Искам бебе а той-не

• 11 619
  • 196
  •   1
Отговори
# 60
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Авторката е на 27 - родена 91 година. В смутни времена... Не е невъзможно да е отгледала брат си. Аз на 13 бутах количка, перях дрехи и друсах бебе по нощите. То горкото си нямаше татко - поредния идиот осеменител, но за това си е виновна мама. Та имаше си майка и сестра. После баба и дядо го догледаха. Това за пързалките и, че не можело. Не може сега. Някога е било нормално. И баба ми е отгледана от сестра си - 10г. разлика.
Относно отношенията:
Баща ми се ожени за 10г по-млада жена. Имат дете, но е само 1, защото той твърдял, че повече не ще могат да отгледат, пък и аз съм била налична - не ме е изоставил никога.

Авторке - късай синджира. Не ти трябва такъв човек. Сигурно си чувствала увереност като сте започнали връзката си. Той е бил по-зрял и мъдър от мъжете на твоята възраст. С повече опит и т.н., но не гледате в 1 посока. Давай напред и ще намериш каквото търсиш. Заслужаваш нещо наистина добро. Намери го и направи своите деца щастливи и добри хора.
П.С. Мен това ме води в моя живот. Видяла съм хубаво детство на село, но съм видяла и как не трябва да живее човек. Как не умее да прави правилни избори, кои ценности са важни в живота, какво не трябва да правя. Опитвам се да съм по-добра от моите родители и да не допускам същите грешки. Дано успея!
Желая успех и на теб!

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 00:11 от CvEtEmOe

# 61
Аз само да попитам тези, които са писали, че авторката е неосъзната и не знае какво иска ... Вие деца имате ли ? На колко родихте и след колко годишна връзка ? Защото за мен е напълно нормално след 5 годишна връзка да иска дете от човека, който обича. Проблема не е в нея, а в него ... П.С. Масово се увеличиха репродуктивните проблеми и броят на недоносени бебета, заради факта, че всички се сещат за деца чак на 30+ ...

# 62
Да, нормално е да искаш деца дори от човек, с когото си от два месеца. Всъщност, би било ненормално за една жена да е с мъж, за когото не е сигурна че иска да бъде баща на децата й.
Проблемът не е в продължителността на връзката й. Дълбоко се съмнявам и че е у мъжа до нея. Жени - бол, има с коя да я смени.
За другото, айде да раждат на 15, може би? Достатъчно зрели са физически...

# 63
На 15 въобще не са достатъчно зрели, но от 20 до 30 е най-перфектната възраст, за да станеш майка. Факта, че той не иска дете я прави несигурна в качествата му като баща, не е споменато да имат други семейни проблеми ... Много правилно се е ориентирала, че ѝ е време за дете ...

# 64
Съгласна съм, обаче детето се прави с акъл, не само с матка. Не разчитам на някоя, дето си ляга със случаен с цел забременяване, да има много акъл.
Пък, както и да го въртим, ако някой от тях двамата има представа от гледане на бебе, това е нароченият за льохман. Тя си тропа с краче.

# 65
Аз само да попитам тези, които са писали, че авторката е неосъзната и не знае какво иска ... Вие деца имате ли ? На колко родихте и след колко годишна връзка ? Защото за мен е напълно нормално след 5 годишна връзка да иска дете от човека, който обича.
Казаха, че не знае какво иска, защото е започнала бебеправенето с друго момче, което уж се е съгласило да стане баща (?!) и после след като бившият взел да припада, се върнала при него.

# 66
Авторката написа, че момчето не е било случайно, а се познават от деца. Предполагам, че той има чувства към нея ... А при бившия се е върнала, защото обича него. Какво означава да си готов за дете ? Да имаш 20 хиляди в дебитната си карта ? А ако кажете, че не става въпрос за финансова гледна точка ... То само факта, че искаш дете, говоти че си готов за това.

# 67
Какво означава да си готов за дете ? Да имаш 20 хиляди в дебитната си карта ?

Парите определено биха помогнали, обаче да си готов за дете значи най-вече да си психически подготвен за микса от скука и стрес и да ти се занимава. На някои хора не им се занимава. Други си мислят, че са готови.

# 68
Добре е и мъжът да го иска все пак.

# 69
  • София
Авторката написа, че момчето не е било случайно, а се познават от деца. Предполагам, че той има чувства към нея ... А при бившия се е върнала, защото обича него. Какво означава да си готов за дете ? Да имаш 20 хиляди в дебитната си карта ? А ако кажете, че не става въпрос за финансова гледна точка ... То само факта, че искаш дете, говоти че си готов за това.
Явно не си изобщо наясно какво значи да си готов за дете. Детето не е само "наливане на пари". Те са също част от тази "готовност", но не са само те.  Масово искат бебе, понеже им звучи сладко "да си имаме бебенце" и като ревне ента поред нощ, понеже го боли корема, топло/студено му е, никнат му зъби и т.н. някои усещат, че не са готови за родители, ама късно. И детето не би следвало да е само цел, а да е следсвтие от любовта между двама души. При тях любов няма. Има удобство и инерция. Само че единия си има 1 дете и ясно е казал и показал, че повече деца не иска. Тя обаче няма и иска, без значение от кого и че ще го остави без баща, заради егоистичните си пориви.

# 70
Не мисля, че за нещо такова можеш да се подготвиш психически след като не знаеш какво те очаква ... Достатъчно е просто силно да го искаш. Майчинският инстинкт идва едва когато станеш майка. Simple Smile Егоистично ще  бъде спрямо детето ѝ, ако чака да стане на 35+ и роди чак тогава ...

# 71
  • София
Не мисля, че за нещо такова можеш да се подготвиш психически след като не знаеш какво те очаква ... Достатъчно е просто силно да го искаш. Майчинският инстинкт идва едва когато станеш майка. Simple Smile Егоистично ще  бъде спрямо детето ѝ, ако чака да стане на 35+ и роди чак тогава ...
И защо? Нее ли по-добре за детето да расте обичано от двама, отколкото да го създаде с ясното съзнание, че няма да има баща?

# 72
Егоистично ще е да направи бебчи, без да помисли това, което горе писа Афродита - как ще го топли, охлажда, обезболява и как е длъжна да отгатва кое от трите е нужно.
Майчински инстинкт по принцип жените го имат и преди раждането, то затова всяка лигла драпа да ражда.
Не виждам нищо лошо в раждането на 35. По-добре малко житейски опит, отколкото вчерашни лигли да правт бебета, понеже на 23 са загубили смисъла на живота си (който е със средна продължителност 72 години).

# 73
Защо мислиш, че момичетата на 23 са лигли ? Аз съм на 23 и имам прекрасно  и обичано 11 месечно бебе . По-горе писах, че заради такова мислене се е увеличил масово проблема с репродуктивните проблеми и недоносените бебета ... Но всеки има собствено мнение ! Спирам да коментирам и Ви пожелавам весело прекарване на празниците ...

# 74
  • София
Бебето се прави от двама. След като единият ясно е показал, че не иска бебе, не виждам какво има да се обсъжда. Той дете си има. Тая, която иска бебе, да му мисли колко време може да му отдели.

Общи условия

Активация на акаунт