Любители на Котки - Тема 127

• 48 473
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
Bubalesa, благодаря добре е вече мисля Hug

# 526
  • Варна
Филм ли да гледам или цирка отстрани Joy

Извинявам се ако се повтарям Simple Smile

# 527
Уж отидох само да му купя тоалетна и да разгледам, а се прибрах с безброй неща. Joy
Купих му хоризонтална драскалка, на която да си остри ноктенцата, гранули, с които да опитваме да вкараме нови неща в менюто, четка за разресване и такава при сплъстявания ако се появят и няколко играчки, с които от както съм се прибрала не е спрял да тича и да играе, явно е доста заинтересован.
Цял ден не съм го виждала почти, адски ми беше домъчняло и в момента, в който отключих вратата той дойде и директно ми легна в краката. Като започнах да му вадя подаръците за дето е слушал днес цяял ден и той надничаше и вадеше от торбата. Joy
Не знам как да кача видео за съжаление как налага едната играчка.

# 528
  • София
Служебната котка я оставям вътре в халето сега в студовете, с храна и вода. Хитрушата се настанила върху един стиропорен блок до радиатора и не мърда оттам.
В лабораторията е в пъти по- топло, но не ѝ харесва да е химик.
Ето я прекрасницата ми (малко стресирана и повече любопитна в необичайната обстановка- тук ѝ е забранено да влиза)

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 00:16 от AnyHr

# 529
  • София
Честита да е Кари!!! Чудни и мнооого години да имате заедно!
Аз отглеждам големи калпазани. Голямата драскалка изобщо не я отразяват. Ползват само височината. От най-горното ниво наблюдават. Кефят се на тези от пресован картон, даже много. Яко дерат там, но и боклукът е як😂 Но най-удобни са столивете в трапезарията. Не искате да виждате на какво приличат😂😂😂 Добре, че са бели, та не е толкова очевадно.
И двамата много се кефят на играта с конеца. Гонят го докато успеят да изключат таблета. После ме гледат обвинително “к’во чакаш, пускай пак”. И така може да откарат много време. Само като чуят музиката на конеца и търчат, разпознават я веднага
Мира, какъв ти филм, такова шоу си имаш❤
А такъв Бай Ганьо виждали ли сте?😂

# 530
  • София
 За месец и половина, откакто го имаме, Майки се е удвоил. Ето го нашият Мър (не мога да свикна с името му)  Simple Smile
Скрит текст:

# 531
  • София
Сега ме подсетиха във Фейсбук. Хил'с имат безплатни стартови пакети за малки котета и кученца. Който иска може да се запише - тук. Преди две години и аз ги получих и си хапнаха храната с кеф.  Grinning

Много ми е притеснено! Онзи красавец, който ви показах преди време и който няма как да влезе в мазето ни, защото не може да мине през решетката, не е идвал вече 4 дни. Sad Дано не му се е случило нещо лошо!  Praynig

Редактирам - отворих от любопитство формата за регистрация и прочетох това: "КАМПАНИЯТА ВРЕМЕННО Е СПРЯНА! Чрез настоящата форма се записвате за получаване на нашия бюлетин". Интересно, че жената от Фейсбук току-що беше получила пакета си. Явно са го спрели от Нова година.Sad

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 21:48 от Тaня67

# 532
Много хубави котенца видях в темата, често я чета.
Да ви представя моята Шуши. Преди време питах тук за драскало, отдавна и купих, ползва го с удоволствие, както и другите си играчки. Расте и хубавее за моя радост.

# 533
  • Варна
Шуши е чудна мадмазела Simple Smile Чета през телефона и всеки нов пост се вижда донякъде, трябва да разгъна за да видя до края.
Чета за Шуши и виждам само половин бебешорска опашля, разпъвам поста и гледам голяма бежова красота Simple Smile

# 534
Здравейте! Мисля да взема едни котарак на 1,5г., но разбрах че е болен от "Дясностранен хроничен катарален ринит" и вече месец не можел да се оправи, имал секрети от нослето. Някой сблъсквал ли се е с това, опасно ли е, може ли да се излекува? Благодарен съм за всякаква информация.

# 535
Ангелче "Точица" си търси постоянен дом. Изключително мило, любвеобилно, галещо се и мъркащо същество. В момента е при човек, който я гледа само за няколко дена, но няма възможност за повече.

На колко месеца е? Много е сладка.

# 536
Съжалявам, но не мога да бъда полезна, не съм се сблъсквала с подобен проблем, дерма. Hug
Открийте котката:
Скрит текст:

Успях да го издебна докато се подготвяше да нападне една въжена мишка. Joy

# 537
  • In the land of Never Never
Имам въпрос - трябва ли да се обезпаразити котката преди ваксиниране, или да се съблюдава някакъв интервал между ваксинирането и обезпаразитяването? Трябва да ваксинирам моите и не знам как е най-добре да постъпя. Благодаря!

# 538
  • София
Когато прибрахме нашето коте от улицата, ветеринарната клиника му остави една седмица между обезпаразитяването и първата ваксина.

# 539
По препоръка на вет аз оставям промеждутък от 10 дни между обезпаразитяване и ваксина.

Да ви питам сега след като Изи е кастрирана ,кога мога да я почистя малко ,мислех за къпане,но в тоя студ няма да стане и имам едни мокри кърпички за животни от ДМ.
И колко време трябва да мине за да мога да й сложа пипета ?

Общи условия

Активация на акаунт