Януарска рожба скоро ще се гушка с мама, няма радост по-голяма!

• 38 733
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Честито на всички мамчета. Да са ви живи и здрави дечицата. Ако имате малко време разкажете как минаха нещата. Аз се опитвам да се успокоявам за раждането като си мисля че после ще е по-тежко.
А педиатър намерихте ли си вече?Има ли някоя да ми препоръча такъв, за Варна става въпрос.

# 121
Честито на всички мамчета. Да са ви живи и здрави дечицата. Ако имате малко време разкажете как минаха нещата. Аз се опитвам да се успокоявам за раждането като си мисля че после ще е по-тежко.
А педиатър намерихте ли си вече?Има ли някоя да ми препоръча такъв, за Варна става въпрос.
И аз съм от Варна и се насочих вече към педиатър. Поне засега де. Избрах д-р Татяна Бакалова, работи в собствен кабинет в кв. Левски. ЛЛ и педиатър е, а също и хомеопат, което ми допадна. Ще видим дали ще се спогодим. Аз съм в 36с или тези дни влизам, вече се обърквам с тези седмици. Коремът ми е вирнат нагоре и ми изглежда доста високо за момента.

# 122
Моят корем си е ниско, но не защото бебо се е настанил на изхода, а по-скоро си ми върви така цяла бременност. Сигурно е от годинките, мускулатурата и така. Хубавото е че този път почти не страдах от киселини.

Да се оплача, че и аз се обзаведох с огромен хемороид днес. Ей така, без нищо. Какво ще стане след раждането хич не ми се мисли.

# 123
Моят корем си е ниско, но не защото бебо се е настанил на изхода, а по-скоро си ми върви така цяла бременност. Сигурно е от годинките, мускулатурата и така. Хубавото е че този път почти не страдах от киселини.

Да се оплача, че и аз се обзаведох с огромен хемороид днес. Ей така, без нищо. Какво ще стане след раждането хич не ми се мисли.

При първото раждане излязоха ли ти по време на бременността?При мен не.След като родих излязоха чак за рязлика от сега.
Може да се прибере.На мен ми стоя седмица и без да го мажа с нищо се прибра,но внимавай какво хапваш все пак,за да не го дразниш...Ех,това са те "екстрите" на бременността 😁

# 124
От първото раждане си имам няколко, които си стоят, но съвсем мънички и безпроблемни. Не от бременността, обаче... от напъните по време на самото раждане се получиха. Сега - бляк. Ще го боря някак. Чувала съм, че малко лед на мястото е ефикасен метод, но не съм пробвала.

# 125
Момичета, аз от вчера вечерта имам леки менструални болки. Не усещам обаче контракции, а болката е постоянна, не на интервали. Чудя се, може ли това да е знак за скорошно раждане?
Не ми се прекарват празниците в болница, така че ще стискам колкото мога Grinning

# 126
  • с. Дълго поле
Момичета, аз от вчера вечерта имам леки менструални болки. Не усещам обаче контракции, а болката е постоянна, не на интервали. Чудя се, може ли това да е знак за скорошно раждане?
Не ми се прекарват празниците в болница, така че ще стискам колкото мога Grinning
Аз съм така от една седмица, особено когато вървя по дълго имам чувството, че болката и стягането се засилват, но както и при теб е постоянна тъпа болка без паузи и нищо не е станало още. Нямам никаква родова дейност. Няма разкритие, тапата ми си е на място, бебчо се чувства добре. Може би е вече от тежестта, а и поне мен започнаха много да ме болят бедрените стави, имам чувството че ще ми изпадне някой крак. Аз съм вече в 39+6 г.с. и една седмица че и повече съм така, така че мисля че ще си изкараш празниците. Седни и се отпусни лато стане така и преминава. А и аз няма обяснение на това че е постоянна болката и доктора нищо не ми каза, можебинякоя вече родила мама има отговор

# 127
  • София
Здравейте! За стрии нямам и да трябва да се мажем и след раждането. Знам, че когато имаш диария и загуба на апетит някъде след седмица ще родиш. Аз съм в 38г.с. и от две седмици не съм аз. Да изляза до 2-3 магазина с мъжа ми с колата и после ме боли, снощи на краката не можах да се държа да си украся елхата. Вечер много ми тежи на кръста. Аз съм почти 55кг (т.е. +10кг качих). Тези болки постоянните са от преумора. На мен в четвъртък ще ми правят вагиналния преглед. Терминът ми е на 12.01, така че искам да си минат празниците. Честито бебе. Как се казва? Бъдете много здрави и щастливи! Имам хемороид. Sad Весели празници ви желая!

