Обсъждане на имотни обяви-7

• 45 879
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
Към днешния пазар обявата си е напълно адекватна. За 4-стаен апартамент с три спални, хол с прилични размери и 2 бани в хубава сграда, в хубав квартал (Лозенец е един от скъпите квартали) цената не е висока. Отделно апартамента е напълно обзаведен и готов за нанасяне.

Да де, ама на мен не ми харесва. Холът може да е широк, ама е нефункционален - как се гледа телевизия с извит врат и то само от двама души? Мебелите също не са луксозни (кухнята е с термоплот и нищо особено, тази холска масичка, дето трябва да се навеждаш за да си вземеш чашата, табуретките и т.н.). Да не говорим за липсата на адекватен обем шкафове.  Според мен човек с възможности, освен ако не е много мързелив или на зор, едва ли ще се възхити от този интериор. Иначе да - окачени тавани и мазилки/тапети дал бог, ама това не прави един апартамент луксозен.

# 136
Към днешния пазар обявата си е напълно адекватна. За 4-стаен апартамент с три спални, хол с прилични размери и 2 бани в хубава сграда, в хубав квартал (Лозенец е един от скъпите квартали) цената не е висока. Отделно апартамента е напълно обзаведен и готов за нанасяне.

Да де, ама на мен не ми харесва. Холът може да е широк, ама е нефункционален - как се гледа телевизия с извит врат и то само от двама души? Мебелите също не са луксозни (кухнята е с термоплот и нищо особено, тази холска масичка, дето трябва да се навеждаш за да си вземеш чашата, табуретките и т.н.). Да не говорим за липсата на адекватен обем шкафове.  Според мен човек с възможности, освен ако не е много мързелив или на зор, едва ли ще се възхити от този интериор. Иначе да - окачени тавани и мазилки/тапети дал бог, ама това не прави един апартамент луксозен.
Луксозен го прави местоположението, общите части на сградата, броя спални и бани, и сравнително приличния по размери хол. Настилките и таваните са бонус, а мебели и тапети всеки може да си ги смени по свой вкус. Пак повтарям 367 000 евро не са толкова много за апартамент с три спални в скъп квартал и хубава сграда. П.П. Сериозен минус поне за мен е липсата на гледка, но цената отразява този недостатък, ако имаше просторна гледка щеше да е още по-висока.

# 137
  • София
Няма изгледи за овладяване на лудостта...
Чудя се подобни обяви на какво разчитат. Че и паркомястото на допълнителна, нереална цена...

https://www.imot.bg/1e154642276421436
Адекватна друг път.Добре,че има доволно перящи пари,че да вървят такива имоти.Толкова престижните квартали в София затъват все повече,но още има вярващи в престижността им. Лошо няма.За всеки луд има баница.
За тия пари из Европа,ще си купиш къде къде по хубав имот/къща,а и да печелиш от него, ако е в туристическа дестинация.
25хилЕ за гараж Flushed.

# 138
  • София
Тъй като си нямаме тема стара София, малко офф, че възникна голям спор - коя е голямата сива сграда на север от Дондуков?

Скрит текст:

# 139
# 140
Може ли линк на каква карта гледаш стара София така на 3d? изглежда доста готино.

# 141
  • София
И моя отговор натам клони, ама ме оборва един набор на снимката, че имало казарми в онзи район.

# 142
  • София
Може ли линк на каква карта гледаш стара София така на 3d? изглежда доста готино.
Много е яко, нали? От форума Градски транспорт е, имат секция за ретро снимки.

# 143
Ако става въпрос за царските казарми, те и в момента съществуват (бяха ги запалили наскоро) и са около Панайот Волов и Васил Левски. Според мен се виждат на снимката, образуват квадрат с червени керемиди, а зад тях има две празни полета.

Не били казарми, а конюшни, моя е грешката, но сградата определено ми прилича на ИСУЛ.

# 144
  • София
Ако става въпрос за царските казарми, те и в момента съществуват (бяха ги запалили наскоро) и са около Панайот Волов и Васил Левски. Според мен се виждат на снимката, образуват квадрат с червени керемиди, а зад тях има две празни полета.
Царските конюшни са карето. Отивам да ровя историята на ИСУЛ, че дядото е твърдоглав.😆

# 145
  • София
Тъй като си нямаме тема стара София, малко офф, че възникна голям спор - коя е голямата сива сграда на север от Дондуков?

Скрит текст:

Исул се явява преди тази сграда,ако гледаме съвременна карта и старата карта,но пък сградата по форма е почти едно към едно с ИСУЛ.

# 146
# 147
Цитат
Скрит текст:
Едвам разпознах СУ, но пък си виждам родното блокче. Simple Smile Не знаех, че университетът е бил строен на части.
Скрит текст:

За дядото: http://stara-sofia.blogspot.com/2011/08/blog-post_29.html

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 16:00 от bubbata

# 148
Исул на съвременната карта се явява някак по-близо, защото перспективата на снимката е по-различна. Стара болница е това и със сигурност трябва да фигурира на снимката. Ако няма друга такава - значи това е тя. А дядото не виждам как ще го обориш Grinning !

# 149
  • Вече на светло в София
Здравейте. От известно време гледам обяви за продажба на ап. Не съм много наясно с процеса. Попадам на обяви в които пише че са сама за клиенти на.... еди кой си, като тази която е само за клиенти на Нов дом
https://www.imoti.com/pcgi/details.cgi?ida=1c153976254839419& … earchres=dirp5k71
Това какво означава? На други обяви срещам в текста ----- чертички или .....точки, т.е някак си не прочита целия текс и те само за клиенти на ....някой си. Може ли някой да ми разясни защо го правят? И още 1 въпрос - какъв е нормалният % който брокера взима от купувача?

Общи условия

Активация на акаунт