Любители на Котки - Тема 127

• 48 470
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
  • от Луната
Аз седя на дивана и работя, а той ми ляга на гърдите и се намества да го чешкам по шкембето. Това го прави от известно време и поне 10 мин дневно Wink

А зимата 90% от деня изкарва в на това място, само сменя позите Wink

# 601
  • София
Сиамските котове са ми много на сърце, преди години имах мъжки-Арчибалд. Дойде отнякъде женска сиамка на село, хранихме я, обикаляха заедно, забременя. Арчи я чакаше първо тя да се нахрани и после ядеше той. Тя роди. Улични котета😂

Ooo, какво потомство от майка сиамка и обикновен пич от улицата, тигрова шарка, съм виждала! Малчовците с тигрова шарка, но с цветовете на сиамката - опушено бяло до кафяво, и с едни електриково сини очи! Колко съм се молила да ми дадат едно от тези прекрасничета, не стана работата. Скъсах се от яд.

# 602
Сиамските котове са ми много на сърце, преди години имах мъжки-Арчибалд. Дойде отнякъде женска сиамка на село, хранихме я, обикаляха заедно, забременя. Арчи я чакаше първо тя да се нахрани и после ядеше той. Тя роди. Улични котета😂

Изоставена или подхвърлена е била женската сиамка. Кофти. А Арчи е бил кавалер, обаче явно някой уличен е наделял.

И на мен са ми любими сиамките. Имах преди много години друга сиамска котка. Изключителна умна и възпитана. Веднъж и бяхме забравили тоалетната /при преместване/, отишла и се изпишкала и изакала на сифона в банята. Точно там, никой не я е учил. Едната страна на един диван издраска като малка и веднъж изяде половин пиле свалено от тенджерата на печката, това са всичката и бели за годините. Деликатно, интелигентно, красиво, добро животно.

Затова сега пак сиамка си взех, виждам някои разлики, но малки.
Имала съм и куче /преди котето, в детските ми години/. Обичам и тях. Колебаех се между сиамка и йоркширски териер /като твоя/. Обаче ангажиментът с разходките наклони везните към коте Simple Smile.

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 14:23 от Sweta

# 603
  • Страната на чудесата
Много обичам пухкавите животинки аз, но у дома и аз отключих, а децата са си от малки с алергии и затова животинките ни са избрани така, че да не правят спазми и алергични реакции при стопаните. Защото без животно не съм живяла от 10 клас( тогава си купих куче от стипендията🤣)

# 604
  • София
Добро утро от нашата къща ❤

# 605
  • Leeds, UK
Насладих се на снимки и бели на прекрасни пухчовци.
Оги го мързи много. 😁 Тича от време на време из къщи, вади моливи от моливника и ги пуска на земята. Не се качва по масата, защото не може, но отдавна не ядем с покривка🙂. Сега му смених тоалетната с хартиени пелети. Не е ходил още да видим дали ще ги хареса. Спи нейде из ъглите.
Ето една снимка от вчера

В купичката за вода има нарисувано кранче на дъното, което се опитва ежедневно да извади😁.

# 606
Здравейте,
И аз да покажа поредното любимо място за спане на Ая  Joy

Тук заспива, а после по-някое време се премества при мен на леглото

Всичките пухчовци, които сте показали са прекрасни. Да са живи и здрави  Hug

# 607
  • Страната на чудесата
В действие моите пакостници😁
И за да похваля Демон, вчера съм му затворила по невнимание банята и е стискал половин ден, но не е свършил работа извън тоалетната си. В резултат му се зачерви дупето( като при запичане) и снощи мазахме крем за подсечено гъзе😂
Днес дупето е ок, ама няма да ви го снимам😆

# 608
  • на брега на морето
С глас съм се смяла

Кога да започна да давам на Нала (3-5 месечна е) малцова паста?

# 609
# 610

Новата ни придобивка Blush веднага легна.

# 611
  • Варна
Охо, нови другарки имаме Simple Smile Добре дошли, дами Simple Smile

# 612
Благодаря за топлото посрещане.Преди няколко дни ви открих и много ви се радвам!Да са ни живи и здрави малките съкровища и дълго да ни радват.Това е Тифани красива и проклета Grinning не обича да се гушка,да я галим и не спи при нас(което изобщо не ни харесва).

# 613
Добре дошли на новите попълнения! Simple Smile

Аз искам да попитам как да я науча да използва вратичката на затворената тоалетна,за момента не се справя много добре.

И аз с въпрос откога да давам малцова паста или котешката трева е достатъчна ?
Иначе сме с тази постелка и лапичките й ухаят на жасмин Simple Smile
Скрит текст:

# 614
На някои малцови пасти пише 6м, на други - 12.
Аз на моите трева не давам. Тя дразни лигавицата на стомаха и за това повръщат космите. Равносилно ми е на бъркане в гърлото някак си Confused
Малцова паста давам на Съни от преди да стане на година. По съвсем мъничко и не всеки ден. Нищо лошо не й е станало от нея Simple Smile

Тази тоалетна я пробвах веднъж. Ухае много силно, а топчетата не стават достатъчно твърди. Да не говорим, че ако днес я изчистя само сутринта до утре сутрин е на кал. Но нашите ходят като за пет котки сигурно Joy

Данък от нас. Не, това не е снимката, която пусках преди време. От снощи е, просто обичат да спят в тази поза Grinning

Общи условия

Активация на акаунт