Любители на Котки - Тема 127

• 48 548
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
У нас се сдобихме с една огризана картичка Simple Smile

# 331
  • София
Честита Нова година и от нас с Блеко!

Да сте живи и здрави всички- двуноги и четириноги, космати и епилирани Stuck Out Tongue Winking Eye
Успех, късмет и много положителни емоции ви желая!

Фойерверките ги преживяхме къде със страх, къде с любопитство (последното май надделя).

# 332
Всички котета се възстановяват от стреса успешно явно, а тези със силна психика рахатясват Simple Smile Нашата Кифла снощи много се изплаши, но като за първа новогодишна вечер, се държа мъжки. Легна на облегалката на дивана зад мен и гледаше стреснато, после се  окопити и си заигра с косата ми.

Днес вече е така

# 333
  • Варна
За много години! Бъдете много здрави през цялата 2019 година /важи за двукраки и четирикрки/ Hug
Моята Луска не се впечатли от гърмежите.Сладко, сладко си спа на столчето до печката Laughing
Много обича кашони...и за игра ....и за спане

# 334
  • София
Честита Нова Година!
Ей така е вече вкъщи една година! Хари иска да си играя, а Кери въобще не го обича!
В събота с Хари сме на ваксина. Не е излизал близо година от вкъщи.

# 335
  • España

Честита Нова Година и от Лиса, която пак спи( каква изненада). Както си личи от раздъроаната покривка това е едно от нейните любими места за спане и търкаляне.
Тук въобще не гърмяха, даже и заря нямаше в нашето село.

# 336
  • Варна
"Честита нова година от ваща котка" Joy

# 337
Joy

За много години, момичета! Simple Smile

# 338
  • София
ЧНГ!  newsm51

Преди Коледа пътувахме 9 часа от София до Кресна за 9 часа с кола. ooooh!
Не, че имаше задръстване, малкият с предната опашка непрекъснато искаше да спираме за нещо. Sick
Преди разклона за Солун Малкият със задната опашка се размяка...
Вие на умряло. ooooh!
Търсим хотел в Солун, намираме спим, всички доволни, на др ден продължаваме.
Настава АД. Ония двамата, кой с предна, кой със задна опашка вият като вълци и ръмжат като мечки, само дето не бягат в гората.
Скрит текст:
Ако някой се е сетил от къде е цитатът- Ок
Нищо не помага. ММ ми се изнерви и зашамари малкият с предната опашка. Още по-зле. ooooh!
Казах му, че трябваше повече емоция да вложи. newsm78
Връщаме се. Канцелирахме всичко.
Преди НГ решаваме, че поне от едната "напаст" ще се избавим... и всичко ще е Ок.
Нищо подобно...
Пак канелираме, връщаме се, каним гости за НГ, идват, Мърчони ме изпохапа и издра за НГ.
Само мен.
Повече за Коледа и НГ, не пътувам никъде.
Елхата е невредима, връхчето така и не се намери... 33uu 

Желая весели и щастливи празници!!!

Не мога да ви изчета... Embarassed

# 339
Честита Нова Година! Да сте живи, здрави вие, семейставата ви и всичките ви четириноги дечица.
Пожелавм много късмет и щастие!

# 340
  • София
Ч.Н.Г.! Бъдете здрави - и хора, и животинки! Heart Exl

Елза първоначално го раздаваше много смело докато бяха еденичните пукания. След 12 ч в голямата пукотевица  се щураше притеснено от стая в стая, но от време на време стъпваше някъде на по-високо, за да има видимост към прозореца и наблюдаваше фоерверките. Хем я е страх, хем й е интересно. Но не посмя да припари до самия прозорец, така от далече й беше по-сигурно.

# 341
За много години, момичета! Да сте здрави, щастливи и да слушат (ха-ха) котаранчовците 😁
Нашият Робин хич не се трогна от гърмежите, ето така изкара цялата нощ 😁

Утрепахме глистите (надявам се), изкара още един и повече не е.
За сега не се е показал в целия си блясък, може би още опознава нас, апартамента.
Не желае да влезе в кухнята 🙄 поглежда през вратата, подвиква опашка и се омита. Може би нещо го притеснява, но още не знаем какво.
Дъщеря ми му е любимка, само я дебне да скочи при нея или да спи, или да играят (разбирайте да раздава ритници и да хапе) 😁
Все още спи по цяла нощ, днес му е първият полуден сам...да видим кое как ще заварим довечера 😁

# 342
Когато, преди години, прибрах моят принц Иван, на първата си Нова година се скри треперещ под леглото. Отдавам го на това, че бе прекарал навън вече една Нова, бездомен. Сега бе много смел, скри се зад гърба на сина си й се направи, че не му пука. Аделин, нали си е малкото дебилче на мама, реагира на пукотевицата точно като глух.

# 343
  • София
Приятелки.

Поздравих ли ви с новата годинавече?
Ако не съм, нека е прекрасна, здрава и изпълнена с любов.

# 344
possessed, това отзад коледното одеалце на зооплюс ли е? Grinning
Нашето стои, потънало в забвение, заедно с легълцето, което ѝ взехме за коледен подарък. Само ги погледна с пренебрежение, побутна ги гнусливо с лапа и си легна на дивана да се ближе Grinning

Общи условия

Активация на акаунт