Говорим си за "Свръхестественото", "боговете" и Човека #3

• 30 913
  • 807
  •   1
Отговори
# 480
Прочетохте ли линка?
Осъзнахте ли какво казва Аш?
Щото на мен ми се размиват нещата..
В смисъл..Аз отдавна говоря,че времето е енергия,а материята е пространство,и че човекът в неговата аура е манифест на единството при всяка дуална изява.
Време и пространство са дуалния облик на ЩО/Абсолюта,точно както + и -,черно и бяло,ден и нощ и т.н

Аурата на човекът ведно с физ.тяло съответства на пространство(лична сфера която е едновременно и съзнание и материя (и енергия,но не точно)
Вибрациите,движението на нишките от които е съставена цялата композиция наречена "човек",това вече е времето.Самото движение/пулс,вибрация/,обуславя наличността на фактора "време".Това е и енергийния аспект.
Пространство-подреденост и форма на първичните частици
Време - движение,трептене на частиците.Интензитета и амплитудата на вибрацията задават скоростта на времето
И сега интересното - Кое е нещото което определя продължителността на времето?Т.е. кое е това което поражда вибрациите,как и защо?

Дъвка за ума,ваш ред е:)

# 481
  • Мадрид / София
Казаха, че е действащ министър все още.

Тоя ли:

Мисля че да.

# 482
Прочетох интервюто до половината - по-късно ще довърша. На мен ми е сложно и честно казано ми е трудно да си представя какво точно е правил този човек, докато е бил "на работа" в проекта. Още от началото - като казва, че се е родил на определено място, за да го следят по-удобно и са го подхванали от петгодишен...
Както и да е - за времето: самото време е нещо реално съществуващо (уточнявам, защото някои хора твърдят, че е условно, но това не е така). В противен случай нямаше да може да се разтяга и свива - нещо, което се изучава от физиците, във връзка с черните дупки. А вече кое го контролира, е твърде сложен въпрос - ако това се знаеше, щеше да се прилага за практически цели. Може би древните са знаели - според Мулдашев, планината Кайлас е древен механизъм, който изкривява времето, но на него не може да се вярва съвсем...

# 483
Времето не се разтяга и свива(това се случва с пространството.Времето може да се ускори или забави.
Темпо означава ритъм.
От там и понятието "темпорален фактор"

В статията става дума за изкуствено създадена времево-пространствена рамка

# 484
  • Русе
Вибрациите са преносът на енергията, посоката в пространството. Съзнанието би могло да я определи

# 485
Не
Вибрациите пораждат енергията,движението на материалните частици,водят до проявата на другия им аспект-енергия.Насоката/вектора/ идва от естеството на импулса който поражда вибрирането
Но,човечеството отказва да назове "материя",частиците които са в по-бърз режим на трептене,при все,че ...материя/тъмна материя/антиматерия..Уж,да,ма всъщност -не.
Бавни трептения -бавна енергия и обратното
Амплитуда на вълната при вибрация: Голяма амплитуда -мощен импулс,слаба амплитуда -слаб импулс
Може да имаме:

1 Вибрация с малка амплитуда,но висок интензитет на трептене,т.е., - слаб импулс,но с бърза вибрация
2 Може - силен импулс,с бавна честота
3 Силен импулс-бърза честота
4 Слаб импулс и слаба честота на трептенията

Общо 4 вариации..

Ели,ако си спомняш темата ми в АА и схемата с триъгълниците които правих.Основните са 4 типа..Т.е.отново говорим за същото нещо.

Аурата е пространството,ритъмът на сърцето е времето(много образно казано).
Докато сърцето бие,т.е. докато има време(движение на частици) ще има и пространство.
В момента в който движението/трепетене/ритъм/темпо/ се преустанови,спира времето и частиците клистаризират и се формата/пространсвото се разпада

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 15:08 от Какво?

# 486
Това е извадка (най-интересното) от official hearing на бившия канадски министър:
https://www.youtube.com/watch?v=hgUYEQ_2QpU

а тук е цялото изслушване, но той и доста чете от някаква книга. Аз отдавна го бях гледала.
https://www.youtube.com/watch?v=LcbCafpvIT0

# 487
Това с разтягането и свиването май съм го запомнила точно от Мулдашев, който коментира Кайлас и огледалата на Козирев - той използва тези термини. Но неговите теории са меко казано странни - има вероятност просто да е писал каквото му дойде.

# 488
  • Чужбина
Такааааааа ... значи за времето ... цитирам болднатия текст в статията:

"Личното ми мнение, което се базира на собствените ми преживявания с времевия океан, гравитира около схващането, че времевия балон е изкуствено създадена структура. Дългогодишната ми работа в сфери, които се простират много отвъд типичните човешки ограничения потвърждават това. Самият проект го създаде. Начинът по който усещаме времето сега се дължи на тази изкуствена намеса. Концепцията ни за време е напълно променена. Рестрикциите, които самото време като понятие налага, са били съвсем различни в „миналото“. След намесата чрез проекта, възприятието ни за минало, настояще и бъдеще също са силно изменени."

Айнщайн казва за времето, че миналото, настоящето и бъдещето всъщност са сега. Така че, тоя момък не казва нищо ново. Не, той казва, че някой е създал изкуствено времето. И кой го е създал?

Интервюто ми е, меко казано, наивно. Повтаряне на едни и същи неща, които са били казани от други "участници" в разни проекти. Много станаха тия "участници" ... то направо целият американски народ е участвал в някой друг проект. И почти всеки е жертва на майнд-контрол.

Иначе, за въпросните твърдения нЕма кьораво доказателство - всичко прилича на приказки на изтрещели хора, гледали всичкото фентъзи и sci fi, произведено през последните 30 години.