# 128
Това за диарията не знам колко е вярно. Първия път родих точно на термин и имах голям апетит и запек. Днес трябва да приготвям разни неща, а ми се вие ужасно свят и се подпирам. Не знам колко ми е хемоглобинът.

# 129
  • с. Дълго поле
Момичета, аз се изпокарах с ММ преди малко и си запалих колата и изчезнах от къщи. Тези емоции не са от бременността, а той само ме гледа ъака снизходитешно с негласно "ще ти мине". Направо не издържах днес. Той е разведен и има две деца на 10 и 14 и съответно са при нас за празниците. Аз съм някаква безгласна буква, никакво внимание, все едно съм някакъв призрак. Сигутно ще си кажете, че ревнувам, но не така. Само сравнявам, няма да ви казвам колко подаръци накупихме за децата му, а той сам не е подел нито една инициатива да купи нещо за бебенцето. Не знам момичета, чувствам се на никому ненужна и ми се реве вече. Кръстосвам сама улиците на Пловдив сега и изобщо не ми се прибира да обяснявам за сетен път, защо реагирам така. Вместо да е найгхубавото втеме в живота ми то каточели преминава ей така, а аз съм някакъв страничен наблюдател. Извинявайте за депресирания пост баш на празника, но не знам на кой друг да споделя и това още повече ме тормози.

# 130
Ваня успокой се. Ако си от Пловдив може да отидеш за някой час да видиш роднини нещо да се разсее. Моят мъж не е подел за нищо сам инициатива. Той каза, че вижда че на мен ми е приятно и за това го оставя на мен. И някак мъжа ти ще се промени след раждането, когато бебето е там физически. Щом така гледа децата с които не живее, със сигурност ще обича и гледа много бебето. Баща ми е с 3брака и 4деца и аз и брат ми като деца от последния му брак усещаме разликата. Освен това си нужна на малкото бебе в корема ти. То си няма никой. И заслужава да си спокойна. Ако ти дойде в повече можеш винаги да кажеш не ми е добре отивам да поспя. Използвай момента.
И честно да ти кажа децата у вас също заслужават хубава Коледа. Те не са виновни за нищо и няма нужда да са обременени в живота си в бъдеще. Мъжът ми е бил свидетел на много скандали като дете у дома и сега има страх направо от караници и дори да му направя забележка.
Просто се успокой, пий чайче, хапни нещо вкусно. Мисли за себе си и за малкото сладко бебе в корема ти.

# 131
  • София
И ние се изпокарахме. Като му обясня, че не се чувствам добре, си цъка на телефона и после ми обяснява, че ме чакал да ми дойде настроението, за да тръгнем Confused . Все едно се преструвам Cry .

# 132
Ваня, опитай да се успокоиш. Намери сладкалница и хапни нещо вкусно. Хормоните също допринасят, не че нямаш основание. Наплачи се, ако ще ти олекне. И поговорете сериозно и хладнокръвно когато отшумят емоциите. Това са важни веща. Сега се успокой. Всички сме изнервени малко или много.

# 133
Ваня, писах ти на лични, защото е нещо лично, което споделих.

# 134
Хайде, идвам и аз да се оплаквам пак. В крайна сметка, онзи ден дето ми беше лошо накрая повръщах...Само един път, но всичко си изкарах. Диария нямах, но за един ден ходих 4-5 пъти *извинявайте за подробностите* и свалих 2 кг. за едно денонощие. И вече просто нямам място да се храня. Имам апетит, особено за празниците сега..но нямам място. И ме мъчат най- зловещите киселини. Нищо не помага, а всичко ми гори Disappointed Що се отнася до мъжете...не знам, моят седи и мълчи, нищо не може да каже милият. Освен да съчуства...

Общи условия

Активация на акаунт