Любители на Котки - Тема 127

• 48 530
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
Моите, след похапване, а и по принцип сега зимата все ги намирам така.
Скрит текст:

Анна-Мария и Мими трябва да се кастрират, понеделник ще ходя да ги записвам. Дано има час за към 15 (след заплата, че са 2 броя). Моя клетка имам, уредих и още една на заем.

Последна редакция: пт, 04 яну 2019, 16:14 от Jerry F

# 406
SleepySadНа мен ми е много мъчно..... През празничните дни бях всеки ден при котаците и ги охранвах. Сега пак на работа..... Sad Оставила съм им запаси с храна, където спят - мазето, за да не им изяждат другите храната. Подозирам, че охранвам доста квартални котаци, защото имам хранилка за суха храна.
В неделя чак ще съм при тях и няма да мога да остана дълго. Само ще ги погушкам и оставя храничка да имат за през седмицата, а другата вече уикенда съм там. Имам си мама и трите й бебета - вече ми се галят, мъркат и свикнаха с мен. Но мисля мама да я кастрирам, че ми е жал да я гледам как бременее и я налазват котаци напролет. Малките се притеснявам дали ще оцелеят.... Много се надявам.
След тези дълги празници и почивни дни много свикнах с тях и сега ми е адски криво. Сутрин като ме чуеха, че съм станала и веднага чакаха пред вратата да ги храня. Нормално ли е? (да ми е мъчно) Rolling Eyes Sleepy

# 407
Ние си имаме квартиранти в стаята за безпарични наематели. Руско и Тигровата. Спят там. Много диви, но знаят кога слагам храната и дойдат, хапнат и беж.

# 408
Взех си я.
Много е жална Cry

# 409
  • Варна
Мдам, докато излязат от упойката е така... Сутринта така се галеше и мъркаше, сега е супер стресната, само подскача. И непрекъснато ходи в тоалетната. Явно мехурът я дразни. Един час вече, не заспива, само обикаля и се кандилка. Но се поосвести де, като я донесохме вкъщи беше по-зле. И твоята ще живне скоро предполагам.

# 410
Спи в транспортната чанта.
Не смея да я пипна.

# 411
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Навън е студено, Топчо си иска лятото. Да се излежава на слънце и наслаждава на живота. Nature Sunny

Желанията на стопанката му са същите Wink

# 412
  • Козлодуй
Късмет и на Кетя и на Елизабет дано да им е леко и да не усетят нищо и бързо възстановяване Simple Smile

# 413
  • Страната на чудесата
Студено е, но в одеалото бива

# 414
  • София
Понякога имат странно поведение, докато ги отпусне напълно упойката.
Джуджи я избиваше на агресия, с часове ръмжа и фуча. Натъпках я в клетката и я затворих в гардероба, до сутринта и беше минало.

Месечинка, дано с това да се приключат проблемите. Стискам палци.

А Демон става по-симпатичен с всеки ден

# 415
Да,ръмжеше при вета .

# 416
  • София
Таня67, никъде не съм написала, че съм извеждала котето без клетка или на каишка. Hands V Напротив - винаги когато е излизал навън е бил в клетката си.
Извинявай! Останала съм с погрешно впечатление.

Здравейте, бихте ли споделили мнения за доктор Стефанов от "Старвет", Пловдив? Simple Smile
Няма да сбъркате! При него ме заведе позната, която редовно му води улични животинки. Останах много доволна, особено след лошия ми опит в Новет. Все пак нямам наблюдения как се справя със сложните случаи.

Бързо възстановяване на Кетя и Елизабет!   Hug

# 417
За колко време израства козина и колко време отнема за да зарасне раната?

# 418
  • Варна
около седмица зараства раната, козината малко по-късно.

# 419
  • София
Милите котарани! Да се възстановят бързо!
Малката лисичка, точно преди седмица кастрирах една 6-7 месечна девойка. Сега е вкъщи докато се възстанови. На третия ден беше пушка и опознаваше апартамента. Един ден се въздържаше от ходене до тоалетна, но тя не се и храни този ден.Пооблиза си шевовете, но не прекаляваше. Сега скача като луда, все едно такава операция не се е случвала, а аз й треперя. Отглеждам я в заведение заедно с още много нейни роднини. И още доста кастрации ни чакат, но няма начин.
На мъжките ми котаци около месец поне израстваше козината.Там рана няма. На Одри вече много й е позараснала за седмица.
Опасна муцуна е Одри:
Боже, колко са красиви всички в темата! Голяма наслада ми доставят!
Демон е велик! А Топчо, мамин сладък, такъв добър поглед!
Блеки е прекрасен! При него е минало леко, с мъжете е така. При дамите е по-сложно, операция си е.
Обожавам всичките ви котове! И пухчето, другар на Демон, разбира се!
Много ми е мъчно в този студ за всички бездомничета! Оставям храна навсякъде. Нека поне ги нахраним душичките! Не можем да стоплим всички.

Общи условия

Активация на акаунт