Любители на Котки - Тема 127

• 48 529
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, и честита нова година. От няколко дни забелязах нещо като пърхут по козината на моята сладуранка и ще се радвам да чуя мнения.
Домашна котка е, не излиза, кастрирана, около 2 годишна. Възможно ли е да се дължи на факта, че не съм я къпала от около година, или трябва да посетя ветеринарната клиника. Благодаря предварително

# 421
  • София
 По-скоро е от храната.
Смени я и давай и рибено масло.
Отделно има добавки за кожа и козина, ако първите две неща не помогнат.

# 422
Сутрин като ме чуеха, че съм станала и веднага чакаха пред вратата да ги храня. Нормално ли е? (да ми е мъчно) Rolling Eyes Sleepy
Нормално е според мен да ти е криво. Simple Smile На мен отсега ми е тъжно, че от понеделник съм на работа и трябва котенцето да стои само почти по цял ден. Виждам го колко е гальовен и как подскача и ни посреща на вратата само 2-3 часа след като е останал сам, а по 6-7 не ми се мисли. Cry
Отделно, че го мисля и как ще пътува утре толкова километри, подготвили сме му играчките, в клетката сме му сложили памперсова пелена, дреха, за да му мирише на нас, тоалетната също ще я вземем, но го мисля.
Мисля и за кастрацията. Кога е най-добре за него, как ще мине, знам, че за мъжките е по-леко и не е толкова сложна като при дамите, но го мисля и се тревожа. Знам и че има още време след като решихме да отложим кастрацията за малко, за да свикне хубаво с нас, знам и че е за негово добро ама ... Тревожа се и отсега го мисля, не знам като дойде време за това какво ще правя. No Mouth

# 423
# 424
Хелоуин, лейдис Blush
Нашето момче продължава да се държи прилично Simple Smile спи по цяла нощ в коридора, надига се чак аз като стана.
На котарачетата, на които са им се случили интервенции, желая бързо възстановяване и окопитване Heart
Другата седмица ще ходим до ветеринаря пак за преглед и евентуално първа ваксина.
Любимото му място се оказва барбаронът, стои като в гнездо и дебне Grinning

# 425
Тути стана- чишна,яде малко и пи вода.
Видимо изглежда много добре.
Вчера ми беше жал като я гледах как залита.
Милата ми душичка.
Някой питаше за котешка трева.
Ние сме с тази:

# 426
  • Варна
Аз питах за трева,  благодаря Simple Smile

# 427
  • София

Най-хубавата коледна топка! 😁❤
Подрежда редовно и прережда! Елхата ни е висока 1,70.
Не помня дали честитих Нова Година? Нека да е здрава! ⭐ И късметлива 🍀

# 428
  • Варна
"Алоу, ти не виждаш ли котката, ма? Затвори таз врата, студено иде и ша падна вътре, баси веее ..." Joy

# 429
  • София
Ох, бе Мира! Цвиля😂😂😂
Браво на Елизабет! Смело момиче е тя.
Коледната топка на В@ня ми е от любимите!
Показвала съм ви и моята такава на елха 2,50😂

# 430
  • Варна
Ох, бе Мира! Цвиля😂😂😂
Браво на Елизабет! Смело момиче е тя.
Коледната топка на В@ня ми е от любимите!
Показвала съм ви и моята такава на елха 2,50😂

Ох и аз падам от смях с вашите Simple Smile Много ни е хубава темата, не ле? Стискам палци на всички, които имат нужда от подкрепа, от сърце Simple Smile

# 431
  • Варна
И Кетя днес яде, пишка, разхожда се, обаче сутринта я водихме на инжекция и пак се шашардиса и се скри под покривката на фотьойла да спи... Дано утре да си е моята Кетя.

# 432
  • София
Ще се оправи Кетя ❤

# 433
  • София
Ше се оправи Кетя, няма съмнение! Сега сигурно толкова много я е страх като види клетката и разбере, че пак ще ходи някъде. Толкова скоро беше всичко, което й мина през главичката. Ще забрави и пак ще си е вашата котарана. Моят Ванчо беше най-социалното коте. След като ходи на кастрация, която мина повече от леко, е доста предпазлив. Усети ли, че някой външен идва в къщи изчезва😂
Появява се, ако гостите се позадържат. Сигурно му писва да се крие. Альо си беше шубе и преди да посети клиниката. Много са смешни като се звънне на вратата. Буксуват в стремежа си да избягат. Никога не са преживявали насилие, чудно ми е от къде е това шубе. И деамата са спасени, но на по 2 месеца. Нито са гладували навън, нито други проблеми са имали. Всъщност греша, Ванчо го намерихме доста обезводнен и със злепнали очички, но се вдигна за 24 часа. Хранехме го с бебешко адаптирано мляко през час. Миличкият, разнежих се❤А сега година и половина, две по-късно е магаре 5 кила😂

# 434

Мога ли да продължа да давам същите гранули?

Общи условия

Активация на акаунт