Тренировки в домашни условия - 97

• 41 168
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря, Агент. Прочетох с интерес.
Сърце юнашко не изтрая,
Тренировката направих най-накрая.
80до за корем ден 35

# 106
Момичета,
покрай пътуването и ваканцията на децата съвсем ви изпуснах. От известно време спрях и тренировките, но ситуацията вече не може да се търпи :/ Започвам на чисто, то се е видяло.
Много и харесаха дневниците на Дезидерата, аз също записвам разни неща в тефтери, но така изгежда много прибрано и подредено.

# 107
Агент, звезди, разбих се. Тази ваша любима тренировка ми стопи лагерите. Не зная какво стана, дали защото снощи тренирах до 20.30 и ядох риба и салата, дали от ПМС то, не зная, но много се уморих. И ми беше много трудно. Адмирации към вас.
От нападите ме болят коленете. Ще видя дали след цикъла ще ми минат. От години ме боли кръста в ПМС, дали сега и от него коленете или има друга причина ще видя след седмица. И яйчниците ме болят Sad с възрастта става все по-зле. Всички казват, че след раждането се оправя... Стискам си палци.

# 108
Long and Sculpted Legs ли прави Дух и на мен ми дойде хард Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес ще ходя на фитнес, ще си взема и карта с 20%  дискаунт Joy
 Относно ПМС и болките аз бях много, много злее и наистина се оправих като родих, може би се дължи на това, че обърнатата ми матка се е позиционирала нормално....

# 109
Бич, не, правих  Afterburn на Кети.
Аз исках на спининг да ида, но нямало да има.
Ами дано наистина се промени ситуацията и при мене. То не са болки където се сетиш, пъпки, седем дни продължителност, болки по време на самия цикъл. Но ПМС то е по-тежко за мен от цикъла. Просто всичко ме боли, кръст, корем, гърди, таз, глава. Като ми дойде ме боли като куче, ама пия по шепа хапове и минава след час два. Та така де.

# 110
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Ооо Агент, това твоето си е висш пилотаж при гривните явно. Какъв ти е моделът, за да видя дали го има изобщо на БГ пазара?  Аз моята много си я харесвам де, не смятам в близките 1-2 години да я сменям, освен ако тя не ме изостави нещо.

Дези, много яки са ти дневниците!

Аз си водя електронен, дори за тренировките. Според мен обаче не трябва да се фокусираме толкова в/у изгорените калории от тренировки, защото аз имах един период - "ооо тренирала съм, имам едни екстра 200 калории примерно, ами ще си хапна и от това и от онова" и стана обратен ефект. Изобщо не трябва да се смятат към общия разход за деня. Ох, много объркано го обясних, дано сте ме разбрали...

Дух, внимавай с колената. Според мен им дай почивка. Преди 8 години някъде започнах да ходя на народни танци и след това на фитнес (ставах кума и народните танци бяха временно явление, колко да не се изложа), обаче явно на колената им дойде в повече, особено след един спринт на пътеката и започнаха да ме болят. Добре, обаче аз изобщо не им обърнах внимание в началото и след няколко месеца не можех да стоя изправена - изправя ли се и адската пронизваща болка. Спрях всичко и започнах да пия добавки. Искаха да ми слагат инжекции в ставата, но отказах. След 6 месеца някъде пълен покой от към тренировки се възстанових напълно.  

# 111
Аз отдавна вече не броя изгорените калории от тренировка. За мен това не означвава абсолютно нищо.
При мен има ефект храненето и най-вече тайминга.

В цикъл задържам много вода, особено ако съм яла въглехидрати и сол. В комбинация с пуканки стават +3кг, които после се махат веднага.

# 112
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз отдавна вече не броя изгорените калории от тренировка. За мен това не означвава абсолютно нищо.
При мен има ефект храненето и най-вече тайминга.

Това за тайминга вече на няколко пъти го срещам. Може ли някакъв линк нещо да се образовам, моля Simple Smile

# 113
И на мен ще ми е интересно за тайминга...
Дух, почувствах се виновтна за дето ти препоръчах Т25, внимавай с коленете, и въобще със ставите...не е добре да има болка...Румяна също имаше видеа щадящи коленете, мога да потърся ако искаш...
Отчитам вчера БР7, днес 8, още едно завъртане и минавам на 9 и 10. Утре е ден за кардио 2, но вместо него съм решила да направя и аз Afterburn на Кети.

# 114
Благодаря ви момичета!
Арсен, моля те, недей. Аз Шон два пъти съм правила. То в 80до си има подскоци и напъди доволно.
Да бих искала да видя видеата на Руми.

# 115
Днес трябваше да започна с Chisel Balance. Но се озовах сутринта пред фитнеса и си казаха, така и така почвам от понеделник работа, няма да мога да ходя и киснах 2 часа. Главно горна част.

# 116
Аз отчитам едно предновогодишно booty от втората фаза на 80ДО и започвам подготовката за хранителни злоупотреби.
Дух, и аз щях да ти пиша, че може да е от нападите, но вчера сайтът беше недостъпен. Тези напред натоварват колената най-много,  а може и да ги изпълняваш неправилно/твърде изнесено напред коляно/. По-добре ги прави по-плитки и по-бавно, ако при бързо темпо не можеш да постигнеш прав ъгъл. Горещо препоръчвам и наколенки. Можеш и да загряваш допълнително колената/примерни упражнения на 32:50/.
https://www.youtube.com/watch?v=dNaQ4tiz-cM
По темата за гривните, винаги ми е било интересно дали всъщност има проведени изследвания за това колко калории гори човек при определени условия/с отчитане на гликолиза, цикъл на кребс и пр./ или просто си карат по някакви теоретични модели.
Весело посрещане на всички.

# 117
Дух, аз не бих правила тази тренировка, ако ме боляха коленете Simple Smile
Напади напред редовно (не само като ме болят колене) заменям с такива назад и настрани и по-плитки, да!

Призовавам към чувството ви за самосъхранение, всички!

Теди, с Polar A360 съм, актуалният модел е А370, следващата ми се ще да е някоя от по-гъзарските и по-тлъсти спортно ориентирани модели... Vantage Series, може би, ако съм много послушна... но едва ли, аз не съм ангел Grinning

65/66 80DO ААА D75 Peak week + 22 min Rowing + 33 min Elliptical
66/66 80DO Booty D80 Peak Week

И моята година в картинки Grinning
(напомням, че кардиото ми реално само компенсира голямото седене + голямото шофиране = липса на естествено движение, което вие имате, но не и аз (освен през лятото) - ерго не се впечатлявайте от него, а само от самодисциплината ми с другите тренировки (умря циганката!)

ЗДРАВА, СПОРНА И СПОРТНА ДА НИ Е НОВАТА 2019!!! Наздраве, дами!

Последна редакция: пн, 31 дек 2018, 17:53 от Agent Provocateur

# 118
Агент - впечатляващо! Аз както писах, ходих до фитнеса и направих час и половина тренировка, цяло тяло, нищо екстремно разцъквах новите страхотни уреди Heart Eyes докато не съм ходила са ъпгрейднали джима, не мога да му се на радвам. Най, най любимият ми уред за бедра и дупееее https://youtu.be/NM6AS6JermQ

# 119
Агент, страшна си! 😘
Дези, много ми допаднаха дневниците ти! Жалко, че нямаме M&S тук! Ще си потърся и аз един...може пък да ми помогне да съм по-стриктна откъм тренировки.

Ние покрай празниците се разболяхме. За съжаление, на малката нещо не ѝ изписаха правилните лекарства. Три поредни дни я водихме на преглед в болницата и на 25 я приеха с пневмония. Вчера я изписаха, но още я борим вкъщи.
Дано новата 2019 ни донесе повече здраве.
Успях да тренирам днес и отчитам БР1. Мисля да направя програмата, но по 1 седмица. След това мисля някакъв хибрид да си спретна.

Весело посрещане на новата година!
Така като гледам скоро ще се отправяме към леглата. 😂

Общи условия

Активация на акаунт