Говорим си за "Свръхестественото", "боговете" и Човека #3

• 30 915
  • 807
  •   1
Отговори
# 390
  • Чужбина
Ето ви ремоут вюинг за Моисей:

Принцесата е известна в тия среди.

# 391
Първо обекта е неизвестен за наблюдаващия го.
Второ не го виждаш реално, а усещаш как е като форма, структура, материал, цвят и т. н.
За мен това означава, че ти се 'свързваш' с този обект. Това не е ли опасно? То вярно, че имаш само координати и съответно това 'свързване' може и да не е толкова 'здраво', но след като виждаш и структурата, както прочетох и в примерната сесия от онзи форум, че сферата била куха. Може би все пак се осъществява някаква връзка директно с обекта. Ако свързването е чрез акаша, то не ви ли обучават и как да не влияете на обекта, който наблюдавате? Т.е. ако горните ми разсъждения са верни, би трябвало да има протоколи (правила) за 'невлияене' на наблюдавания обект. Има ли такива?

# 392
  • Мадрид / София
Или можеш или не ,имаш капацитет и го развиваш или няма нищо.
Всеки го има, по рождение ни е дадено, друг е въпроса дали искаш да го развиеш.
Ако искаш, мога да сложа нещо в една кутия и ти познай какво е? Simple Smile Обаче да направим така - заснемам поставянето на обекта и показвам клипа на трети човек от форума, който ще е рефер. След 24 часа, ако искаш и повече - за мен е все едно, отгатваш и аз ще кажа дали е вярно. Реферът ще потвърди.
Мога и да ти задавам стимулиращи въпроси. Но предполагам, че ефектът е по-голям, когато е на живо.
Би било интересно. Дай да пробваме.
Магдалена, да има протокол, по който се записва полученото усещане по точно определен ред и след това се сравнява с "оригинала". За опасност?  Не не мисля, че има някаква опасност. Все пак не навлизаме във забранени води.

# 393
Елеонора, искаш ли да си рефер - записвам клипче как слагам нещо в кутийка и ти го пращам. След време проверяваме резултата от екперимента?

А кутийката трябва ли да е специална - малка, голяма, бяла, цветна и т.н.? Или е все едно? И да я държа ли на открито, или може да я сложа в шкаф/чекмедже?

# 394
  • Чужбина
Елеонора, искаш ли да си рефер - записвам клипче как слагам нещо в кутийка и ти го пращам. След време проверяваме резултата от екперимента?

А кутийката трябва ли да е специална - малка, голяма, бяла, цветна и т.н.? Или е все едно? И да я държа ли на открито, или може да я сложа в шкаф/чекмедже?

Of course!

Ще направя, каквото кажете, момичета! С вас съм! Hug

# 395
Още сега ще снимам, дано не избера нещо трудно Wink Ако има изисквания към съхранението на кутията, ще кажете; иначе я слагам в гардероба.

# 396
  • Мадрид / София
Не ми казвайте какво е нито къде е.
Петя, когато си готова, дай ми 8 произволни цифри, това ще е кода.

# 397
# 398
  • Мадрид / София
Чудесно. Почвам.

# 399
  • Чужбина
Кажете, ако има нужда нещо конкретно да правя.

# 400
  • Мадрид / София

Ето протокола, нека да сравним резултата.
Не ме съдете строго, че още съм в началото. 😊

# 401
  • Мадрид / София
Казвам, че няма емоциомално натоварване СПОКОЙНО

Обекта е с кръгла форма и обем. Червено отгоре. Вътре има друг обект.

Обекта не е жив.

Направен е от човека. Не е натурален/ природен.

В закрито пространство е.

Няма движение, енергия

Вероятно е поставен на плот, твърда повърхност.

# 402
  • Чужбина
Да, така се прави римоут вюинг, както е показала Ангела. Гледала съм няколко клипа на известни вюъри, които имат много голям процент познаваемост.

# 403
За някои неща си права, за други не. Кажи нещо повече - каква е повърхността (гладко или грапаво), колко е голямо (примерно в сантиметри).
Ако искаш, помисли до утре. Да ти кажа ли за какво си права, за да се насочиш?

# 404
  • Мадрид / София
Повърхността я усетих твърда и гладка, полирана. По- скоро дълга и тясна. В сантиметри около 50-60 на 30. Нещо такова. Покажи ми какво е, аз ще се ориентирам до колко е правилен отговора.

Общи условия

Активация на акаунт