Любители на Котки - Тема 127

• 48 485
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
  • на брега на морето
Демон няма ли си блузка, елече??? Joy

Таня, махай новото одеало Blush

# 571
Охх, и аз го мисля това с терасата за лятото. Досега постоянно съм ги държала отворени балконските врати ама сега като е вкъщи малкият господин не знам какво ще правя като се стопли времето. Постоянно иска да излиза на терасата и да се качва по парапета, а като е сам по 6-7 часа на ден направо не ми се мисли...Апартаментът, в който съм е на втори етаж като под него има площадка, защото има магазин. Тоест спокойно от терасата ни може да скочи на площадката и да се разхожда(няма опасност да се нарани), но е доста широка и ме е страх да го пускам.

# 572
  • София
А от площадката ще скочи на земята и чао коте.
Много ги биваза бегълци.
Мрежа си трябва.

# 573
  • София
Мрежата сигурно е най-полезното нещо, което сме купували за котката. Стои си навън, тя си се кикерчи върху нея както и скимне и - живот!

Мишелин, благодаря.
Обясниха ми да заменя постелката с ориз, защото не попива бързо и имам време да изтегля течност със спринцовка.

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 22:04 от В@ня

# 574
  • España
И аз преди време питах как да спра Лиса да се качва на масата. Пробвах метода с тиксото от първия пост, сега не се качва, поне пред нас де. Имам съмнения, че през ноща проверява какво има отгоре.
Не е само Лиса такава поспалана тогава и други спящи по много има- успокоих се.

# 575
  • Козлодуй
В@ня, какво и е на Ангелинка че трябва да взимаш урина? Много се натъжавам като чуя за болно коте - дано всичките ви любимци да за здрави Наистина Демон е много красив на последената снимка но без дрешка Simple Smile
Мърки все гледа да се скрие на необичайни места имам чувството че иска да измръзне и да ни отърве от себе си и аз съм и приготвила на парното възглавнички за стол и като легне на плочки я премествам на топла подложка за съжаление не мога да я наблюдавам непрекъснато но тя и не мърда където я оставя няма сили за нищо

# 576
  • София
Ами не е болна, но лекарите искат да са сигурни, защото има изменения в показатели в кръвта.

# 577
  • Козлодуй
Дано да е здрава Simple Smile Дано всички котета да са здрави Simple Smile

# 578
Откога се дава малцова паста ?Или котешката трева я замества ?

# 579
  • Пловдив
Бела пътува в пласмасова клетка от дебела пластмаса и метална вратичка, доста е стабилна. Пътува в месеца по 2-3 пъти, но кратки пътувания по 20-тина километра. Вече 4 години пътува с нас и така и не свикна, че не е страшно. В момента, в който започнем да приготвяме чанти и раници и разбира, че ще пътува и се скрива. Smile

Много обича Бела топличкото, откакто е около 22 градуса вкъщи все гледа да е гушната до мен.
Сложили сме нейната табуретка до парното и обикновено е там, но понякога обича да е ей така

Вчера взеха офисната маца от Немски кастрационен център в Пловдив да я кастрират.
Ще ни я върнат в петък. Дано всичко мине добре, после ще трябва да не я пускаме навън известно време, че е много студено.

# 580
  • Страната на чудесата
У дома е около 24 градуса, вътрешен топлофициран южен апартамент. Затова и Демон се мотае гол, а ние по тениски и шорти😁

# 581
  • Козлодуй
На 24 градуса аз съм с няколко дрешки навлечена а тениска слагам на 27 и нагоре та гледам и същото и за котката да е топло ама тя напоследък не може да диша ветеринара каза че когато метастазира в белия дроб ще стане най-лошото и проклетия тумор вече много бързо се разраства въпреки лекарствата затова се задушава иначе не я боли като и даваме лекарства ама много бавно яде точно заради дишането
Изгледах филма за котките в Истанбул и съм потресена че по-голямата част умират от тумори - там имаше една жена която показваше снимки на първата и котка която гледала облечена като Мърки и починала от тумор и после тази жена се грижи за болни котки и все търси коте с такъв характер като нейното и вече е разбрала че няма друго такова - потресена съм - този филм е върха има го и в торентите на български който желае може да го потърси
Очевидно че и ние хората се храним с боклучава храна и котките също от това се разболяваме от рак много Е-та са канцерогенни

Последна редакция: ср, 09 яну 2019, 11:12 от pvacheva

# 582
  • София
Тези тумори при котките не са ли хормонално обусловени? Те нямат менопауза, но при ранна кастрация би трябвало да се сведе този риск до минимум.

# 583
  • Козлодуй
Най-вероятно причините за туморите са комплексни да не дава господ на никой такава гадост

# 584
Тези тумори при котките не са ли хормонално обусловени? Те нямат менопауза, но при ранна кастрация би трябвало да се сведе този риск до минимум.
Моята Яна почина от старост, не беше кастрирана, роди на преклонна възраст моята принцеса Марта. Никога не съм я водила на лекар, тумори нямаше. Съдба, или просто полууличния й живот й дари това здраве. Защото уличните животни Господ ги пази.

Общи условия

Активация на акаунт