Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са кондиломите и как могат да повлияят на раждането?
Кои са най-популярните марки столчета за кола за бебета?
Какви са симптомите на контракциите и как да ги разграничим от други видове болка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са кондиломите и как могат да повлияят на раждането?
-
Кои са най-популярните марки столчета за кола за бебета?
-
Какви са симптомите на контракциите и как да ги разграничим от други видове болка?
-
Какви са препоръките за възстановяване след раждане?
-
Как мога да облекча киселините по време на бременност?
Много ни е трудно да го измислим и все още нямаме. Има един вариант, но на мен малко ми звучи като компромис, защото нищо не ми носи като смисъл, и малко се притеснявам, че ако не измислим друго и имаме три дена в болницата да го запишем ще сме притиснати да го използваме. Пък името си е важно, носи си определена енергия и оставя впечатление. Вие как направихте своя избор, важно ли ви е да носи някакъв специален смисъл или е достатъчно само да звучи добре?
Не иска да го кръстя на него. Аз пък съм против да се кръщава на дядовците. И не мога да харесам никакво име. Тамън се бях примирила с нещо и голямата ми дъщеря се тръшна, че не й харесва. Не знам какво ще излезе накрая. Със сигурност няма да го кръщаваме на деня, в който е родено. Не съм фен на тази традиция.
Май ще трябва да го слушам повече.

. Бързо възстановяване на теб.
. Нейното име е хубаво, но детето каза бе искам друго име с М и така.