И сега съм с дефицит на вит.Д и лежа да се пека на терасата, а там направо си им праскат инжекциите с конските месечни дози. Не знам дали вярно ще се установя там в бъдеще, но точно сега не гледам за такъв вариант, макар че действително обмислям емиграция. Другаде. Мисля, че някакво момче също писа, че Ирина го изпратила към Ирландия. 🤔

# 599
Може ли координати на Ирина?

Общи условия

Активация на акаунт