Януарска рожба скоро ще се гушка с мама, няма радост по-голяма!

• 38 804
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • София
От 2 седмици мъжът ми не ми фава да шофирам, аз няма и къде да ходя сама. Пред Токуда и без това няма къде да се паркира, та той ме кара на тонове, аз после с рейса или с такси, ако е заледено. Магнезият го спрях като влязох в 37г.с. , Нашар така ми каза.

# 391
Днес ме приеха по спешност в болницата за наблюдение, тъй като плацентата вече е много зле и страшно състарена. По думите на лекарката “чак блестяла цялата”. Бебето изоставало с растежа и сега ще лежа 5 дни, чакайки чудо. Никакво разкритие нямам, изглаждане и т.н., но ако се наложи ще ме режат или ще предизвикат раждане...аз не знам защо 9 месеца ходим на консултации като лекарите си знаят тяхното...обяснявах аз на наблюдаващия, че не ми е добре, че много ме боли...лигла съм била. Толкова много търпя на болки и все си мълча, но като кажа “боли ме”, значи наистина ме боли, но на чужд гъз и сто тояги са малко. Сънувах преди седмица кошмар с бебето все едно нещо или някой ме предупреди...

# 392
  • Пловдив
Днес ме приеха по спешност в болницата за наблюдение, тъй като плацентата вече е много зле и страшно състарена. По думите на лекарката “чак блестяла цялата”. Бебето изоставало с растежа и сега ще лежа 5 дни, чакайки чудо. Никакво разкритие нямам, изглаждане и т.н., но ако се наложи ще ме режат или ще предизвикат раждане...аз не знам защо 9 месеца ходим на консултации като лекарите си знаят тяхното...обяснявах аз на наблюдаващия, че не ми е добре, че много ме боли...лигла съм била. Толкова много търпя на болки и все си мълча, но като кажа “боли ме”, значи наистина ме боли, но на чужд гъз и сто тояги са малко. Сънувах преди седмица кошмар с бебето все едно нещо или някой ме предупреди...
Лошите сънища са за хубаво . Стискам палци всичко да се развия добре .

# 393
Anonimnata8 всичко ще е наред само спокойно.Когато раждах синът ми доктора перафрезира една българска поговорка и е каза така "На чужд гъз и 100 бебета са малко!"Аз взимам да се сдухвам вече хващат ме едни депресивни състояния,отношенията ни с таткото и те допълнително нажежават обстановката.Чувствам се сама,не обичана,изоставена сякаш за всичко само аз съм виновна.Така умело извърта всичко все едно съм неурнавесена нервачка.Извинете за мрънкането ми съжалявам!

# 394
Anonimnata не си мисли лоши неща.Всичко ще е наред!В коя болница си?

На новите мамчета честито!

# 395
Анонимната, спокойно,  нещата ще се оправят. Още повече, че си и под наблюдение,  не се стресирай допълнително.
Ани, гуш от мен! Със сигурност си обичана, просто хормоните ни заедно с напрегнатото очакване ни разказват играта.

# 396
  • София
Чувствам се сама,не обичана,изоставена сякаш за всичко само аз съм виновна.Така умело извърта всичко все едно съм неурнавесена нервачка.Извинете за мрънкането ми съжалявам!
Абсолютно по същия начин се чувствам. Надявам се, че е от хормоните и нещата ще се нормализират скоро.

# 397
 Anonimnata, надявам се всичко да е наред с теб и с бебето. Какви оплаквания имаше ти, че не ти обърнаха внимание?

# 398
Още от началото на бременността бях като парцал-повръщане по цял ден и силни болки в корема(заради обърната матка) и така до 4ти месец. Да, но после взе да ми расте корема, а аз съм със стара операция от апендисит и понеже имаме много добри лекари не са ми изчистили срастванията и от там получих силни контракции и така от 4-ти месец до сега на магнезий за болките. Отделно страшно много нерви и стрес от страна на свекървата (опитваше се да ме превъзпитава и набиваше филми на мъжа ми) и всичко това благоприятства за тези болки и спазми през тия 9 месеца.
Ани, мъжът ти те обича и е до теб. Ако сте си само двамата без да се намесват трети лица (от сорта на майка му например) няма от какво да се напрягаш и притесняваш. Важни сте ти и бебето, а това, че хормоните ни бошуват-има от какво и за какво. Гледай си спокойствието и щастието, мисли позитивно и всички си ги слагай някъде към края!

