Януарска рожба скоро ще се гушка с мама, няма радост по-голяма!

• 38 754
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Клизмата ми я правиха на магарето, като ме бъркаха за разкритие. Аз така се молих за тази клизма. Че като почнат силните напъни може да стане чудо.

# 511
  • Варна
Честити бебета на всички мами и бързо възстановяване! Да сте много здрави всички!

# 512
И на мен първият път на магарето ми правиха клизмата.Сега имам намерение да си постоя повече в къщи преди да тръгна,но всички казват,че вторият път по-бързо ставало и да не се заседявам много.На мен пък не ми се вярва да е чак толкова бързо.И все пак дано не направя грешка и поне за клизма да има време,че много държа на нея 😁(А като се сетя първия път колко ядове и срам брах предварително заради нея)

# 513
А при планирано секцио кога се прави клизмата?

# 514
Ваня, честито да ти е живо и здраво детенцето. Ти си от Пловдив, ако не се лъжа? Би ли споделила къде ражда?

# 515
А при планирано секцио кога се прави клизмата?
При мен нямаше клизма , дадоха ми свещичка за предната вечер,  всичко изхвърляш и спрях ядене и пиене и така отидох , със спинална упойка,  нямах и катетър.

# 516
  • с. Дълго поле
Ваня, честито да ти е живо и здраво детенцето. Ти си от Пловдив, ако не се лъжа? Би ли споделила къде ражда?
Раждах в Торакс

# 517
Sweet_maminka, ще ти кажа при мен как беше - първо раждане общо 6 часа, броейки от първата регулярна контракция. Второ раждане 3 часа и половина пак от първата регулярна контракция. И то с разлика почти 9 години. Затова на твое място не бих чакала. Има си и административни истории при приемането, пак запис на тонове и др. И аз с първото чаках 3 часа вкъщи. Но сега както ми бяха на 9 минути час и половина, рязко станаха на 4 минути и последните час и половина бяха на 2 минути.

# 518
Към момичетата, които вече са в по- напреднала бременност или вече родили, вие как усещате бебетата си? Моето вече мърда много малко и вяло, а тази сутрин не съм го усещала и почва да ме обзема една паника. Както писах терминът ми е утре, а моето АГ е в отпуска и май чак утре следобед е на работа. Чудя се да тръгвам ли към болницата...или да го раздавам по- спокойно

# 519
Към момичетата, които вече са в по- напреднала бременност или вече родили, вие как усещате бебетата си? Моето вече мърда много малко и вяло, а тази сутрин не съм го усещала и почва да ме обзема една паника. Както писах терминът ми е утре, а моето АГ е в отпуска и май чак утре следобед е на работа. Чудя се да тръгвам ли към болницата...или да го раздавам по- спокойно
Аз също онзи ден се бях притеснила, че е така, но после всичко се оправи и започна да си мърда нормално. Аз бях готова да тръгна към болницата ако не се беше размърдало... За да си спокойна по-добре отиди това мисля аз.

# 520
Момичета, на колко време си правите тонове в 38 г.с.? Моят лекар каза веднъж седмично, водите са ми долна граница, но било нормално вече и ако тоновете са добри, значи и бебето е добре.

Tiramisu ако имаш близо къде да ти направят тонове, отиди, за да ти е спокойно:)

# 521
Момичета, на колко време си правите тонове в 38 г.с.? Моят лекар каза веднъж седмично, водите са ми долна граница, но било нормално вече и ако тоновете са добри, значи и бебето е добре.

Tiramisu ако имаш близо къде да ти направят тонове, отиди, за да ти е спокойно:)
И на мен веднъж седмично ми правеха, но понеже мина термина от днес всеки ден трябва. И моята лекарка казва, че щом тоновете са добри значи бебето е добре. Simple Smile

# 522
  • София
Веднъж седмично ходя аз на тонове и веднъж месечно на преглед.

# 523
Днес бях и аз на преглед, вече сме главично, а пък бях свикнала с мисълта че може да е секцио. Но ми каза че е много едро 3400, до термина ми има още 23 дни, значи има да расте и расте, най вероятно ще е над 4кг. Дали предварително да не се консултирам с някой хирург гинеколог, че моята не изражда само следи бреннността ми.

# 524
Аз съм днес на преглед и се надявам поне вече да имам някакви признаци за скорошно раждане... Незнам защо това предизвикване малко ме плаши исками се да си тръгне само.

Общи условия

Активация на акаунт