Обсъждане на имотни обяви-7

• 45 902
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
Според мен цената е в лева - 120 хил.лв.А то панелите не са ли по 8 етажа, тук пише 8-ми от 9.

# 166
A аз си помислих, че ми е забил компът, понеже цъкам за следваща снимка, а нищо не излиза Joy

# 167
  • София, Bulgaria
Според мен цената е в лева - 120 хил.лв.А то панелите не са ли по 8 етажа, тук пише 8-ми от 9.

Има и на 9 етажа. Някъде е да речем 2 или 3 входа на 8 етажа и 1 вход на 9 етажа...

# 168

Използвам случая да кажа, че това е един от редките случаи, в които става дума точно за луксозен имот - и като локация, и като размери.

# 169
  • В планината / На морето
Ричи, стига глупости, смешни сте с подобни изказвания.
просто имам такива стаи , с ъглови прозорци, та знам от опит как е, макар ,че моите са конструктивно по-добре проектирани и по-малки от тези на снимката

Последна редакция: сб, 05 яну 2019, 15:21 от RichiRich

# 170
  • София
Ако се забавите, някой ще ви изпревари...бързайте!!! Гореща оферта!!!:plus1:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15466009316554 … k=4bfnr0&f1=1

Двустаен панел 76м2 няма по нотариален акт.
Тази обява е нагледен пример, защо някои хора трябва да работят с брокери....

# 171
Запис да ви следя!

# 172
Двустаен - 59,36 м2 в ж.к. Дружба 1
34900 €

https://www.olx.bg/ad/dvustaen-59-36-m2-v-zh-k-druzhba-1-CID368- … D.html#bdef659dfe

# 173
  • София
Щом е срешу Фантастико в Дружба 1, значи в циганските блокове

# 174
  • на земята
Здравйте да споделите за кв.Драгалевци,ул,,Ябълкова градина мисля беше,как е като място,като цяло нещо за мястото,гледахме един апартамент  тези в близост,та събирам мнения за квартала.
Благодаря много

# 175
на вас как ви се стори?

# 176
  • на земята
на вас как ви се стори?
Апартамента ни хареса,но за квартала не бях хдила никога и нямам идея,на пръв поглед е едно ,а за живеене явно друго ,затова попитах,честно казано малко снобски ми се видя,но не мога да изкажа мнение,без покритие ,няма да е честно затова и попитах.
Мерси

# 177
просто имам такива стаи , с ъглови прозорци, та знам от опит как е, макар ,че моите са конструктивно по-добре проектирани и по-малки от тези на снимката
Аз в хола имам сумарно 4-5м стени, всичко останало са френски прозорци, изток , юг, запад, това ми е най-топлото жилище до сега в живота, след едно южно епк с ТЕЦ в стрелбище Wink

# 178
Аз в хола имам сумарно 4-5м стени, всичко останало са френски прозорци, изток , юг, запад, това ми е най-топлото жилище до сега в живота, след едно южно епк с ТЕЦ в стрелбище Wink
[/qu
топло е ама през лятото

# 179
Апартамент в селата Бояна и Драгалевци е голяма глупост според мен.

Общи условия

Активация на акаунт