И аз сега да задам един въпрос - какво полезно за мен ми казва тоя пореден участник в проект?

Май нищо.

Колкото са канадския министър - тоя дЕдо е бивш министър и то отдавна бивш.

И сега идва въпросът - въпросните извънземни що постоянно кацали на Земята? За какво му е на някой да идва лично и физически на планетата Земя?

И що така уж правителството крие, пък не са намерили начин да запушат устата на тоя дЕдо?

# 489
Аз заради това гледам Проект Синя книга - нали уж е по истински случаи, за да добия по-ясни впечатления и да си съставя мнение (фантастика е, но има силен документален елемент).
Сигурна съм, че много от хората, които са виждали извънземни, са нормални и не лъжат, но има и такива, които ме оставят без думи. По Хистори ченъл излъчваха един панел (от конференция, посветена на НЛО), на който присъстваха Цукалос (тоя човек е трябвало да се прекръсти), фон Деникен и други. Питаха публиката дали някой е виждал НЛО и извънземни, и ако да - да вдигнат ръка. Гора от ръце. Изкарват един да говори пред всички - той направо ги втрещи - каза, че от малък е отвличан десетки пъти и е използван за разплод - за създаване на хибридна раса. Лицата на хората от публиката замръзнаха - личеше си, че всички си мислят това, което и аз....

# 490
  • Чужбина
Аз заради това гледам Проект Синя книга - нали уж е по истински случаи, за да добия по-ясни впечатления и да си съставя мнение (фантастика е, но има силен документален елемент).
Сигурна съм, че много от хората, които са виждали извънземни, са нормални и не лъжат, но има и такива, които ме оставят без думи. По Хистори ченъл излъчваха един панел (от конференция, посветена на НЛО), на който присъстваха Цукалос (тоя човек е трябвало да се прекръсти), фон Деникен и други. Питаха публиката дали някой е виждал НЛО и извънземни, и ако да - да вдигнат ръка. Гора от ръце. Изкарват един да говори пред всички - той направо ги втрещи - каза, че от малък е отвличан десетки пъти и е използван за разплод - за създаване на хибридна раса. Лицата на хората от публиката замръзнаха - личеше си, че всички си мислят това, което и аз....

Под "виждали НЛО" трябва да се разбира всеки, който е виждал нещо, което не е приличало на самолет. Това нещо може да е било абсолютно всичко, нали така.

А такива "отвличани" изтрещеняци ... някой да извика докторите!

За какво им е на някакви извънземни да отвличат хора и после да ги връщат? Те много хуманни тия извънземи. Пък и забравили да "изтрият паметта" на въпросния субект и той помни, какво са правили с него.

С една дума - вярвам на хората, че били видели нещо, но не вярвам на откровено психично болните, дето били отвличани за разни експерименти.

Пък на ония, дето били подложени на майндконтрол ..., скромното ми мнение е, че са за риза с общ ръкав.

# 491
  • Мадрид / София
Факт е, че когато публично някой разказва за НЛО и извънземни, излизат учени, които опровергават очевидното. Тези учени им се плаща за да опровергават. И това го казват хора, които са били в системата и го знаят от първа ръка.
Сега, за да свърша много работа и влеза в границите на определено време мога да го разтегля за да побере обема на тази работа. Метода работи, но какво става и кое какво е - не знам. За мен времето е разтегливо. И минало и бъдеще са сега също е вярно.

# 492
И в Проект Синя книга, от армията наеха д-р Хайнек точно за да замазва очите на обществеността. В сериала, обаче го изкарват много наивен - почти през цялото време той смята, че е нает, за да разследва случаите - едва в последните епизоди започна да загрява Simple Smile

# 493
  • Чужбина
Факт е, че когато публично някой разказва за НЛО и извънземни, излизат учени, които опровергават очевидното. Тези учени им се плаща за да опровергават. И това го казват хора, които са били в системата и го знаят от първа ръка.

Добре де, защо, по дяволите, едно време хората не са били отвличани от извънземни, а сега, изведнъж, почнАха да ги отвличат?

Плащат им, за да опровергават - колко наивно. На мене, без да ми плащат, мога да ги опровергая.

Ето, зададох няколко релевантни въпроса, но никой не иска да ми отговори:

1. Защо им е на някакви извънземни да идват на Земята?
2. Защо няма кьорава снимка или видео на въпросните извънземни? В днешно време всеки ходи по улиците с моб. телефон с камера?
3. Какви са тия извънземни, дето отвличат хора, а после ги пускат да разказват за "преживяванията" си?
4. Какви са тия "участници" в майндконтрол проекти? Половината американски народ е участвал в разни проекти. Организаторите на разни проекти явно са толкова малоумни, че пускат "участниците" на свобода и ги оставят да си разказват за "преживяванията" си. Аз ако съм ... директно ги ликвидирам. Но явно правителствените организации се ръководят от пълни идиоти.

# 494
Мога да предположа отговорите на някои от въпросите:
Защо преди не са били отвличани хора? - Отвличани са. Има много приказки за змейова невеста и самодиви (по нашите ширини) и за елфи (на запад - отвличат човек, после го връщат и се оказва, че са минали няколкостотин години).

Защо не трият паметта на отвлечените? - Защото ни имат за нещо толкова долно, че не си струва да се занимават с нас. Взимат си пробите, или каквото там им трябва и пускат опитното зайче, без да се интересуват какво ще стане.

Защо идват? - На този въпрос не може да се отговори с нашата логика. Едно време ацтеките и маите са мислели испанците за богове. Предполагали са, че пристигането им в техните земи има някаква висша цел, а те просто са отишли да грабят ресурси. Така че, може и при извънземните да има такъв момент.

Общи условия

Активация на акаунт