# 399
Още от началото на бременността бях като парцал-повръщане по цял ден и силни болки в корема(заради обърната матка) и така до 4ти месец. Да, но после взе да ми расте корема, а аз съм със стара операция от апендисит и понеже имаме много добри лекари не са ми изчистили срастванията и от там получих силни контракции и така от 4-ти месец до сега на магнезий за болките. Отделно страшно много нерви и стрес от страна на свекървата (опитваше се да ме превъзпитава и набиваше филми на мъжа ми) и всичко това благоприятства за тези болки и спазми през тия 9 месеца.
Ани, мъжът ти те обича и е до теб. Ако сте си само двамата без да се намесват трети лица (от сорта на майка му например) няма от какво да се напрягаш и притесняваш. Важни сте ти и бебето, а това, че хормоните ни бошуват-има от какво и за какво. Гледай си спокойствието и щастието, мисли позитивно и всички си ги слагай някъде към края!
Милата, не ти е била лека бременността. Затова пък вярвам че нещата ще приключат благополучно. Вече си в болницата и ще те наблюдават. Остава само да се похвалиш като родиш. Blush

# 400
Много Ви благодаря, момичета! Живи и здрави да сме всички, пък другото са бели ядове! ☺

# 401
  • с. Дълго поле
Момичета умълчахте се нещо. Да не са се юрнали всички бебоци да се раждат. Аз утре постъпвам в болница да ми предизвикват раждане. Едновременно с това чакам майка ми и приятеля и да си дойдат от чужбина, уж разчитам на ММ да ги посрещне, но знам, че ще се наложи докато раждам да обяснявам къде се намира лещата например по телефона Simple Smile Иначе контракции честно да си кажа не мога да позная дали имам. Имам едни такива тежести ниско в корема от време на време. Иначе таза и срамната кост ме скъсват, особено като ставам от седнало или легнало положение. Иначе се надявам и аз много скоро да мога да споделя с вас как е минало раждането. Единственото, което ме притеснява е увитата около врата пъпна връв на моя бебок, но дано всичко се развие добре. Дерзайте момичета, още малко остана, моето настроение се подобрява със всеки момент, в който се доближавам до срещата. Не че не ме е страх от хиляди неща, ама искам вече да започва другата част.

# 402
  • София
Леко раждане, Ваня.
Аз бях на запис на тонове. Коремът ми непрекъснато е корав, но не мисля, че имам все още контракции, поне не родилни.
Другата седмица ще мерим бебчо и ще решавам как да раждам. С тези цъфнали хемороиди Blush май все по-малко ми се рискува с естествено раждане.

# 403
Момичета умълчахте се нещо. Да не са се юрнали всички бебоци да се раждат. Аз утре постъпвам в болница да ми предизвикват раждане. Едновременно с това чакам майка ми и приятеля и да си дойдат от чужбина, уж разчитам на ММ да ги посрещне, но знам, че ще се наложи докато раждам да обяснявам къде се намира лещата например по телефона Simple Smile Иначе контракции честно да си кажа не мога да позная дали имам. Имам едни такива тежести ниско в корема от време на време. Иначе таза и срамната кост ме скъсват, особено като ставам от седнало или легнало положение. Иначе се надявам и аз много скоро да мога да споделя с вас как е минало раждането. Единственото, което ме притеснява е увитата около врата пъпна връв на моя бебок, но дано всичко се развие добре. Дерзайте момичета, още малко остана, моето настроение се подобрява със всеки момент, в който се доближавам до срещата. Не че не ме е страх от хиляди неща, ама искам вече да започва другата част.
Аз изкарах много гадна нощ с болки и леки контракции и рязко си помислих, че ще раждам, но се оказа фаллива тревога. Успех с раждането и дано всичко мине по вода!

# 404
Момичета,
Какво мислите за пречиствателните за въздух, които са комбинирани и с овлажнители?
Отопляваме се с конвертори и то не винаги ги пускаме, защото апартамента ни е топъл и като се включат е адска шега, а въздуха се изсушава много, даже стигам до кашлица.
Мислите ли, че тези пречистватели са добри и дали няма да изнежиме прекалено бебетата?
Ако имате такива уреди бихте ли ми препоръчали марка.

Общи условия

Активация на акаунт