Любители на Котки - Тема 127

• 48 464
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
А към коя марка малцова паста да се насоча?

# 616
Аз им давам от тази на ДМ. Малката я обожава, Сиси не яде никакви, та така. Тази е евтина, харесва се от едното добиче, а и предполагам не е толкова концентрирана (не съм им чела състава), а те са с къс косъм, а и не се давят от топки в стомаха, та нямат чак такава нужда Simple Smile

# 617
  • Шумен
Тази на ДМ си беше добре, обаче в момента има само витаминна паста, не и малцова. Малцовата на ДМ беше със сирене и не е по вкуса на всяка котка.

# 618
А тази витаминната става ли за малки котета ?

# 619
Аз не мога да я разбера нашата луда котка с малцовата паста. Когато започнахме да ѝ даваме в началото я омиташе с кеф, само като чуеше шкафчето, в което я държим, да се отваря и идваше и започваше да мърка. После изведнъж спря да иска, реших, че може да се е развалила пастата, взехме нова, и от нея не иска. Сега преди няколко дни открих, че имам една тубичка, бях купила от зооплюс комплект витамини и малцова паста и тубичката с малцовата я бях забравила в кутийката. Дадох ѝ и с такъв кеф си я облиза, чак мъркаше, след два дни ѝ давам пак, помириса и побягна като вампир от чесън. Може би донякъде е защото очакваше консерва и остана разочарована, ама странна работа...котешка Grinning

# 620
  • София
Наш Барни толкова леко понесе кастрирането, че чак не смея да се похваля. Не му се наложи слагане на яка, не се е чистил там прекомерно. Поисках да му сложат чип (така и така ще е приспан за малко), и тук вече стана смешно: оказа се, че системата с чипирането работи само за кучета, та в крайна сметка Барни в "сървърите" вече ще се води куче. Ъпгрейднахме го, един вид Joy.

# 621
Да, това е голяма простотия - във Варна поне ги записват като куче порода "котка" Grinning Иначе ако не се лъжа, е задължително да има чип, особено ако ще пътува в чужбина, но защо да имат графа за котки, то е много сложно... Grinning

# 622
  • In the land of Never Never
Моите не ядат малцова паста - извръщат се с презрителен вид, от типа на - кво ми даваш? Купешката трева също в някакъв момент престанаха да ядат - вече няколко отгледах, и после изхвърлих, различни, явно не зависи от марката. Сега или откъсвам и им нося стръкчета от някое чисто място отвън - понякога я изплаквам, ако се съмнявам, или изваждам с нож или лопатка чимче трева с корена, от чисто място, и я засаждам в саксия на балона - тази я пасат с удоволствие.

# 623
  • София
Чип трябва и за да се застрахова котето. Аз искам медицинска застраховка да й направя на Елза, но това с чипирането ме спъва.

Сутринта й сервирах печена тиква на горката. А на мен си сложих от нейната закуска. Разсърди ми се много и не прие извинението. Laughing Дреме й, че аз съм недоспала. Sleeping

# 624
  • Шумен
А тази витаминната става ли за малки котета ?

Не знам, аз не съм купувала от нея, защото моят котарак е дългокосмест и му е необходима малцова. Предполагам, че не би трябвало да има проблем, ще даваш по-малко от сантиметър.

# 625
Благодаря ви за мненията.
Ние другата сряда сме на вет,да видим как върви зарастването на раната.

# 626

Сутринта й сервирах печена тиква на горката. А на мен си сложих от нейната закуска. Разсърди ми се много и не прие извинението. Laughing Дреме й, че аз съм недоспала. Sleeping

Нашето обожава печена тиква, за сметка на това не е фен на гранулите, които получава сутрин, така че при нас тази размяна би била повече от добре дошла Grinning Grinning

# 627
И аз мислех,че моята си пада само по паучове и консерви,но като й огладнее гъзинката яде и гранулите.
За ден горе-долу изяжда дажбата си.
Искам я малко да напълнее,но може би това ще си стане от самосебе си,заради кастрацията.

Ивекс ,къде се изгуби ?

# 628
  • Варна
Кетя горката беше свалила над половин кило с тези няколко дни неядене и сега наваксва здраво. Основно паучове, гранулите не ги искаше изобщо (специални диетични), но ги прояде. Беше към 4 кг преди операцията, а тази сутрин я теглих 3,500, това след 2 дни ядене, значи е била по-малко. Коремът и беше направо хлътнал. Тя обича много трева, садя ѝ, обаче през зимата расте прекалено бавно и не мога да я опазя от нея, докато се покаже стрък го пасе. Не е повръщала от трева, иначе като цяло е склонна да повръща, явно стомахът ѝ е по-кекав. Малцова паста съм давала навремето, не я искаха нито тя, нито Ленчето.

# 629
  • София
Ние кога да минем на гранули за кастрирани котки? Сега или след като направи година? В момента купуваме храна за малки котета до 12 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт